Εικόνες (12)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Καραβίδες με μαγιονέζα (μέτριες)
Moules frites maison (ok, έχω φάει πολύ καλύτερα, τα μύδια μικρά, το ζουμί καλό με σέλινο-βούτυρο-κρασί, οι πατάτες ήθελαν αλλαγή στο λάδι)
Saucisse à la plancha (μια χαρά)
Château Beauregard Ducasse (αδιάφορο)
Ένα από τα πολλά στρειδάδικα του Cap Ferret, ένα ακρωτήρι/θέρετρο που φημίζεται για τα στρείδια του. Αυτό έχει ευχάριστη όψη προς τον κόλπο του Arcachon. Μικροσκοπικός κατάλογος, επέλεξα τα πολυαγαπημένα μου moules frites (δλδ μύδια με τηγανητές πατάτες που βουτάς μέσα στα ζουμιά του) πράγμα που ήξερα ότι ήταν ερασιτεχνικό γιατί στην περιοχή δεν παίζουν μύδια, αλλά τα είχα όρεξη. Τελικά μετριοκαλά, ούτε απογοήτευσε, ούτε ενθουσίασε. Επόμενη φορά θα δοκίμαζα αλλού.