Για πολλούς, το καλύτερο ντονέρ της Πόλης. Πολλές λεπτές διαδοχικές στρώσεις από αρνίσιο κρέας, κιμά από μαριναρισμένο μοσχαρίσιο κρέας, ντομάτες και πιπεριές συνθέτουν αυτόν τον μοναδικό γύρο που ετοιμάζεται κάθε πρωί και αφού σιγοψηθεί σερβίρεται σε πίτα (Durum doner), σε μαλακό φραντζολάκι (ekmek doner) ή σε πιάτο πάνω σε ζεστό βουτυράτο πιλάφι.
Ότι πιο νόστιμο και εθιστικό έχω δοκιμάσει σε ντονέρ.
Σχεδόν αποκλειστικά ντόπιοι και εργαζόμενοι από την γύρω περιοχή. Ατμόσφαιρα ιδιαίτερα φιλική και χαλαρή. 35 λίρες για ένα ντονέρ μαζί με ένα ποτήρι παγωμένο αριάνι δικής του παραγωγής.
Να πάτε οπωσδήποτε, ακόμα κι αν δεν μένετε κοντά στην περιοχή.
Προσοχή, τελειώνει σύντομα και ενδεχομένως να μην βρείτε μετά τις 5-6μμ. Επίσης σερβίρει γύρο από κοτόπουλο και κάποιες σούπες.
Ολη η κατασκευη και συναρμολογηση σε αυτο το βιντεο.
https:
Ότι πιο νόστιμο και εθιστικό έχω δοκιμάσει σε ντονέρ.
Σχεδόν αποκλειστικά ντόπιοι και εργαζόμενοι από την γύρω περιοχή. Ατμόσφαιρα ιδιαίτερα φιλική και χαλαρή. 35 λίρες για ένα ντονέρ μαζί με ένα ποτήρι παγωμένο αριάνι δικής του παραγωγής.
Να πάτε οπωσδήποτε, ακόμα κι αν δεν μένετε κοντά στην περιοχή.
Προσοχή, τελειώνει σύντομα και ενδεχομένως να μην βρείτε μετά τις 5-6μμ. Επίσης σερβίρει γύρο από κοτόπουλο και κάποιες σούπες.