Ωραία διακόσμηση με χαρακτηριστικό ότι έχει πολλές διαφορετικές καρέκλες, έργα mixed media στους τοίχους και καδράκια που γράφουν το όνομα σου εάν έχεις κράτηση και τα βάζουν πάνω στο τραπέζι.
Μέριλιν Μονρόε, Μοχάμετ Άλι, Έλβις, Νικ Κείβ…. είναι ένα πρωτότυπο καλωσόρισμα.
‘Εχει πολύ καλή λίστα κρασιών αλλά όποτε πάω παραγγέλνω μόνο Gin and Tonic.
Οι Πορτογάλοι σαν και τους Ισπανούς άρχισαν να παράγουν δικά τους Gin και μάλιστα πολύ καλά. Ειδικά ένα που το λένε Adamus αν το βρείτε πιείτε το.
Φτιάχνεται από σταφύλι Baga. H γεύση του όμως είναι πολύπλοκη και πέρα από floral είναι και γήινη.
Σπάνια ένα Gin φτιάχνεται από σταφύλι, το Γαλλικό G Vive είναι παρόμοια περίπτωση από Ugni blanc για τους Γάλλους και το χρησιμοποιούν για να φτιάχνουν κονιάκ /Trebbiano στην Ιταλία μόνο για κρασί και grappa.
Στην Ταβέρνα Μοντέρνα έχουν πάνω από 80 διαφορετικά Gin.
Αν βρεθείτε στα μέρη του αφήστε να σας διαλέξουν ένα Gin λέγοντας τους τι σας αρέσει.
Δοκιμάστε κάτι καινούργιο.
Ωραία ατμόσφαιρα, σούπερ σέρβις, καλό φαγητό, καλές τιμές και τέλεια GIN !
Ωραία διακόσμηση με χαρακτηριστικό ότι έχει πολλές διαφορετικές καρέκλες, έργα mixed media στους τοίχους και καδράκια που γράφουν το όνομα σου εάν έχεις κράτηση και τα βάζουν πάνω στο τραπέζι.
Μέριλιν Μονρόε, Μοχάμετ Άλι, Έλβις, Νικ Κείβ…. είναι ένα πρωτότυπο καλωσόρισμα.
‘Εχει πολύ καλή λίστα κρασιών αλλά όποτε πάω παραγγέλνω μόνο Gin and Tonic.
Οι Πορτογάλοι σαν και τους Ισπανούς άρχισαν να παράγουν δικά τους Gin και μάλιστα πολύ καλά. Ειδικά ένα που το λένε Adamus αν το βρείτε πιείτε το.
Φτιάχνεται από σταφύλι Baga. H γεύση του όμως είναι πολύπλοκη και πέρα από floral είναι και γήινη.
Σπάνια ένα Gin φτιάχνεται από σταφύλι, το Γαλλικό G Vive είναι παρόμοια περίπτωση από Ugni blanc για τους Γάλλους και το χρησιμοποιούν για να φτιάχνουν κονιάκ /Trebbiano στην Ιταλία μόνο για κρασί και grappa.
Στην Ταβέρνα Μοντέρνα έχουν πάνω από 80 διαφορετικά Gin.
Αν βρεθείτε στα μέρη του αφήστε να σας διαλέξουν ένα Gin λέγοντας τους τι σας αρέσει.
Δοκιμάστε κάτι καινούργιο.
Προτείνεται σφόδρα.