Δοκίμασα Ιούνιο 2019. Έχει μόνο πίτες με τυρί, με σπανάκι και με κιμά. Κυριολεκτικά τίποτα άλλο. Δοκίμασα μια με σπανάκι ήταν οκ, μου άρεσε που είχε πολύ λιγότερο λάδι απ' ότι συνήθως. Θα ξαναπάω να δοκιμάσω κιμά και τυρί.
Εικόνες (12)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Σπανακόπιτα (2€, σκληρό φύλλο με έντονη γεύση αυγού και όχι πλούσια γέμιση)
Ταψιά πιτών
Πίτα με σπανάκι (σκληρό χειροποίητο φύλλο, μού θύμισε το [tx=t1358]Νέον[/tx] στη Φράγκων)
2 με 3 πίτες καθημερινά και τίποτα άλλο, άντε γεια.
Επειδή μένω στην γειτονιά, έχω δοκιμάσει άπειρες φορές.
'Εχει σταθερή πελατεία της γειτονιάς και οι πίτες φεύγουν σφαίρα. Κατά την 1, τα μαζεύει.
Ότι πιο σπιτικό μπορείς να δοκιμάσεις αλλά και παράλληλα τελείως διαφορετικό από το σπιτικό που ξέρεις.
Το φύλλο είναι λεπτό, συμπαγές και σκληρό που ξεφεύγει από αυτό που ξέρεις. Το δοκιμάζεις, σου αρέσει και αμφιταλαντεύεσαι αν θα έπρεπε να είναι έτσι ή πιο μαλακό. Το συζήτησα και με άλλους που τους κέρασα πίτα και όλοι είπανε το ίδιο.
Με κιμά δεν προτιμώ οπότε δεν έχω δοκιμάσει, δοκίμασα τυρί και σπανάκι/τυρί.
Και ενώ είμαι περισσότερο του σπανακιού, νομίζω ότι αυτή με το τυρί είναι η καλύτερή του.
Δοκιμάστε και είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσει αλλά παράλληλα θα σας βάλει και σε σκέψεις για το φύλλο.
Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, έχει μόνο τυρί, σπανάκι και κιμά.
Δοκίμασα σπανακοτυρόπιτα και κιμαδόπιτα.
Είχαν λάδι αρκετό και οι δύο.
Η ζύμη συμπαγής, χωρίς να διαλύεται σε θραύσματα σε κάθε δαγκωνιά. Είχε μια ελαφρώς λαστιχωτή υφή, κάπως σαν πιροσκί (όχι εμένα, αυτό θα ήταν αηδία).
Η σπανακοτυρόπιτα με μπόλικο τυρί μέσα, ο κιμάς ελαφρύς στα μπαχάρια.
Γενικά είναι οκ αλλά δεν διεστάλησαν και οι κόρες μου. Αξίζει δοκιμή πάντως από όσους κυνηγάνε την χειροποίητη πίτα.
Στα 1,8 το κομμάτι.
Τα πρώτα ταψιά βγαίνουν στις 6:15, τα τελευταία στις 11:45. Κατά τις 12:30 κλείνουν.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Πρόκειται για ένα από τα κρυμμένα διαμαντάκια της πόλης. Συνοικιακό μαγαζί που προσφέρει τρεις επιλογές στην κλασική τρίγωνη χωριάτικη πίτα (τυρί, κιμά και σπανάκι-τυρί). Προσωπικά προτιμώ την σπανάκι-τυρί, ο κιμάς του μου φαίνεται ήπιος τον προτιμώ με περισσότερα μπαχαρικά. Η τιμή παραμένει στο 1,50 ευρώ. Όποτε με βγάλει ο δρόμος το τιμάω.Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Καθαρόαιμο χωριατοπιτάδικο. Μία τυρόπιτα στο 1.5€ δοκίμασα σήμερα, ήταν πολύ καλή. Ωραίο φύλλο και φρέσκια, συμπαγής γέμιση με νόστιμο τυρί. Αξίζει να το ψάξετε.
Επειδή μένω στην γειτονιά, έχω δοκιμάσει άπειρες φορές.
'
Ότι πιο σπιτικό μπορείς να δοκιμάσεις αλλά και παράλληλα τελείως διαφορετικό από το σπιτικό που ξέρεις.
Το φύλλο είναι λεπτό, συμπαγές και σκληρό που ξεφεύγει από αυτό που ξέρεις. Το δοκιμάζεις, σου αρέσει και αμφιταλαντεύεσαι αν θα έπρεπε να είναι έτσι ή πιο μαλακό. Το συζήτησα και με άλλους που τους κέρασα πίτα και όλοι είπανε το ίδιο.
Με κιμά δεν προτιμώ οπότε δεν έχω δοκιμάσει, δοκίμασα τυρί και σπανάκι/τυρί.
Και ενώ είμαι περισσότερο του σπανακιού, νομίζω ότι αυτή με το τυρί είναι η καλύτερή του.
Δοκιμάστε και είμαι σίγουρος ότι θα σας αρέσει αλλά παράλληλα θα σας βάλει και σε σκέψεις για το φύλλο.
Δοκίμασα σπανακοτυρόπιτα και κιμαδόπιτα.
Είχαν λάδι αρκετό και οι δύο.
Η ζύμη συμπαγής, χωρίς να διαλύεται σε θραύσματα σε κάθε δαγκωνιά. Είχε μια ελαφρώς λαστιχωτή υφή, κάπως σαν πιροσκί (όχι εμένα, αυτό θα ήταν αηδία).
Η σπανακοτυρόπιτα με μπόλικο τυρί μέσα, ο κιμάς ελαφρύς στα μπαχάρια.
Γενικά είναι οκ αλλά δεν διεστάλησαν και οι κόρες μου. Αξίζει δοκιμή πάντως από όσους κυνηγάνε την χειροποίητη πίτα.
Στα 1,
Τα πρώτα ταψιά βγαίνουν στις 6: