Εικόνες (34)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Anticucho καλαμάρι (καλό)
Anticucho pulpo (πολύ καλά)
Ceviche classico (πολύ καλό)
Ceviche camaron (πολύ καλό)
Aguacate: μους αβοκάντο με creme λευκής σοκολάτας με tonka, coulis yuzu και flakes από καραμελωμένο τζίντερ (καλό)
Anticucho Calamar: καλαμάρι με σάλτσα λεμονόχορτου (καλό)
Anticucho Pulpo: χταπόδι καραμελωμένο με σάλτσα teriyaki (καλό)
Anticucho Vegeteriano: κουνουπίδι και μπρόκολο (απλώς οκ)
Anticucho Camaron: πικάντικη γαρίδα με sancho pepper (καλό)
Taquito Calamar Frito (πολύ καλό)
Nigiri Sardinas Fire Cooked: καψαλισμένη σαρδέλα με teriyaki και lime (δε θα το ξανάπαιρνα)
Tiradito Molinero: μυλοκόπι με ζου ψαριού, soya και chili mayo (καλό, του έλειπε ένταση)
Tuna Roll: τόνος με αβοκάντο, αγγούρι, shisho και μια kosho-yuzu mayo (πολύ καλό)
Ceviche El Camaron: γαρίδα με λέτσε εσπεριδοειδών, edamame, πίκλα κρεμμύδι, chili, κόλιανδρο (ενδιαφέρον, διαφορετικό από το el clasico, αξίζει δοκιμής)
Ceviche El Clasico: λαβράκι με γάλα τίγρης, γλυκοπατάτα, αβοκάντο, καλαμπόκι, chili και κόλιανδρο (πολύ καλό)
Cocktail "Poco Loco": mezcal with tequila reposado married with agave nectar (πολύ καλό)
Cocktail "Fifi" (πολύ καλό, παραλλαγή bloody mary)
Cocktail "Panda(N)": blend of rums infused with bamboo white peach, pandan and umesu (δε μου άρεσε, σαν παιδικός χυμός με πουρέ μάνγκο)
Cocktail "Koumandra" (καλό, παραλλαγή negroni)
Cocktail "Nazka Sour" (καλό, αν και χωρίς αυγό όπως είναι το σωστό sour)
Εξωτερικά (Δεκέμβριος 2022)
Κατάλογος (3)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος Μαρτίου 2023: φαγητά
Κατάλογος Μαρτίου 2023: ποτά
Κατάλογος Μαρτίου 2023: cocktails
Σxόλια (10)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Σχόλια (10)
tavern_comments#67921#0#0
1. Ebi rolls. Ασφαλής επιλογή για sushi. Γευστικό, αλλά ήθελε λίγο παραπάνω προσοχή στο τύλιγμα, γιατί τα μισά κομμάτια είχαν ανοίξει στην βάση με αποτέλεσμα να διαλύεται όταν το παίρνεις.
2. Εl classico ceviche. Πολύ ωραίο, ισορροπία στη γεύση. Το λαβράκι πολύ καλό, αν και πέτυχα λέπι σε κομμάτι, το οποίο παραβλέπεται.
3. Taquitos με καλαμάρι. Ενδιαφέρουσα επιλογή. Αν δεν χαλάει κάποιον το uber-τηγανητό του ζητήματος, μια χαρά. Η σως ταίριαζε μια χαρά στο σύνολο.
4. Pulpo. Για εμένα το highlight. Το χταπόδι άρτιο ταίριαζε απόλυτα με την teriyaki με το τσίλι. Έπαιρνα άνετα και ενα στο χέρι φεύγοντας.
Δοκιμάστηκαν και 2 cocktail (Mandeska, Poco Loco) τα οποία είχαν ενδιαφέρον, αλλά δεν εντυπωσίασαν.
Τιμολογιακά τα άνωθεν 66€. Σέρβις υποδειγματικό και ευγενικό. Ενδιαφέρουσα η συνομιλία με τα παιδιά για το concept του μαγαζιού και για μελλοντικές ιδέες τους. Προτείνεται αν δεν ξενίζει σε κάποιον το menu, μιας και δύσκολα θα βρει κάπου αντίστοιχες γεύσεις.
Μου άρεσε που τα ceviche ηταν καλά. Μπορεί να βελτιωθεί και για εμένα έχει τεράστιο κατάλογο που δεν χρειάζεται (παράδειγμα τα sushi δεν χρειάζονται).
θα το ξανα επισκεπτόμουν, χωρίς να είναι και η πρώτη μου επιλογή.
Αλλά σίγουρα χρειαζόταν κάτι τέτοιο η πόλη.
Έλειπε από την πόλη ένα τέτοιο μαγαζί καθώς και ένα food market.
Κουζίνα κατά βάση Nikkei Peruvian τόσο σε υλικά όσο και σε τεχνικές. Head Chef και μεγάλη ομάδα υψηλών προδιαγραφών. Νομίζω στην κουζίνα εργαζόταν 5 σεφ ταυτόχρονα.
Έντονες ασιατικές επιρροές και πιάτα όπως robata (ψητά σουβλάκια) με καλαμάρι, σουπιά, γαρίδες, φοβερός τόνος sashimi και sushi.
Ceviche εξαιρετικά ειδικά με ψάρι, φρέσκα στρείδια και όστρακα.
Όμορφα πιάτα σχεδόν όλα της ώρας. Ιδιαίτερη αισθητική με προσοχή στη λεπτομέρεια όπως στο art de la table (σερβίτσια, μαχαιροπήρουνα, κλπ).
Καλή και συνεκτική λίστα κρασιών για το μέγεθος του μαγαζιού με αρκετά αφρώδη. Λείπει ένα fume.
Τιμές ανάλογες της προσφερόμενης ποιότητας.
Προτείνεται σφόδρα.