Καταστημα παλιας σχολης με πολυ μετρια προιοντα δικης τους παραγωγης.
Πηγαινα παλιοτερα στις 5.20 το πρωι και η θειτσα μου εδινε χλιαρη προς κρυα μπουγατσα.
Οταν την ρωτουσα πως γινεται αυτο μου ελεγε πως εβγαιναν μια ωρα πριν.
Η τυροπιτα που ειχε στις αρχες της δεκαετιας του 80 ηταν συγκλονιστικη.
Η μπουγατσα κρεμα που επαιρνα στις αρχες της δεκαετιας του 90 απο το καταστημα του Κιλκις
επισης. Το πως φτασαμε σε αυτην την ποιοτητα εδω και χρονια με λασπωμενο φυλλο μαλακες κουρου και αδιαφορα σφολιατοειδη μονο αυτοι το ξερουν.
Για καποιο περιεργο λογο το καταστημα στην Γιαννιτσων εχει καλυτερα προιοντα.
Παλιό καλό μπουγατσατζίδικο.. Στο παρελθόν το εργαστήριο στο πίσω μέρος του ήταν ανοιχτό και μπορούσες να παρακολουθήσεις το άνοιγμα του φύλλου αέρος της μπουγάτσας από τους τεχνίτες. Το πρωι έχει αρκετό κόσμο. Πολύ καλή η μπουγάτσα του, ειδικά ο κιμάς και η κρέμα. Επίσης εξαιρετικές οι χωριάτικες πίτες του, με ωραίο φύλλο και πλούσια γέμιση..
Εκλεισε στις 29 Μαιου.
Πηγαινα παλιοτερα στις 5.
Οταν την ρωτουσα πως γινεται αυτο μου ελεγε πως εβγαιναν μια ωρα πριν.
Η τυροπιτα που ειχε στις αρχες της δεκαετιας του 80 ηταν συγκλονιστικη.
Η μπουγατσα κρεμα που επαιρνα στις αρχες της δεκαετιας του 90 απο το καταστημα του Κιλκις
επισης. Το πως φτασαμε σε αυτην την ποιοτητα εδω και χρονια με λασπωμενο φυλλο μαλακες κουρου και αδιαφορα σφολιατοειδη μονο αυτοι το ξερουν.
Για καποιο περιεργο λογο το καταστημα στην Γιαννιτσων εχει καλυτερα προιοντα.
ελαφρως τραγανο φυλλο πανω, η γεμιση εχει μια ιδιαιτερη γλυκυτητα -προς καλη, σερβις τυπικο, ψηλοταβανο φωτεινο μαγαζι + ανετη πιλοτη εξω για καθισιο