Atopo

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΛάμπρου Κατσώνη 1, Καβάλα
ΝομόςΚαβάλας
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2510620280,6942929018
Διαδίκτυο
Ωράριο19:00-00:00, Κυ-Δε κλειστά
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε2023
Πρόσθετες πληροφορίες:
Chef patron ο Στέφανος Γκουζίδης.

Με υπότιτλο "Bistronomy".
Προστέθηκε από: fisher

Εικόνες (21)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Ριζότο / κολοκύθι / κρέμα βασιλικού / γαρίδες / μαρμελάδα λεμόνι / μπισκ (16€, πολύ καλό, τρυφερότατες οι γαρίδες)
[εικόνα]
Ψητά φασολάκια / ντρέσινγκ βαλσάμικο / φράουλες / ψητό αμύγδαλο (13€, πολύ καλά)
[εικόνα]
Εξωτερικά (Οκτώβριος 2024)
[εικόνα]
Bucatini με burrata (πολύ καλό και ελαφρύ)
[εικόνα]
Πιάτο ημέρας: κεμπάμπ με μαγιονέζα τρούφας (ζουμερά και νόστιμα)
[εικόνα]
Σαλάτα φασολάκια με φιλέ αμυγδάλου και φράουλα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Τιραμισού (με τραγανά σου, πολύ καλό)
[εικόνα]
Ο πουρές σεληνόριζας που συνοδεύει τα μάγουλα
[εικόνα]
"Μάγουλα με άγρια μανιτάρια και σάλτσα 5 μπαχαρικών"
[εικόνα]
Λυπητερή 70€, δύο άτομα με ένα μπουκάλι κρασί
[εικόνα]
Τιραμισού
[εικόνα]
Μάγουλα με άγρια μανιτάρια και πουρέ σελινόριζα
[εικόνα]
Μάγουλα με άγρια μανιτάρια (πολύ νόστιμα)
[εικόνα]
Ριζότο κολοκύθι γαρίδα (πολύ νόστιμο)
[εικόνα]
Πράσινη σαλάτα. Πρασινάδες βανίλια ποτισμένη σε σετσουάν
[εικόνα]
Ψωμί
[εικόνα]
Λευκός ταραμάς με λάδι και ανθό αλατιού, συνοδευτικό του ψωμιού
[εικόνα]
"Κρέμα πατάτας/αγκινάρα/καπνιστό χέλι/αυγοτάραχο/κράμπλ μπέηκον" (νόστιμο, ενδιαφέρον)
[εικόνα]
"Μοσχαρίσιο καρπάτσιο/βιτέλο τονάτο/λάιμ/πούδρα καφέ arabica" (το καρπάτσιο σε χοντρές φέτες, το πιάτο έχανε για το λόγο αυτό)
[εικόνα]
Άποψη της κουζίνας
[εικόνα]

Κατάλογος (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2024
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2024: σελίδα 5/5
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2024: σελίδα 4/5
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2024: σελίδα 3/5
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2024: σελίδα 2/5
[εικόνα]
Κατάλογος Φεβρουαρίου 2024: σελίδα 1/5
[εικόνα]
Κατάλογος Νοεμβρίου 2023

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Γιαντράνκα
Το 'γκουρμέ" μαγαζί της Καβάλας. Σε περισσότερες επισκέψεις διαπίστωσα ότι η κουζίνα ισορροπεί πετυχημένα μεταξύ αυτού και της ανάγκης να έχει ένα προσιτό και κατανοητό -για τα δεδομένα της πόλης- μενού. Η κάποια αμηχανία όμως του καταστήματος διαφαίνεται όμως στην επιλογή της μουσικής, την οποία κάθε φορά βρίσκω άκυρη (τρέχουσες αδιάφορες ραδιοφωνικές pop επιτυχίες), λες και φοβάται μην του προσάψουν πως παραείναι "καλό". Κατά τα λοιπά, μικρός κατάλογος με ωραίες ιδέες και καλές εκτελέσεις, θα έλεγα και καλό vfm για το είδος του, πολύ όμορφη τοποθεσία, το σέρβις ερασιτεχνικό αλλά με όρεξη και ευγένεια, συνολικά αξίζει και το προτείνω.
alekos87
Τρομερές γεύσεις. Ολίγον τι τσιμπημένο αλλά λογικό για αυτήν την εξωτική εμπειρία.
guru
Top το atopo. Ξύπνησα Δευτέρα σε mood Σεφερλη.
Πολύ δυνατές γεύσεις, όμορφο μαγαζί ανοιχτή κουζίνα. Καλη wine list. Όσα πήραμε πολυ νόστιμα. Αξίζει να πας Καβάλα, μόνο για το μαγαζί αυτό. Ριζότο κολοκύθι με μαρμελάδα λεμόνι και γαρίδες σούπερ. Μάγουλα με άγρια μανιτάρια και πουρέ σελινοριζα σούπερ. Σαλάτα πράσινη με βανίλιες σε σετσουαν, πολύ νόστιμη. Τιραμισου πολύ καλή. Με ψωμί και ένα μπουκάλι κρασί 75 ευρώ
Koutmatzan
Διαυγές, καθαρό μαγαζί σε ωραία τοποθεσία (στην καμαρα της Καβάλας,στις αρχες της παλιας πολης). Σερβιτόρες ευγενικες και εξυπηρετικές. Δεν έδωσα έμφαση στις λεπτομερείς περιγραφές των πιάτων,αλλά μου άρεσε πολύ η πατάτα η οποία ήταν σε ρευστή μορφή και οι παπαρδελες με γαρίδες (δεν έχω φάει πιο ζουμερή γαρίδα,πολυ πετυχημενη, κριμα που ηταν μονο 3). Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν μια σαλατα ντοματας που ειχε και μουρα μεσα,ένιωθα ότι τα υλικά δεν δενανε σε ένα και ότι απλά τρώω τα υλικά. Έχει λίστα κρασιών και αρκετά μπορείς να τα πάρεις και σε ποτήρι. Απο την γύρα που έκανα δεν είδα κάποιο αντίστοιχο μαγαζι στην Καβάλα. Τελος η λυπητερή μας βγήκε γύρω στα 100 για 2 άτομα.
Θα το πρότεινα στον οποιοδήποτε γιατί overall είναι ωραία και πρωτότυπη εμπειρία για Καβάλα.