Mostra

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΜεζεδοπωλείο
ΔιεύθυνσηΓυμνασιάρχη Βασιλείου Μυστακίδη 22 & Επιθεωρητού Δημητρίου Μισυρλή 24, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310316162
Διαδίκτυο
ΩράριοΤρίτη κλειστά
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΟκτώβριο 2023
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Maison du mezze, το χαρούμενο διάλειμμα και ο Patsos.
Προστέθηκε από: Ragioniè

Εικόνες (9)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Γλυκό κερασμένο
[εικόνα]
Μπιφτέκι μοσχαρίσιο (καλό)
[εικόνα]
Γιουβέτσι προβατίνα (πολύ καλό)
[εικόνα]
Πανσέτα καραμελωμένη (καλή)
[εικόνα]
Πατάτες (καλές)
[εικόνα]
Μπουράτα, παντζάρι, καρύδια (μια χαρά)
[εικόνα]
Κεφαλοτύρι σαγανάκι (ΟΚ)
[εικόνα]
Γιαπράκια αυγολέμονο (πολύ καλά)
[εικόνα]
Κοπανιστή Μυκόνου (πολύ καλή)

Κατάλογος (2)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2024: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2024: σελίδα 1/2

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
aethra
Δυστυχώς τα πρώτα καλά σχόλια δεν επιβεβαιώθηκαν από την δεύτερη επίσκεψη σήμερα, Καθαρά Δευτέρα.. Δοκιμασθηκαν από τα πιάτα ημέρας το μυδοπίλαφο που ήταν μέτριο, άνευρο στην γεύση και με αρκετά υγρά γιατί ήθελε να σταθεί ακόμη. Τα μύδια δε τόσο μικρά μέσα και λίγα που τα έψαχνες. Οι λαχανοντολμάδες θαλασσινών με κρέμα λεμονιού, σαν ιδέα πολύ καλή, στην πράξη όμως τα ψιλοκομμένα θαλασσινά ήταν μαζί με το ρύζι μία σφιχτή μάζα, καθόλου αφράτη, με λίγα λόγια η εκτέλεση ήταν κακή... Τα σαρμαδάκια γιαλαντζί ήταν απλά αποδεκτά και φτάνουμε στην τηγανιά χταπόδι η οποία μονο τηγανιά δεν ήταν.. Ήταν χταπόδι σωταρισμένο με πιπεριές και σβησμένο μ΄εναν τόνο σόγια σως κι μάλλον επιπλέον τεπανγιάκι σως, δηλαδή ένα ασιατικης εμπνευσης πιάτο κυριολεκτικά λύσσα.. Το μέλος της παρέας που δεν νήστευε πήρε κεμπάπ με αναμεικτο κιμά αρνίσιο και ίσως μοσχάρι που πραγματικά θέλει τέχνη για να το κάνει κάποιος τόσο χάλια... Σκληρό!!!! σφιχτό και στεγνό, τίγκα στα μπαχαρικά κι επίσης λύσσα. Άλιπο τελείως και σαν κετσες.. Η λαγάνα επίσης φαινόταν μπαγιάτικη αν και μας είπαν ότι ήταν πρωινή και μάλιστα ότι την είχαν πληρώσει 3 ευρώ την μία.. Ήταν ξερή και σκληρή. Το μόνο που ήταν πολύ καλό ήταν ο ταραμάς και η πολίτικη σαλάτα. Γι΄αυτά και δύο τσίπουρα Αποστολάκη πληρώσαμε 91 ευρώ τα 3 άτομα. Με τίποτα δεν άξιζε αυτό το φαγητό τόσα χρήματα. Όταν μας ρώτησε η πολύ ευγενική κι εξυπηρετική σερβιτόρα πως μας φάνηκε, της τα είπαμε και φυσικά ενώ η σεφ-ιδιοκτήτρια του καταστήματος περνούσε απ΄ολα τα τραπέζια και ρωτούσε για εντυπώσεις, από το δικό μας δεν πέρασε.. Μας κέρασαν έναν συμπαθητικό χαλβά σιμιγδαλένιο με παγωτό κι ένα λικέρ μαστίχα να πάνε κάτω τα 91 ευρώ. Δεν νομίζω να ξαναπάμε..
Piroski
Επίσκεψη Παρασκευή βράδυ με κράτηση που δεν χρειαζόταν.
Μικρός αλλά ευχάριστος χώρος, αρκετά φωτεινός. Βγάζει οικειότητα.

Κατάλογος σχετικά μικρός αλλά παίζουν πολλά πιάτα ημέρας.

Πήραμε:
Κεφαλοτύρι σαγανάκι - ΟΚ
Πατάτες τηγανητές - καλές και μεγάλη μερίδα.
Κοπανιστη Μυκόνου - πολύ καλή
Ντολμαδάκια αυγολεμονο - πολύ καλά, με κιμά μέσα
Μπουρατα με παντζάρια και καρύδια - μια χαρά
Καραμελωμενη πανσετα - ΟΚ
Μπιφτέκι μοσχαρίσιο - Καλό
Γιουβέτσι με προβατίνα - πολύ καλό (αρκετά κοκκαλακια μέσα, θέλει προσοχή).

Γλυκό κερασμενο και μαστίχα επίσης.

Μαζι με 2 τσίπουρα και 2 μπυρες στα 95 ευρώ.

Μου άρεσε, θα ξαναπάω.
teris3
Σπάνια συναντάω ατμοσφαιρικό χώρο, καλό σέρβις και μουσική επένδυση που να ταιριάζει όλα σε εναν χώρο, αν και βρεθήκαμε τυχαία, μας έκανε πολύ θετική εντύπωση.
Συκώτι και καραμελωμένη παντσέτα ξεχώρισαν, η σεφ ανάμεσα στα τραπέζια με ενδιαφέρον να ρωτήσει και να πάρει απόψεις.
Διπλό κέρασμα στο τέλος.
Πολυ θετικό το πρόσημο σε μια γειτονιά εκτός κέντρου που δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο γαστριμαργικά.
Συστήνεται.
aethra
Δοκιμή Σάββατο απογευματάκι. Μικρή κάρτα με κρεατικά και ψαρικά. Δοκιμάσαμε την Χριστουγεννιάτικη σαλάτα τους η οποία ήταν πολύ καλή, μελιτζανοκεφτέδες εξαιρετικοί όπως και τα γιαπράκια με αμπελόφυλλο τα οποία ήταν κορυφαία. Και τα 2 ορεκτικά μικρές μερίδες. Από κυρίως πήραμε ένα μπιφτέκι μοσχαρίσιο το οποίο ήταν αρκετά καλό και μία καραμελωμένη παντσέτα η οποία δεν μας άρεσε ιδιαίτερα και είχε για συνοδευτικό πουρέ γλυκοπατάτας ο οποίος ήταν κρύος. Ήταν το πιό αδύναμο και το πιό ακριβό πιάτο στα 14 ευρώ. Αυτά με μισό λίτρο λευκό κρασί μας κόστισαν 62 ευρώ τα 2 άτομα. Στο τέλος κέρασμα μωσαϊκό και κουραμπιεδάκια μαζί με λικέρ μαστίχας. Προσωπικό πολύ πρόσχαρο και φιλικό όπως και η ίδια η σεφ η οποία βγήκε και μας ρώτησε εάν ήταν όλα καλά. Το περιβάλλον είναι πολύ συμπαθητικό και το πρόσημο είναι θετικό. Θα πήγαινα να δοκιμάσω και τα θαλασσινά τους γιατί άκουσα πολύ καλά λόγια για την ψαρόσουπα που φτιάχνουν.