Εικόνες (15)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Έξτρα κρεμμυδάκι και ντομάτα συνοδευτικό (καλό)
Σουβλάκι χοιρινό (οκ), σουτζουκάκι (καλό)
Τυλιχτό σουβλάκι κοτόπουλο (μεχ)
Πίτα χειροποίητη (οκ, χωρίς όμως να νιώσω όφελος στο να πληρώσω διπλάσια τιμή από την πίτα εμπορίου που ήταν επίσης καλή)
2 σουβλάκια χοιρινά, 2 μοσχαρίσια, 2 πρόβεια, 2 λουκάνικα, 1 κεμπάπ
Εξωτερικά (Σεπτέμβριος 2023)
Άνοιγμα σάντουιτς για να δείτε ποσότητα (4.5 ευρώ)
Κατάλογος (4)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Αυγούστου 2024:σελίδα 1/2
Κατάλογος Αυγούστου 2024:σελίδα 2/2
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2023: σελίδα 2/2
Κατάλογος Σεπτεμβρίου 2023: σελίδα 1/2
Το σχόλιο του Κίτσου μπορώ να πω ότι με εκφράζει. Το μαγαζί πουλάει ένα δήθεν χωριάτικο λαϊκό εξπίριενς και κάπου εκεί απλά τελειώνουν όλα. Σε ένα χωριό θα φας πολύ ανώτερα και ποιοτικά και ποσοτικά με 15-20€ το άτομο, εδώ με τιμές που βλέπω με 15-20€ ίσα ίσα λερώνω τα δόντια μου. Οκ ναι, τα κόστη δεν είναι ίδια, αλλά η δήθεν λαϊκότητα συνοδεύεται από αντιλαϊκές τιμές. Πόσο πιο ακριβή μπορεί να είναι όμως μια χειροποίητη πίτα από αυτήν του μέσου ψητοπωλείου; Αν οποιοδήποτε άλλο μαγαζί της πόλης χρέωνε 4-4,
Δυστυχώς βλέπω ότι οι καταναλωτές έχουνε περάσει από την ουσία στην εικόνα και στο hype. Όποιος έχει έντονη παρουσία στα σόσιαλ θα τραβήξει και κόσμο. Παράλληλα νιώθω ότι τα γευστικά στάνταρ της πλειοψηφίας έχουν πέσει, αν δεν φάνε φόλα, θα πουν ευχαριστώ, θα ακριβοπληρώσουν και θα ξανάρθουν.
Θα ήθελα να δοκιμάσω μια φορά για την εμπειρία. Δυστυχώς η αντιμετώπιση της ιδιοκτησίας στις αρνητικές κριτικές του γούγλη με κάνει να είμαι σίγουρος πως δεν χρειάζεται...
Μέτρια ποιότητα ,
Οι τουρίστες τσιμπάνε αλλά από μένα όχι
Η λαϊκότητα και η ταπεινότητα μπορεί να φανεί με την σωστή τιμολογιακή πολιτική όχι μόνο με τις τραγιάσκες
Για να κάνεις μίνιμαλ σουβλάκι πρέπει να ανέβεις πολύ σε γεύση. Δεν θα ξανάπαιρνα εύκολα.
Στα του μαγαζιού: Τα χοιρινά ήταν καλά. Άνω του μέσου όρου αλλά χωρις τρελες συγκινήσεις. Μοσχάρι και πρόβατο στον μέσο όρο ψητοπωλείων της πόλης. Δηλαδή προς το κακό. Θα ξαναπάρω γιατί νομίζω πως υπάρχει διάθεση.
Περιττό να πω πως ποσοτικά δεν μου έφτασε ούτε για πλάκα. Αισθητή η απουσία πατάτας. Γενικά δεν ήταν άσχημο αλλά δεν πετάω και την σκούφια μου να ξαναπάω.
Πήρα ένα σουβλάκι μοσχαρίσιο και ένα με πρόβατο. Όπως αναφέρθηκε ήδη, δεν έχει τηγανιτές πατάτες στο σάντουιτς αλλά βάζεις όποια αλοιφή προτιμάς. Εδώ να αναφέρω πως για να ετοιμάσει τα δύο σάντουιτς πήρε μια πίτα την έκοψε σε δύο φύλλα και χρησιμοποίησε την κάθε πλευρά για το κάθε σουβλάκι, κάτι που δεν έκανε και την καλύτερη εντύπωση.
Από την εξυπηρέτηση έμεινα ευχαριστημένος μιας και το παλικάρι που τα ετοίμασε ήταν πολύ ευχάριστο και με μεράκι.
