Εικόνες (32)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κοτόπουλο μισό χωρίς οστά (οκ)
Παστουρμαδόπιτα (σπιτική, νομίζω ήθελε λίγο ακόμα τηγάνι)
Μανιτάρια δενδρολίβανο (πολύ καλά)
Σαλάτα σπανάκι (καλά υλικά flat)
Τραχανάς (κακός και βαρετός)
Κοντοσούβλι χοιρινό (τυπικό)
Πρόβεια παϊδάκια (μια χαρά αλλά 3)
Μπιφτέκι γεμιστό (μπιφτέκια με το τυρί από πάνω, τυπικά)
Ντοματοκεφτέδες (αδιάφοροι)
Εξωτερικά (Νοέμβριος 2023)
Όταν φτάσαμε το μαγαζί ήταν ψιλοαδειο, όσο προχωρούσε η νύχτα έγινε το αδιαχώρητο. Γέμισε με δροσερές νεανικές φατσούλες και καλοντυμένους μεσήλικες. Ο κόσμος καθόταν ακόμα και σε σκαμπό στη "
Χώρος μοντέρνος αλλά πολύ φωτεινός, μουσική νεοτρεντιαρικης αισθητικής αλλά σε καλή ένταση, σέρβις μια χαρά.
Κατάλογος τυπικός αλλά έχει μερικές τσαχπινιες, όπως φρυγαδελι και σεφταλιά.
Δοκιμασαμε αρκετά πιάτα, το γενικό επίπεδο ηταν οκ χωρίς να είναι αξιομνημόνευτο. Χαιλαιτ για μένα το φρυγαδελι, κακό πιάτο ο τραχανάς που ήταν νοσοκομειακος. Τα περισσότερα πάντως αδιαφοροεντάξει. Περισσότερα στις φωτό.
Μεγάλο μείον τα μεγέθη των μερίδων, κάποια πιάτα ήταν πολύ μικρά. Όταν παραγγέλνεις κοντοσούβλι θέλεις να χορτάσει και το μάτι (ήταν ένα πιατακι με 4 κομμάτια κοντοσούβλι στριμωγμένα) και όταν παραγγέλνεις παϊδακια πρόβεια θέλεις να τα βλέπεις σε στοίβα (3 παϊδάκια).
Κέρασαν ένα τσιπουρακι και τουλουμπα με σαντιγί.
Με πολλά πιάτα και 4 (+1) τσίπουρα μας βγήκε περί τα 20 ευρώ το άτομο, που σαν τιμή είναι ΟΚ.