Είναι το πιο αυθεντικό κινέζικο που υπάρχει στο Μεταξουργείο. Όσοι δεν είστε από Αθήνα, να ξέρετε ότι εδώ είναι η Τσάινατάουν της Ελλάδας. Προς επίρρωση αυτού που λέω, σας αναφέρω ότι πήγα ξάδερφο που έζησε Κίνα δύο χρόνια και αφότου γύρισε δεν πήγαινε σε κινέζικα γιατί του φαινόντουσαν νερόβραστα εξευρωπαϊσμένα και είπε ότι είναι ακριβώς όπως στην Κίνα. Με όλη την βρώμα και την τηγανίλα.
Μικρό μαγαζί με πέντε τραπέζια, μαγειρεύει ένα ζευγάρι και η πελατεία είναι κυρίως Κινέζοι.
Μπάο Μπαν από 0,70€, νούντλς τηγανιτά με λαχανικά 3-5€ και το ακριβότερο πιάτο οι μεγάλες μερίδες σούπες με νούντλς στα 5€. Πολλά βραστά αυγά και κάτι τηγανιτά ψωμιά που τρώνε με μανία οι κινέζοι.
Αν και έχω να πάω κάνα δίμηνο και μου είπαν ότι τα ακρίβυνε όλα και πήγαν στα 6€ τα ακριβότερα. Το κρέας στα νούντλς είναι ότι πιο σκληρό έχετε φάει. Πως το καταφέρνουν αυτό κάθε φορά είναι μυστήριο.
Γενικά θέλει θάρρος αλλά είναι φτηνότερο από ένα εισιτήριο για Πεκίνο.
Μικρό μαγαζί με πέντε τραπέζια, μαγειρεύει ένα ζευγάρι και η πελατεία είναι κυρίως Κινέζοι.
Μπάο Μπαν από 0,
Αν και έχω να πάω κάνα δίμηνο και μου είπαν ότι τα ακρίβυνε όλα και πήγαν στα 6€ τα ακριβότερα. Το κρέας στα νούντλς είναι ότι πιο σκληρό έχετε φάει. Πως το καταφέρνουν αυτό κάθε φορά είναι μυστήριο.
Γενικά θέλει θάρρος αλλά είναι φτηνότερο από ένα εισιτήριο για Πεκίνο.