Δοκιμάστηκε, με μέτριες εντυπώσεις. Χώρος όμορφος και προσεγμένος, αν και η θέα δεν λέει και πολλά. Eπίσης ωραία και η γωνία με τα τοπικά προιόντα, πολύ καλή ιδέα. Σέρβις μια χάρα, προσπαθεί βέβαια να είναι πιο ''εστιατορικό'' απ' οτι μπορεί. Ψωμάκι και συνοδευτικά οκ, χόρτα καλά, μύδια με βούτυρο αρκετά ιδιαίτερα, μ άρεσαν, σαλάτα με ντοματίνια μιά χαρά, κριθαρότο με γαρίδες εντελώς άνευρο και χρειαζόταν σίγουρα 3-4 λεπτά στο τηγάνι ακόμη. Φιλέτο ξιφία νόστιμο, αλλά ψήθηκε λίγο παραπάνω απ' ότι πρέπει, οπότε και άρχισε να ξεραίνεται. Το συνοδευτικό του...λιγο αγγουράκι. Κερασμένα φρούτα εποχής στο τέλος. Γενικά απο τις περιγραφές και τα υλικά, το μαγαζί προσπαθεί να σταθεί ως γκουρμέ, αλλά ζορίζεται, λείπει η προσοχή στις λεπτομέριες. Παράλληλα οι τιμές, ειδικά για Χαλκιδική αρκετά υψηλές. Δεν ήταν κακό, αλλά δεν ξέρω αν θα το ξαναδοκίμαζα.
Ότι λέει το ταβερνοαλανι
Χωρίς να μπαίνουμε στα οικογενειακά η αξιόλογη μαγείρισσα και συνιδιοκτήτρια (που έτρεχε το μαγαζί όλα αυτά τα χρόνια) Γιώτα Κουφαδάκη έχει αποχωρήσει
Έμαθα από λόκαλς ότι μετά το κλείσιμο της ιστορικής Μπουκαδούρας όπου η οικογένεια διαχώρισε την πορεία της, κάποιοι από τους συγγενείς άνοιξαν το εστιατόριο αυτό (πληροφορία με επιφύλαξη).
Χωρίς να μπαίνουμε στα οικογενειακά η αξιόλογη μαγείρισσα και συνιδιοκτήτρια (που έτρεχε το μαγαζί όλα αυτά τα χρόνια) Γιώτα Κουφαδάκη έχει αποχωρήσει