Πρώτη επίσκεψη σήμερα.
Ζωντανή μουσική από ντουέτο με κιθάρα στον εξωτερικό χώρο, με πολύ καλό αποτέλεσμα.
Στα του φαγητού.
Γαύρος μαρινάτος, λευκός ταραμάς χειροποίητος και καυτερή πιπεριά, μια χαρά για μεζές.
Μπακαλιάρος σκορδαλιά, πολύ καλός, ο καλύτερος που έχω φάει εδώ και πολύ καιρό και αρκετά καλή σκορδαλιά, αλλά λίγη. Παραγγείλαμε και έξτρα μερίδα σόλο.
Μπαρμπούνια. Αρκετά καλά.
Γαρίδες σαγανάκι. Μπαμπάτσικες γαρίδες καθαρισμένες σε πεντανόστιμη σάλτσα, φουλ για βουτιές. Υπέροχο.
Μισή τζατζίκι, μισή κοπανιστή, όλα χειροποίητα, η κοπανιστή υπερίσχυσε.
Πατάτα τηγανητή χειροποίητη, πολύ καλή.
Βραστά λαχανικά, μια χαρά, όπως θα τα περίμενες.
Ψωμάκι λευκό και μαύρο, φρέσκο και ποιοτικό.
3 τσίπουρα Αποστολάκη και 2 νερά.
Κερασμένα ενδιάμεσα, σαρμαδάκια με τζατζίκι, μια χαρά.
Το ρεζουμέ για 3 άτομα, 96 ευρώ, το στρογγυλοποιήσανε στα 90.
Πραγματικά μια πολύ ευχάριστη έκπληξη μετά από πολύ καιρό γαστριμαργικής "ξηρασίας". Δεν βρήκαμε τίποτα μέτριο και όλα ήταν εκτελεσμένα με προσοχή και όχι στο περίπου.
Θα πρέπει παντως να τονίσω πως βρήκα τις τιμές λίγο τσιμπημένες για τέτοιου ύφους μαγαζί. Δεν τράβηξα φωτογραφία από τον κατάλογο, αλλά θυμάμαι πως το συσκευασμένο Αποστολάκη είχε
9 ευρώ, ενώ το καλοκαίρι του 23 στην φωτό του papasoul είχε 7,5! Αντιστοίχως έχουν πάρει και όλα τα υπόλοιπα αύξηση.
Εν κατακλείδι, μια ευχάριστη έκπληξη σε γεύσεις, θεωρώ λίγο τσιμπημένες τις τιμές, αλλά σίγουρα θα επιστρέψουμε για μια 2η δοκιμή.
Βραδινή επίσκεψη κατόπιν σύστασης της αδερφής μου.
Γαρίδες ψητές, σαρδελα παντρεμένη, παντζάρια, γαυρο μαρινατο, κολοκυθοκεφτεδες (τοπ), γράπα δική του που ήθελε να μας κεράσει κ άλλη αλλά τελικά μας έφερε δικα τους ντολμαδάκια καταπληκτικά. Όλα χειροποίητα, νόστιμα και ο ιδιοκτήτης ευγενέστατος, ζεστός και με ενδιαφέρον. Όλα μαζί κάπου στα 35-40€ ήταν (δεν πλήρωσα εγω).
Σίγουρα θα ξαναπαω για τσίπουρο με μεζεδάκια.
Ζωντανή μουσική από ντουέτο με κιθάρα στον εξωτερικό χώρο, με πολύ καλό αποτέλεσμα.
Στα του φαγητού.
Γαύρος μαρινάτος, λευκός ταραμάς χειροποίητος και καυτερή πιπεριά, μια χαρά για μεζές.
Μπακαλιάρος σκορδαλιά, πολύ καλός, ο καλύτερος που έχω φάει εδώ και πολύ καιρό και αρκετά καλή σκορδαλιά, αλλά λίγη. Παραγγείλαμε και έξτρα μερίδα σόλο.
Μπαρμπούνια. Αρκετά καλά.
Γαρίδες σαγανάκι. Μπαμπάτσικες γαρίδες καθαρισμένες σε πεντανόστιμη σάλτσα, φουλ για βουτιές. Υπέροχο.
Μισή τζατζίκι, μισή κοπανιστή, όλα χειροποίητα, η κοπανιστή υπερίσχυσε.
Πατάτα τηγανητή χειροποίητη, πολύ καλή.
Βραστά λαχανικά, μια χαρά, όπως θα τα περίμενες.
Ψωμάκι λευκό και μαύρο, φρέσκο και ποιοτικό.
3 τσίπουρα Αποστολάκη και 2 νερά.
Κερασμένα ενδιάμεσα, σαρμαδάκια με τζατζίκι, μια χαρά.
Το ρεζουμέ για 3 άτομα, 96 ευρώ, το στρογγυλοποιήσανε στα 90.
Πραγματικά μια πολύ ευχάριστη έκπληξη μετά από πολύ καιρό γαστριμαργικής "
Θα πρέπει παντως να τονίσω πως βρήκα τις τιμές λίγο τσιμπημένες για τέτοιου ύφους μαγαζί. Δεν τράβηξα φωτογραφία από τον κατάλογο, αλλά θυμάμαι πως το συσκευασμένο Αποστολάκη είχε
9 ευρώ, ενώ το καλοκαίρι του 23 στην φωτό του papasoul είχε 7,
Εν κατακλείδι, μια ευχάριστη έκπληξη σε γεύσεις, θεωρώ λίγο τσιμπημένες τις τιμές, αλλά σίγουρα θα επιστρέψουμε για μια 2η δοκιμή.
Γαρίδες ψητές, σαρδελα παντρεμένη, παντζάρια, γαυρο μαρινατο, κολοκυθοκεφτεδες (τοπ), γράπα δική του που ήθελε να μας κεράσει κ άλλη αλλά τελικά μας έφερε δικα τους ντολμαδάκια καταπληκτικά. Όλα χειροποίητα, νόστιμα και ο ιδιοκτήτης ευγενέστατος, ζεστός και με ενδιαφέρον. Όλα μαζί κάπου στα 35-40€ ήταν (δεν πλήρωσα εγω).
Σίγουρα θα ξαναπαω για τσίπουρο με μεζεδάκια.