Σαν γεύσεις ήταν ωραία και όπως κατάλαβα έχει καλές πρώτες ύλες, αλλά τα δύο τα χρειάστηκα άνετα για να χορτάσω. Αυτό σε συνδυασμό με τις τιμές του (10,
Η επιχείρηση βρίσκεται ακόμη σε νηπιακή φάση. Κομμάτια του ούτως ή άλλως μικρού καταλόγου απουσιάζουν, πιάτα ημέρας αναγράφονται χωρίς να είναι καν διαθέσιμα και γενικά επικρατεί μια χαλαρότητα από μεριάς του προσωπικού που φτάνει στα όρια της μαστούρας. Έχει παρατηρηθεί κι αλλού μια τάση χύμα, και καλά λαϊκής αντιμετώπισης του πελάτη και σε έτερα αστικά νεοκουτούκια (βλ. Βέργες Λάγιες) η οποία εμένα προσωπικά με κριντζάρει αγρίως, ιδίως εφόσον δε συνοδεύεται και από την αρμόζουσα τιμολόγηση.
Γενικά γίνεται προσπάθεια να ενταχθεί το χωριάτικο εξπήριενς σε αστικά πλαίσια αλλά το όλο εγχείρημα δεν πείθει, ασφαλώς λόγω τιμών αλλά και της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Τα περί Ελασσόνας είναι για τουρίστες και για βέρους Σαλονικιούς που μπερδεύουν την αγελάδα με την κατσίκα. Δώστε στον κόσμο να φάει φτηνό και αξιοπρεπές τσιτσί και αφήστε τα μαρκετίστικα κόλπα.
Αυτό το καινούριο τρέντ με το πρόβατο, που έχει γίνει πολύ έντονο τα τελευταία 2 χρόνια, έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούν μια εντύπωση οτι έτσι πρέπει να ειναι το πρόβατο, σκληρό, να μη μπορείς να το μασήσεις κλπ.
Προφανώς αυτό έχει να κάνει με την άγνοια που έχουν πλέον οι μαγαζάτορες και οι μάγειρες και νομίζουν οτι μπορούν οποιοδήποτε κομμάτι του ζώου να το κάνουν οτι θέλουν πχ ενα τυχαίο κομμάτι από πρόβατο να το κάνεις σουβλάκι... ή να πουλάνε για παϊδάκια το μπούτι επειδή το κόβουν σε λεπτές φέτες. Δεν είναι τυχαίο ότι σε περιοχές που τρώνε τέτοια ζώα κάνουν σούβλες ώστε να μπορέσει να μαλακώσει το κρέας με τις ώρες μαγειρέματος, είτε μαγειρεμένο για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Ένα δεύτερο πολύ σημαντικό κομμάτι είναι η τιμολόγηση. Καταλαβαίνω οτι είναι τρεντ και θα πληρώσεις κάτι παραπάνω αλλά κάπου πρέπει να μπει ενα φρένο.
Παράδειγμα το συγκεκριμένο μαγαζί που πουλάει 3.
Στα του φαγητού:
Δοκίμασα σουβλάκι πρόβατο στη δική τους πίτα. Πίτα νόστιμη, σουβλάκι που δεν μασιόταν με τίποτα. Σίγουρα πέταξα τα μισά κομμάτια, αυτά που τρωγότανε, ήταν οκ.
5€ και βάζουν μέσα τζατζίκι χωρίς πατάτες στο από όλα.
Ρώτησα για το κεμπάπ και μου είπανε οτι είναι 100% μοσχάρι.
Όμορφος ο χώρος αλλά δεν κατάλαβα το στυλ που θέλουν να περάσουν.
Δυστυχώς το φαγητό ηταν μέτριο. Οκ καταλαβαίνω τη φιλοσοφία σάντουιτς τυλιχτο χωρίς πατάτες "
Στο μυαλό μου το έχω πως θέλησαν τα παιδιά ξεκάθαρα να "
Στα του φαγητού τώρα !
Δοκιμάστηκε πρόβειο σουβλάκι το οποίο ήταν μέτριο (chewy και σκληρό), που σε συνδυασμό με τη λίγη ποσότητα κρέας ουσιαστικά έτρωγες μια μπουκιά με ένα κομμάτι κρέας μετά μια μπουκιά μόνο πιτα και μετά το ιδιο. 6/10
Γύρος σουβλάκια (υποθέτω με μπαχαρικά και λίπος να φέρνουν στη γεύση του γύρου) και αυτός μέτρια πράγματα. Δεν ήταν κάτι το συνταρακτικό ούτε το κάτι wow 6/10
Πιτουλα χειροποίητη όπως μου είπαν οκ, προτιμώ την πίτα του Μπαμπατσικου στο ίδιο στυλ.
Γενικά μέτρια πράγματα, ίσως ξαναπάω στο μέλλον για διεκπεραίωση ξανά.
Υποθέτω σε φάση τεμάχια μπυριτσα κτλ θα είναι καλύτερη φάση από τα σάντουιτς.
Θα μπορούσα να ξανά καθίσω στο μελλον και ελπίζω να βρει τα πατήματα του.