Έχω να πάω 2 χρόνια, που δούλευα Καστοριά αναπληρωτής, οπότε δεν ξέρω πως είναι τώρα. Τότε όμως τα πρόβεια παϊδάκια του ήταν ΑΡΡΩΣΤΑ, από τα καλύτερα που έχω φάει ποτέ. Η διαφορά του με τα πρόβεια παϊδάκια που τρώμε στη Θεσ/νίκη ήταν τόσο μεγάλη που έλεγες πως πρόκειται για άλλου είδους ζώο. Τα προμηθευόταν από το κρεοπωλείο Συτιλίδης στο χωριό Αγία Κυριακή που θεωρείται (και μπορώ να επιβεβαιώσω πως είναι), ένα από τα καλύτερα για πρόβατο στη Δυτική Μακεδονία. Τα χοιρινά ήταν μέτρια, τα κοτόπουλα καλά αλλά χωρίς τρελές συγκινήσεις. Πληροφοριακά κάθε Τρίτη και Πέμπτη έτρωγα για βραδινό 750 γραμμάρια πρόβειο και δεν μου κάθισε ποτέ βαρύ. Θα 'θελα πολύ να ξαναδοκιμάσω να δω αν διατηρεί αυτά τα στάνταρ.