Ταβέρνα πάνω σε πλατεία στο Μπάνσκο. Πήραμε τα εξής:
- Κανάτα κρασί λίτρου (μέτριο ως και κακό)
- Πατσά (καλός αν και έχω φάει και καλύτερους έξω)
- Šopska (τίποτα το ιδιαίτερο)
- Τυρί κατσικίσιο με μέλι (καλό)
- Τσόμλεκ (παραδοσιακό φαγητό - ανάμεικτα συναισθήματα. Θα μπορούσε να ήταν καλό αλλά όπως και ο καπαμάς ήρθαν με σειρά κατάψυξη - μικροκύματα - τραπέζι και έτσι έχασε πολλούς πόντους)
- Καπαμάς (βλ. επάνω)
- Παστουρμάς (πολύ ιδιαίτερος. καθόλου λίπος και πολύ στεγνό το κρέας. Εύγευστος αλλά όχι όπως τον ξέρουμε εμείς)
- Πρλενκα ή κάπως έτσι ένα είδος πίτας (μέτριο προς καλό)
Σε γενικές γραμμές δεν μείναμε ευχαριστημένοι. Ίσως να φταίει πως τα κυρίως μας ήταν μαγειρευτά και όχι τα ψητά που φαίνεται να είναι το ατού τους. Το μαγαζί ήταν γεμάτο με ντόπιους, παίζει να ήμασταν οι μοναδικοί ξένοι στους δύο ορόφους....
- Κανάτα κρασί λίτρου (μέτριο ως και κακό)
- Πατσά (καλός αν και έχω φάει και καλύτερους έξω)
- Šopska (τίποτα το ιδιαίτερο)
- Τυρί κατσικίσιο με μέλι (καλό)
- Τσόμλεκ (παραδοσιακό φαγητό - ανάμεικτα συναισθήματα. Θα μπορούσε να ήταν καλό αλλά όπως και ο καπαμάς ήρθαν με σειρά κατάψυξη - μικροκύματα - τραπέζι και έτσι έχασε πολλούς πόντους)
- Καπαμάς (βλ. επάνω)
- Παστουρμάς (πολύ ιδιαίτερος. καθόλου λίπος και πολύ στεγνό το κρέας. Εύγευστος αλλά όχι όπως τον ξέρουμε εμείς)
- Πρλενκα ή κάπως έτσι ένα είδος πίτας (μέτριο προς καλό)
Σε γενικές γραμμές δεν μείναμε ευχαριστημένοι. Ίσως να φταίει πως τα κυρίως μας ήταν μαγειρευτά και όχι τα ψητά που φαίνεται να είναι το ατού τους. Το μαγαζί ήταν γεμάτο με ντόπιους, παίζει να ήμασταν οι μοναδικοί ξένοι στους δύο ορόφους....