Εικόνες (22)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κέικ, τσάι με θυμάρι και φασκόμηλο
Γλυκάκια (φυστικοβούτυρο-μπανάνα, σουσάμι-μέλι, μπλούμπερις)
Μανταρίνι σε διάφορες υφές
Σοκολάτα με κρόκους αυγών
Σοκολάτα με κρόκους αυγών
Κοκκινόψαρο, κρεμμυδάκι εσαλότ, πανσέτα
Στρείδι, jalapenos, πράσινο μήλο, φουά γκρα
Μυραινίδα, αυγό, μανιτάρια, ντάσι
Χτένι, ajo blanco, αρακάς
Όλη η εμπειρία ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος.
Υπάρχει μόνο το μενού γευσιγνωσιας το οποίο αλλάζει πολύ τακτικά. Σε εμάς προσφέρθηκαν, αν δεν κάνω λάθος, συνολικά 19 πιάτα.
Μας υποδέχθηκαν στο σαλόνι για τα πρώτα 4 πιάτα, συνοδεία πορτογαλικού αφρωδους.
Στη συνέχεια, περάσαμε στην κουζίνα αφού το επόμενο πιάτο σερβιριστηκε στο chef'
Τα υπόλοιπα πιάτα τα πηραμε στο τραπέζι μας με καταπληκτική θέα του Πόρτο και του Ντούρο. Το πρώτο πιάτο συνόδευσε σάκε και τα υπόλοιπα 5 εξαιρετικά Πορτογαλικά ξηρά κρασιά. Στα επιδόρπια κρασί πόρτο 68 ετών.
Το καλύτερο πιάτο έσκασε σαν έκπληξη αφού ήταν εκτός καταλόγου και το ετοιμαζει ο chef ενίοτε εποχιακά: ριζότο με λαγό. Τρομερό.
Αλλα πιάτα που ξεχώρισαν σε ένα γενικά εξαιρετικό μενού: σάντουιτς τόνου, πορτογαλεζικο στιφάδο, στρείδι με πιπεριές και μήλο και από γλυκά το μανταρινι.
Αν έπρεπε σώνει και ντε να κάνω μια παρατήρηση, θα ήταν η χρήση σφαιριδίων και υγρού αζώτου σε 4-5 πιάτα. Προσωπικά δεν βρίσκω appeal, η αντίθεση ζεστού και παγωμένου δεν μου δουλεύει, αντιθέτως με εμποδίζει να καταλάβω τις γεύσεις.
Σέρβις πολύ καλό και με διάθεση για καλαμπουρι.
Εξαιρετική βραδιά.