Εικόνες (54)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
V-tec μπέργκερ με καρπούζι με wakame (15€, καταπληκτικό)
Smash κατσικομπέργκερ (15€, πολύ καλό)
"Ταρτ τατέν" (καταπληκτική)
"Κατσικίσιο σμασμπέργκερ με πικάντικη σαλάτα" (15€, έντονη κατσικίλα, αλλά μου άρεσε πολύ)
Πατάτες φούρνου με σως μπλε τυριού (μέτριες, μόνο για να τελειώσει το κρασί)
Φοκάτσια με ελιές (αδιάφορο-μόνο για να τελειώσει το κρασί)
Κοτόπουλο με coffee sriracha (signature dish. Δε γίνεται να το παραλείψεις)
Πιάτο ημέρας: μυλοκόπι ωμό σε λάδι τσίλι (καλό)
Καμένο λάχανο (καλύτερο απ'την πρώτη φορά τώρα ήταν και κομμένο)
Μπαμπαγκανούς (πολύ καλό)
Πιάτο ημέρας: burger με καβουρμά & λάχανο (εξαιρετικό!)
Πιάτο ημέρας: burger με καβουρμά & λάχανο (εξαιρετικό)
Πιάτο ημέρας: burger με καβουρμά & λάχανο (εξαιρετικό!)
Burger κοτόπουλου (εξαιρετικό!)
Burger κοτόπουλου (εξαιρετικό!)
"Διάφραγμα μόσχου, σέσκουλα, κορόμηλα τουμ" (μέτριο, παραψήθηκε για τα γούστα μου, μικρή ποσότητα για να αξίζει τα 16€)
"Διάφραγμα μόσχου, σέσκουλα, κορόμηλα τουμ" (μέτριο, παραψήθηκε για τα γούστα μου, μικρή ποσότητα για να αξίζει τα 16€)
"Ωμός τόνος, κρέμα υποφαές, φουντούκι, βασιλικός" (το ζουμί πολύ καλό, ο τόνος έτσι και έτσι, στο σύνολο θετικό πρόσημο)
Κεμπάπ προβατίνας (ωραίο)
Παλαιστινιακό κοτόπουλο (τρυφερότατο, νόστιμο)
Μοσχαρίσια γλώσσα με ρώσικη (ωραία)
Τάρτα κυδώνι με καφέ (πολύ καλή)
"Ταρτάρ προβατίνας, κρόκος αυγού, λάδι μυρωδικών, κράκερ τραχανά" (απλώς οκ, τα τραχειά και τραγανά κράκερ δε μου ταίριαξαν με το φινετσάτο ταρτάρ)
"Γλώσσα μοσχαρίσια, σάλτσα τονάτο ρας ελ χανούτ, πολίτικη ζύμωσης" (ενώ μου αρέσει η γλώσσα, κάτι δε μου ταίριαξε εδώ)
"Καλαμάρι στο κάρβουνο, εζμέ σαλάτα πράσινης τομάτας ζύμωσης, ταχίνι" (αδιάφορο)
"Vtec coffee sriracha τηγανητό κοτόπουλο" (στριτφουντάδικο πιάτο, πολύ καλό, μ' άρεσε η τραγανότητα του κοτόπουλου)
"Καμένο λάχανο, miso κάστανο, λαδολέμονο, ντούκα" (καλό)
"Ψωμί φοκάτσια με βούτυρο, ξύγαλι και καυτερό μέλι" (πολύ καλό, αλλά το ότι γλυκίζει αρκετά δε θα αρέσει σε κάποιους)
"Κρούντο γαρίδας, σαλάτα κυδώνι, οινολάσπες" (πολύ καλό)
Patistis Blanc de Noir (πολύ καλό κρασί και σε καλή τιμή)
Τάρτα κυδώνι με σως καφέ (απίθανη!)
