Σύμφωνα με τη Wikipedia: "Along with Frank Pepe Pizzeria Napoletana and Sally's Apizza, Modern forms what is informally referred to by locals as the Holy Trinity of New Haven-style pizza."
Δεύτερη πιτσαρία προς δοκιμή στο Νιού Χέιβεν. Οκτώβριος '23. Και εδώ αναμονή της τάξης των 30-45'. Σε off ώρα, καλύτερα.
Μπαίνοντας, συνδυασμός booth tables και συμβατικών τραπεζιών. Στο βάθος το γιγάντιο coal oven.
Δοκιμάστηκε η απλή Mozzarella (μεσαίου μεγέθους). Παρόμοιο New Haven-style με αυτό του Frank Pepe. Η ζύμη άρεσε λίγο περισσότερο, καθώς το στεφάνι ήρθε χωρίς καψαλισμούς, διατηρώντας παράλληλα το crispiness. Η σάλτσα ντομάτας ελαφρώς υποδεέστερη, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό.
Την ευχαριστηθήκαμε, μαζί με το περιβάλλον.
Το προσωπικό κι εδώ ευγενικό, σβέλτο και διεκπεραιωτικό.
(Μεταξύ Pepe και Modern -και συγκρίνοντας μόνο τις tomato pies με μοτσαρέλα, η δεύτερη φαίνεται να κερδίζει στο νήμα, λόγω της συνολικότερης εικόνας/γεύσης. Παρόλα αυτά είναι αρκετά παρόμοιες και θα τις ευχαριστηθεί κανείς εξίσου.)
Μπαίνοντας, συνδυασμός booth tables και συμβατικών τραπεζιών. Στο βάθος το γιγάντιο coal oven.
Δοκιμάστηκε η απλή Mozzarella (μεσαίου μεγέθους). Παρόμοιο New Haven-style με αυτό του Frank Pepe. Η ζύμη άρεσε λίγο περισσότερο, καθώς το στεφάνι ήρθε χωρίς καψαλισμούς, διατηρώντας παράλληλα το crispiness. Η σάλτσα ντομάτας ελαφρώς υποδεέστερη, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό.
Την ευχαριστηθήκαμε, μαζί με το περιβάλλον.
Το προσωπικό κι εδώ ευγενικό, σβέλτο και διεκπεραιωτικό.
(Μεταξύ Pepe και Modern -και συγκρίνοντας μόνο τις tomato pies με μοτσαρέλα, η δεύτερη φαίνεται να κερδίζει στο νήμα, λόγω της συνολικότερης εικόνας/γεύσης. Παρόλα αυτά είναι αρκετά παρόμοιες και θα τις ευχαριστηθεί κανείς εξίσου.)