Καινούργιο μαγαζί. Ο μάστορας που είναι στον ξυλόφουρνο δούλευε στο Bebek, και ξέρει πώς να χειρίζεται ζύμες κτλ.
Στο φαγητό, ό,τι έχει να κάνει με ψωμί, και ζύμες ήταν πολύ καλό. Τα υπόλοιπα ήταν σε γενικές γραμμές καλά.
Θα το πρότεινα εάν θέλετε ενα καλό λαχματζουν, ή pides. Για κοψίδια, υπάρχουν πολύ καλύτερα μαγαζιά.
Στο φαγητό, ό,
Θα το πρότεινα εάν θέλετε ενα καλό λαχματζουν, ή pides. Για κοψίδια, υπάρχουν πολύ καλύτερα μαγαζιά.