Κρούντο γαρίδας, σαλάτα κυδώνι, οινολάσπες (πολύ καλό)
Γλώσσα μοσχαρίσια, σάλτσα τονάτο ρας ελ χανούτ, πίκλα φλούδα καρπούζι (ωραίο)
Ψωμί φοκάτσια με βούτυρο, ξυγάλι και καυτερό μέλι
Φοκάτσια με βούτυρο ξυγαλί, τσίλι και μέλι (πολύ καλό, Απρίλιος 23)
Καλαμάρι με εζμέ σαλάτα και ταχίνι (καλό, Απρίλιος 23)
Sriracha coffee chicken (πολύ καλό, ζουμερό, κρούστα κορυφή)
Καμένο λάχανο, miso κάστανο, dukkah (οκ)
Focaccia με βούτυρο ξυγαλί και καυτερό μέλι (οκ)
Ο χώρος εσωτερικά, Μάρτιος 2023
Κατάλογος (12)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Ιουλίου 2023: σελίδα 2/2
Κατάλογος Ιουλίου 2023: σελίδα 1/2
Κατάλογος Ιουνίου 2023: κρασιά 7/7
Κατάλογος Ιουνίου 2023: κρασιά 6/7
Κατάλογος Ιουνίου 2023: κρασιά 5/7
Κατάλογος Ιουνίου 2023: κρασιά 4/7
Κατάλογος Ιουνίου 2023: κρασιά 3/7
Κατάλογος Ιουνίου 2023: κρασιά 2/7
Κατάλογος Ιουνίου 2023: κρασιά 1/7
Κατάλογος Ιουνίου 2023: φαγητά
Κατάλογος Μαρτίου 2023: φαγητά
Ευτυχώς το μενού του soft opening έχει επιτέλους αλλάξει.
Όσα δοκιμάσαμε ήταν καλά, εκτός από από τις σουπιές με τον τραχανά, που ήταν δυο επίπεδα κάτω απ' τα υπόλοιπα.
Αρκετά καλό το πιάτο με την αγκινάρα, τα αλμυρικια, το αβοκάντο και το αχλάδι τουρσί, που λόγω υλικών ήρθε με κυδώνια αντί για σκουμπρί (λίγο ανεβασμένο στο αλάτι, αλλά προσωπικά δεν με χάλασε). Γευστικότατο το μπάμπα γκανούς και καλό το burger προβατίνας (μυρωδάτο ομολογουμένως, μια χαρά) με εξαιρετικό bun και insides.
Σε γενικές γραμμές, το ευχαριστηθήκαμε για ακόμη μια φορά.
Αν βγουν απ' την εξίσωση οι τιμές, για τις οποίες έχουν ειπωθεί όλα νομίζω, ο υιοθετούμενος γευστικά μαξιμαλισμός σε ένα new age περιβάλλον αποτελεί, όπως εύστοχα σημειώνει η Γιατράνκα, ένα διαρκές κάλεσμα στην έκπληξη (θετική, ουδέτερη, αδιάφορη, αρνητική), που είναι κι αυτό μία πρόταση για γύρω απ' το τραπέζι.
Προβληματική βρίσκω ωστόσο την κοστολόγηση πιάτων και αλκοόλ, καθώς όπως ήδη σχολιάστηκε οι τιμές (και η σχέση με το μέγεθος των πιάτων) είναι αρκετά υψηλότερες σε σχέση με καταστήματα της αυτής κατηγορίας, πράγμα αποτρεπτικό -για το μέσο θαμώνα- για συχνές επισκέψεις (ισχύει βέβαια ότι έχει μικρή χωρητικότητα ως μαγαζί, αλλά it is what it is).
Ο χώρος στο μπαρ με θέα την κουζίνα είναι ωραίος, δεν ισχύει απολύτως το ίδιο για τη μικρή σάλα όπου τα τραπεζάκια "
Πηγαίνω πάντα με χαρά και θα συνεχίσω, πιστεύω ότι το μαγαζί έχει να δώσει πολλά, αν μάλιστα οι τιμές συμβάδιζαν λιγάκι και με το ΑΕΠ θα ήταν όλα ρόδινα.
