Εικόνες (30)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ντολμαδάκια, μεδούλι αυγολέμονο
Πιάτο κοντοσούβλι (μέτριο)
Πιάτο αρνί σούβλας (μέτριο)
Λαχανάκια Βρυξελλών & chorizo (μέτρια)
Prawn toast saganaki (καλό)
Halloumi fries with tirokafteri (καλό)
Παρφέ με λάδι και rainforest lime (ιδιαίτερο)
Γαλακτομπούρεκο (καταπληκτικό)
Λάχανο ψητό με chorizo (μέτριο)
Χταπόδι με ρύζι κοκκινιστό (καταπληκτικό)
Μελιτζάνα, ταχίνι κτλ (οκ)
Σουβλάκι κοτόπουλο / χοιρινό
Ταραμάς με φλούδες πατάτας και zhoug (ΠΟΛΥ καλός)
Σxόλια (2)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Σχόλια (2)
tavern_comments#70036#0#0
Πήγαμε να το δοκιμάσουμε αλλά δεν είναι έτοιμοι ακόμη, θέλουν πολύ δουλειά ώστε να μπορέσουν να φθάσουν σε νορμαλ επίπεδο αντίστοιχης ελληνικής φάσης.
Μαγαζί pop up για έξι μήνες, και μετά θα αναζητήσει μόνιμη στέγη.
Το γαλακτομπούρεκο και το χταπόδι ήταν από τα καλύτερα που έχω φάει βάζουν κάτω ακόμη και δυνατούς παίκτες στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα ήταν μια χαρά με μόνη αστοχία το καμμένο λάχανο (το οποίο βλεπω τελευταία είναι σε universal προτίμηση από ότι βλέπω και σε φωτό από ελληνικά εστιατόρια).
Πληθωρικός και έντονος ο Κώστας / ιδιοκτήτης. Το μενού το έχει κάνει ένας Αυστραλος / Έλληνας σεφ, πρωην ομάδα Opso & Funky Gourmet.
Θα το επισκεφθώ για περισσότερη κρεατοφαγία σύντομα.
Στο σύνολο, με κέρδισε.