Κατηγορία | Εστιατόριο |
Διεύθυνση | Καλαποθάκη 6-8, Θεσσαλονίκη |
Νομός | Θεσσαλονίκης |
Χάρτης | |
Τηλ. επικοινωνίας | 2310220059 |
Διαδίκτυο | |
Ωράριο | 12:00-23:30 |
Χαρακτηριστικά | |
Λέξεις κλειδιά | Βουκακρατο, #ξυλόφουρνος, #πεζόδρομος, #χταπόδι, #σουπιές, #σαρδέλα, #μύδια, #γαρίδες, #καραβίδες, #ρεβύθια, #πίτες, #κεφτεδάκια, #αυγά, #καγιανάς, #καβουρμάς, #κανταΐφι |
Άνοιξε | Δεκέμβριο 2023 |
Χώρος απλά οκ.
Φιλικό και πληθωρικό σέρβις.
Περάσαμε καλά μια παρέα ανδρών.
Πίστευα ότι το δυνατό τους μενού ήταν με βάση το κρέας, από ότι είδαμε είχαν πιο πολλά ψαρικά οπότε ξεκινήσαμε με ψαρικά.
Καλωσόρισμα με ψωμί, κρασί και … λάχανο.
Τους κοινώνησα όλους και παραλείψαμε το λάχανο.
Κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να το κάνουμε Fish and Turf οπότε στο φωτορεπορτάζ η εικόνα είναι απόλυτης κραιπάλης με ψάρια, όστρακα, κεφτεδάκια, κρέας ταλιάτα, ρακές, κρασιά και δεν ξέρω τι άλλο φάγαμε.
Ήπιαμε τον Θερμαϊκό και φάγαμε την Άρτα και τα Γιάννενα.
Όλα καλά χωρίς γευστικές εξάρσεις που να θυμάμαι κάποιο πιάτο.
Ή μάλλον θυμάμαι το γλυκό σαν πουτίγκα Κατερίνης στο τέλος – εξαιρετικό.
Προτείνεται.
Η ιδιοκτησία αν έχω καταλάβει καλά έχει κοινά άτομα με το εξαιρετικό Αγορά στην Κρυοπηγή.
Πολύ ζεστός ο ξυλόφουρνος και τον χρησιμοποιούν για πολλά πιάτα, όπως και τη σχάρα από δίπλα στην "
Το μενού αλλάζει συνεχώς, 3 φορές σε διάστημα δύο μηνών και πάντα είχε πιάτα που δεν τα είχα ξαναδεί.
Δοκιμάστηκαν πολλά πιάτα, μου έμειναν περισσότερο:
- κουτσομούρα στον ξυλόφουρνο με χόρτα
- αρνάκι με τραχανά
- αγιορείτικη σκορπίνα
- πεϊνιρλί με πικάντικο λουκάνικο
- μανιτάρια τηγανητά με στάκα
Τιμές αυτό που περιμένεις από ένα "
Σέρβις ευγενικό και με χαμόγελο, εμένα μου αρκεί.
All in all σίγουρα αξίζει μια δοκιμή, ειδικά αν έχει χώρο το μπαρ, θα χτυπήσει πολύ τα "
το φαγητό εντελώς αδιαφορο, δοκιμάστηκαν μεζέδες και θαλασσινά
Αν αντέχεις Ρέμο Μαρινέλλα και τα συναφή τόλμησε το.
Το μόνο θετικό οι τιμές των κρασιών!
Στο φαγητό θέλουν πολύ δουλειά ακόμα ,
Στα πολυ θετικά η ευχαριστη υποδοχή, χαμογελαστό service ,
Η ιδιοκτησία είχε ή έχει σχέση με το ουζερί agora όποτε έχουν εμπειρία και σέβονται τους πελατες …με το φαγητό αργά η γρήγορα θα το βελτιώσουν ….