Είχα υψηλές προσδοκίες μια και ο σεφ έχει θητεία στο Catalyst στο Λονδίνο που είναι εξαιρετικό.
Δεν επαληθεύθηκαν.
Κατάλογος μικρός. Πιάτα φλύαρα με πολλά υλικά, μπερδεμένες γεύσεις.
Μπορεί να έχει και 20 υλικά σε ένα πιάτο. Έτρωγα κολοκυθάκι και νόμιζα ότι ήταν αβοκάντο αφού είχε γίνει τουρσί από τα όξινα στοιχεία.
Δεν ειναι κακές οι εκτελέσεις - είναι σε υψηλό επίπεδο, απλά είναι φλύαρα.
Δεν ενθουσιάστηκα με το κοτόπουλο σιράτσα όπως οι προλαλήσαντες.
Παραγγείλαμε 3 άτομα όλο τον κατάλογο και μετά πεινούσαμε.
Θέλει περισσότερα πιάτα.
Χώρος μάλλον αδιάφορος. Αυτό που περνάει για μοντέρνο είναι low budget black/grey decoration.
Σέρβις ευγενικό.
Τιμές σχετικά ακριβές.
Λίστα κρασιών με έμφαση τα φυσικά κρασιά των οποίων δεν δηλώνω φίλος καθώς σχεδόν όλα μου μυρίζουν άσχημα.
Ίσως ξαναπάω.
Για κάποιον λόγο είχαμε την εντύπωση πως το μενού είχε ανανεωθει/μεγαλώσει από αυτό του Μαρτίου '
Τα μόνα διαφορετικά (έξτρα) ήταν το crudo γαρίδας, το οποίο ήταν αρκετά γευστικό, με σωστές οξύτητες, και η ποικιλία τυριών (5 στο σύνολο: γραβιέρα Κρήτης και Νάξου, μανούρι Γρεβενά, βολάκι Άνδρου και ένα ακόμη), που οκ, δεν την λες πιάτο.
Τα πιάτα έχουν φτάσει ένα συγκεκριμένο (καλό) επίπεδο και έχουν σταθερότητα. Ο ανανεωμένος κατάλογος δεν βρέθηκε ποτέ - ίσως και να μην υπήρξε ποτέ - αλλά πιστεύω πως τον χρειάζεται, ώστε να επαναληφθεί επίσκεψη.
Πρώτη φορά στο μπαρ αυτή τη φορά, έχει ενδιαφέρον που παρακολουθείς μέσα σε όλα και τις παρασκευές, αλλά σε περίπτωση κόσμου, μπορεί να γίνει αρκετά στριμωχτό.
Οι τιμές εκεί, στα 40-50€ ανά άτομο, το προσωπικό φιλικό και ευγενικό.
Πήραμε και στις δύο φορές όλα τα υπόλοιπα τα οποία ήταν όλα πολύ ωραία και ενδιαφέροντα. Δεν το θεωρώ σίγουρα βέβαια fine dining, κάτι σε Ηλιόπετρα κλπ με πιο κυριλέ ατμόσφαιρα. Φτηνό δεν το λες αλλά τα λεφτά σου δεν τα κλαις σίγουρα, θα ξαναπάω με μεγάλο ενδιαφέρον όταν ανανεώσει το μενού.
Καμένο λάχανο..
Μοσχαρίσια γλωσσα, δεν μου άρεσε προσωπικα, ουτε στη παρέα. Ισως να φταίει και οτι εγω προσωπικά έφαγα για πρωτη φορά.
Κοτοπουλο coffee Siracha..
