Χρυσή μετριότητα. Είναι στο στυλ που επικράτησε ενδιάμεσα της παλιάς ελληνικής πίτσας-λαδωμένο τηγανόψωμο και της ναπολιτάνικης που πρεσβεύει η συνομοταξία Pizza Hood - Tonino και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Δηλαδή: λεπτό ζυμάρι, σε ξυλόφουρνο, υλικά οκ, λίγο παπαριασμένη στη μέση, τις άκρες μετά από ένα σημείο τις τρως από αγγαρεία, αλλά εν τέλει χορταίνεις χωρίς να υποφέρεις. Σκορδόψωμο σε στυλ μικρής πίτσας. Δεν απογοητεύτηκα, αλλά ούτε και ενθουσιάστηκα. Χωρίς να έχω εξαντλήσει τις επιλογές που κάνουν ντελίβερι στην Καλαμαριά, προκρίνω Tonino και The 55 Rule για πιο classy και Πίτσα-Μπύρα για πιο trashy.