Κινέζικο εστιατόριο επικεντρωμένο στην κουζίνα Sichuan, με αρκετά πλούσιο μενού (υπό τη μορφή QR - βρίσκεται και στο site τους).
Δύο άτομα, χωρίς να πεινάμε πολύ, επιλέξαμε 3 starters και ένα main.
Στα τρία πρώτα:
- Spicy cucumbers, ό,τι λέει και ο τίτλος, με αποξηραμένες πιπεριές τσίλι και peppercorns. Καλά και εθιστικά πικάντικα.
- Mung bean jelly, με φασόλι μουνγκ, φασόλι σόγιας, λάδι τσίλι και σουσάμι. Jelly fish αναμενόμενα ουδέτερο, το ζουμί ήταν εξαιρετικό (σε γεύση θύμιζε αρκετά το γνωστό μίγμα σκόρδου/ξυδιού, πολλαπλασιασμένο).
- Pork dumplings, με σόγια, σε λάδι τσίλι. Χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο, ήταν πάρα πολύ νόστιμα.
Στο main dish:
- Braised pork Szechuan style, aka μπρεζέ παντσέτα με πράσινα φύλλα μουστάρδας, tofu και σάλτσα ψαριού. Ένα από τα αρκετά αναγνωρίσιμα πιάτα της συγκεκριμένης κουζίνας. Το κρέας με τη σάλτσα και τα φύλλα ήταν αρκετά νόστιμα και έδεναν πολύ καλά γευστικά, το tofu με ξένιζε τόσο μόνο του όσο και σαν συνδυασμός και -κατ' εμέ- έριχνε το αποτέλεσμα.
Ήπιαμε μια margarita και ένα negroni. Διαθέτει ενδιαφέροντα signature cocktails, εμπνευσμένα από τον κινεζικό κινηματογράφο.
Το περιβάλλον είναι αρκετά όμορφα διακοσμημένο, τραπεζάκια γλυκούτσικα. Το προσωπικό βοηθητικό και ευγενικό.
Αν και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, το μαγαζί είναι αρκετά κόζι. Βρήκαμε χωρίς κράτηση ή αναμονή, αλλά σε ώρες αιχμής πιστεύω πως θα χρειαστεί κράτηση ή υπομονή. Το γεύμα κόστισε ~$85 (χωρίς tip).
Κινέζικο εστιατόριο επικεντρωμένο στην κουζίνα Sichuan, με αρκετά πλούσιο μενού (υπό τη μορφή QR - βρίσκεται και στο site τους).
Δύο άτομα, χωρίς να πεινάμε πολύ, επιλέξαμε 3 starters και ένα main.
Στα τρία πρώτα:
- Spicy cucumbers, ό,
- Mung bean jelly, με φασόλι μουνγκ, φασόλι σόγιας, λάδι τσίλι και σουσάμι. Jelly fish αναμενόμενα ουδέτερο, το ζουμί ήταν εξαιρετικό (σε γεύση θύμιζε αρκετά το γνωστό μίγμα σκόρδου/ξυδιού, πολλαπλασιασμένο).
- Pork dumplings, με σόγια, σε λάδι τσίλι. Χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο, ήταν πάρα πολύ νόστιμα.
Στο main dish:
- Braised pork Szechuan style, aka μπρεζέ παντσέτα με πράσινα φύλλα μουστάρδας, tofu και σάλτσα ψαριού. Ένα από τα αρκετά αναγνωρίσιμα πιάτα της συγκεκριμένης κουζίνας. Το κρέας με τη σάλτσα και τα φύλλα ήταν αρκετά νόστιμα και έδεναν πολύ καλά γευστικά, το tofu με ξένιζε τόσο μόνο του όσο και σαν συνδυασμός και -κατ' εμέ- έριχνε το αποτέλεσμα.
Ήπιαμε μια margarita και ένα negroni. Διαθέτει ενδιαφέροντα signature cocktails, εμπνευσμένα από τον κινεζικό κινηματογράφο.
Το περιβάλλον είναι αρκετά όμορφα διακοσμημένο, τραπεζάκια γλυκούτσικα. Το προσωπικό βοηθητικό και ευγενικό.
Αν και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, το μαγαζί είναι αρκετά κόζι. Βρήκαμε χωρίς κράτηση ή αναμονή, αλλά σε ώρες αιχμής πιστεύω πως θα χρειαστεί κράτηση ή υπομονή. Το γεύμα κόστισε ~$85 (χωρίς tip).