Θα δώσω δευτερη ευκαιρια φυσικα,
https:
Στα του φαγητού, το μενού είναι αυτό που περιμέναμε. Ένα μείγμα ελληνικής και ανατολίτικης κουζίνας. Δοκιμάσαμε το καλαμάρι με την εζμέ σαλάτα, το καμένο λάχανο με ντουκα και λαδολέμονο, το κοτόπουλο με την signature coffee sriracha του chef και την φοκάτσια με μέλι, τσίλι και βούτυρο. Το καλαμάρι αν και προφανώς κρύωσε γρήγορα ήταν πολύ ωραία ψημένο και η εζμέ σαλάτα ήταν τοπ συνοδευτικό. Το καμένο λάχανο ήταν το highlight, εξαιρετικό. Το κοτόπουλο-τύπου σνίτσελ με sriracha ήταν τοπ. Ήπιαμε από ένα ποτήρι κρασί.
30 Ευρώ το άτομο συμμαζεμένα.
Θα ξαναεπισκεφτούμε μόλις αλλάξει το μενού.
Αυτά από μένα και το δήθεν σχόλιο μου για το Poster.
Μόνη διαφορά ότι σε εμάς το σέρβις ήταν ΠΟΛΥ αρχάριο και προβληματικό και άπειρο. Έπρεπε να έχουμε συνέχεια τον νου μας.
Τα πιάτα ήταν καλά, ειδικά το Κοτόπουλο με την coffee sriratcha. Έπιασα και λίγο κουβέντα με τον σεφ για αυτό, ενδιαφέρον είχε.
Από κρασιά μεγάλη λίστα, αλλά για λευκό ποτήρι είχε μόνον έναν Χατζηβαρύτη, ένα Δουλουφάκη και έναν Πατιστή (δεν είχα ιδέα, Πήλιο Αργαλαστή!). Ο Χατζηβαρύτης καλύτερος από το ξινόμαυρο blanc de noir του Πατιστή- το τελευταίο ήταν βαρύ και κάπως όξινο, μου χτυπούσε.
2 άτομα 46ε, μια χαρά. Ωραίο μαγαζί, μακάρι να έχει και καλή συνέχεια, κι όπως γράφω να στρογγυλέψει το σέρβις.
Ο χώρος ντιζαϊνάτος. Το bar μεγάλο -δεν καθισαμε, αλλά μου άρεσε πολύ. Παρά τα «κρύα» χρώματα και τις επιφάνειες, λόγω του μικρού του μεγέθους, ο χώρος είναι ζεστός.
Κατάλογος φαγητών, μικρός, αυτός του dokimastis (Μάρτιος '
- VTEC coffee spiracha δυνατή σάλτσα και τηγ. κοτόπουλο πολύ καλό με ιδιαίτερα νόστιμο κουρκούτι.
- Ταρτάρ προβατίνας καλό, cured yolk θα τον προτιμούσα πιο υδαρή για να μπλεχτεί ιδανικότερα με το σύνολο, κράκερ (ξινού) τραχανά - εν είδει εναλλακτικής εκδοχής του πιάτου ως finger-food - χρήσιμο και γευστικά συμπληρωματικό.
- Φοκάτσια & καμμένο λάχανο αμφότερα γευστικά.
Φιλοσοφία και ποσότητες σαφώς προς εστιατορικές (παρά new-age μαγειρείου). Κομψές αποδόσεις, συνολικά. Οι τιμές δεν είναι φευγάτες, αλλά έπαιρνε για τις δεδομένες ποσότητες και πιο κάτω.
Τα παιδιά στο σέρβις άψογα, βοηθητικά & ευγενικά.
Μαγαζί εν τη γενέσει, το hype προφανές κι αναπόδραστο, ο κατάλογος διαμορφώνει και διαμορφώνεται, η ιδέα έχει ενδιαφέρον (θύμισε αρκετά Αθήνα στην προσέγγιση), η εξέλιξη είναι ένα διαρκές ζητούμενο. Πρώτη εντύπωση, θετική. Θα επιστρέψουμε σύντομα.