Το πιο νοστιμο ''βρωμικο'' κοτοπουλο που δοκιμασα στα τελη της δεκαετιας του 70 πραγματικο λουκουμι. Πολυ εντονη μυρωδια βαρελισιας ρετσινας και ξεροψημενης πετσας που σου τρυπουσε την μυτη.
Τα ίδια - φατσικώς πλέον, μου είναι πάρα πολύ οικεία - κοτόπουλα ψήνει ο μπάρμπας, από τη μέρα που άνοιξε το μαγαζί, καμιά 30ρια χρόνια πριν...μάλλον έχει βρει τη μυστική συνταγή να τα ταριχεύει και παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο...θέλει απόφαση πάντως για να το τολμήσεις κι όποιος είναι τόσο γενναίος ας διηγηθεί και σε μας τους υπολοίπους χέστες, τα καθέκαστα...