Εικόνες (22)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Καλτσόνε με μανιτάρια, μοτσαρέλα, σάλτσα βασιλικού (ωραίο)
Καλτσόνε με μανιτάρια, μοτσαρέλα, σάλτσα βασιλικού (ωραίο)
Basque cheesecake (καλό, αλλά μέχρις εκεί)
Γαλλική σφολιάτα με κοτόπουλο και γραβιέρα Νάξου
Καλτσόνε με μοτσαρέλα, ρεγκάτο, μορταδέλα και σάλτσα βασιλικού
Cruffin (με γέμιση φιστίκι)
Croqueline με φυστίκι (γέμιση)
Croqueline με φυστίκι (εξαιρετικό!)
Κρουασάν με γαλοπούλα και κασέρι (μέτριο)
Εξαιρετικό sourdough με τραγανή κρούστα από έξω και smooth ζύμη μέσα
Εξαιρετικό sourdough ψωμί
Όπως υπονόησε και άλλο σχολιαστής είναι πολύ "
Στο Country μου αντιπροτάθηκε ένα μικρό ψωμί φόρμας για πιο σφιχτό, ίσως δώσω μια ευκαιρία.
προζυμενιο ψωμι εχω δοκιμασει στην πολη (ακομη και απο του ble στην Εγνατια παλιοτερα)
και πολυ πανω απο τον μεσο ορο του συνοικιακου φουρνου πρατηριου της γειτονιας. Αλλα
1ον εχει πολυ αλατι
2ον δεν μπορει να συγκριθει με το ψωμι που θα φτιαξεις στο σπιτι
με δικο σου προζυμι που θα το ταιζεις για μια εβδομαδα, θα
το εχεις σε ολη την διαρκεια της ζωη σου και κυριως θα ξερεις τι εχει μεσα.
.
Βεβαια απο τα 10γρ. αλατι που εχει η συνταγη εγω βαζω 3.
Οποιος εχει χρονο, ακολουθησει ευλαβικα τις οδηγιες και δεν απογοητευτει με την πρωτη αστοχια θα ανταμειφθει με ενα ζεστο μυρωδατο ψωμι ψημενο οπως ακριβως το θελει.
Πήρα ένα καλτσονε με μανιτάρια, φρέσκια μοτσαρέλα και σάλτα ντομάτας και βασιλικού.
Η ζύμη χειροποίητη, πολύ καλή, ίσως ήθελε ένα Τσικ ψήσιμο ακόμα. Γέμιση νόστιμη με ένα μεγάλο κομμάτι φρέσκιας μοτσαρέλας μέσα.
Γενικά ωραίο στα 3,
Να σταθώ στο κρουασάν με μερέντα που πήρα
Εξαιρετικό με την πιο πλούσια γέμιση απ΄όλα τα μαγαζιά τέτοιου είδους(εκτός από 72Η,
Αν είστε γλυκατζης και σας αρέσει να υπερτερεί λίγο η γέμιση από το φύλλο......
Δυστυχώς πολυ μέτριο το Panettone και πολύ ακριβό ταυτόχρονα(25€).
Το ψωμί παρολ αυτά εξαιρετικό.
Μπηκε εύκολα στην λιστα των σοβαρών bakery του κέντρου
Καλό ψωμί, βουτυρακι και λίγη φέτα με ντομάτα.
Εξαιρετικό Sourdough ψωμί! Άκρως τραγανή κόρα, μαλακό εσωτερικά , όπως πρέπει.
Νομίζω μαζί με το 72Η έχουν τα καλύτερα sourdough στην πόλη και μαζί με τα ψωμιά του ble τα οποία θεωρώ κορυφαία είναι 3 από τους καλύτερους φούρνους στην Θεσσαλονίκη.
Το αλμυρό κρουασάν δε με κέρδισε, ήταν τέρμα bland. Ok το κρουασανακι βουτυρωμενο όπως πρέπει αλλά το σύνολο τέρμα μέτριο.
Το ίδιο έπαθα και με τα αλμυρά του 72Η, ούτε εκεί με κέρδισαν.
Νομίζω πως για αλμυρες ζύμες κρουασάν το senol τρώει τον ανταγωνισμό μιας και είναι ωραίες.
Σίγουρα θα παίρνω ψωμάκι όποτε περνάω, και θα δοκιμάσω και τα γλυκά τους γιατί είδα κάτι ωραίες τάρτες.
8.