Δεν ξέρω πως ήταν παλιότερα αλλά φέτος έχουν δώσει παραπάνω βάση στο φαγητό οπότε πλέον μπορούμε να μιλάμε για εστιατόριο/μπιστρό με λιανική καλλυντικών του Κορρέ στο πλάι. Φέτος σεφ είναι ο Βαγγέλης Στέρπας (Σεϋχέλλες - Αθήνα, Σβούρα - Αθήνα/Τήνος, Νάξος Apothecary - Αθήνα) που για τα γούστα μου μαγειρεύει πάρα πολύ νόστιμα. Ότι φάγαμε το ανέβασα φωτογραφίες (στα μύδια και στο γιουβέτσι λείπει φαγητό από τις φωτογραφίες γιατί μας έσπασε η μύτη). Το πρωί σερβίρει και καφέ, χυμούς, μπραντς κτλ ενώ έχει κοκτέιλ (προσανατολισμένα για συνοδεία φαγητού, δεν τρελάθηκα) που τα έχει φτιάξει η Πόπη Σεβαστού που συνεργάζεται με τον Κοντιζά. Διακριτικό σερβις. Με μπουκάλι κρασί δώσαμε από 45€ 2 άτομα. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος.