Morrison

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαBar-Restaurant
Διεύθυνση17ης Νοεμβρίου 87Α, Πυλαία
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2316020535,6956090929
Διαδίκτυο
Ωράριο10:00-02:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
ΆνοιξεΣεπτέμβριο 2022
Πρόσθετες πληροφορίες:
Με υπότιτλο "The Premium Rooftop".
Προστέθηκε από: Ακάλυπτος

Εικόνες (5)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Ταλιάτα μόσχου (κακή μεταχείριση, σάλτσα άκυρη)
[εικόνα]
Πατάτες με τσορίθο και μαγιονέζα τρούφας (μια χαρά)
[εικόνα]
Ριζότο μανιταριών (καλό)
[εικόνα]
Καρπάτσιο (υπερβολικό λάδι τρούφας, κάλυπτε τα πάντα)
[εικόνα]
Γλυκά

Σxόλια (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Jimador
Πολύ ωραία στημένο bar restaurant, ωραίος χώρος, βολικό μέρος για parking και αίσθηση απόδρασης από το κέντρο, αλλά κάπως ασύμμετρο το μενού: αν δεν πας για γκουρμέ πιάτα και signature cocktails (που είναι να απορείς πόσα signature cocktails παράγει αυτή η χώρα, κι ανάθεμα αν έχουν κάποια πραγματική, αισθητή ιδιαιτεροτητα) και επιλέξεις κάτι πιο προσγειωμένο, θα σου μείνει μια απορία γιατί πλήρωσες τόσα πολλά για τόσο απλά πιάτα/ποτά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα μοχίτο που μας ήρθε χωρίς κομμάτια lime, χωρίς καστανή ζάχαρη, με λίγα φύλλα δυόσμου, σαν τα Ready To Drink από σούπερ μάρκετ ή βαριεστημένου υπαλλήλου σε αναψυκτήριο .
Nic
Εταιρική εκδήλωση, αρχές Δεκέμβρη. Πολύ ωραίος χώρος, ιδανικός για τέτοιου είδους περιστάσεις. Στάνταρ μενού, δεν υπήρχαν πολλές επιλογές.

Δύο πράσινες σαλάτες, η μία με σπανάκι, μαστέλο και προσούτο μεταξύ άλλων και η δεύτερη με μαρούλι, πεκάν, κράνμπερι και γκοργκοντζόλα. Η πρώτη ήταν καλύτερη με διαφορά.
Στα ορεκτικά, το ριζότο μανιταριών ήταν αρκετά καλό, το κραμπλ παρμεζάνας έδινε πόντους και το λάδι τρούφας ήταν τόσο όσο, ενώ αντίθετα, το καρπάτσιο μάλλον το έλουσαν με αυτό, συνεπώς δεν καταλάβαινες καμία άλλη γεύση. Οι πατάτες με τσορίθο και μαγιονέζα -guess what-τρούφας ήταν μια χαρά.

Στο κυρίως επέλεξα την ταλιάτα μόσχου με baby καρότα και πατάτες. Το μενού έλεγε τσιμιτσούρι, αλλά θα ορκιζόμουν ότι αυτό που ήρθε ήταν πέστο, το οποίο πραγματικά δεν ταίριαζε καθόλου. Η ταλιάτα ήταν κακοποιημένη δυστυχώς. Το ψήσιμο (θεωρητικά medium) ήταν εντελώς διαφορετικό σε κάθε πιάτο που έβλεπα στο τραπέζι. Η δικιά μου ψιλοσώθηκε (medium-well) , αλλά σε κάποια σημεία εξωτερικά είχε αρπάξει κιολας. Θα δώσω ένα ελαφρυντικό στην κουζίνα καθώς την ταλιάτα επέλεξαν περιπου οι 45 απο τους 50, που σημαίνει οτι ίσως να επικράτησε ένας μικρός χαμός στην παρασκευή.

Σε γενικές γραμμές δεν ενθουσιάστηκα με το φαγητό, σίγουρα δεν το λες vfm αν ρίξεις μια ματιά στον κατάλογο. Πχ αν για αυτή την ταλιάτα έδινα 23€, νομίζω ότι θα την επέστρεφα. Θα μπορούσα πάντως άνετα να πάω για ποτό.
Panik
Έχω επισκεφθεί το εν λόγω κατάστημα σε διαφορετικές ώρες και περιστάσεις.

Πολύ καλός καφές.
Πολύ καλά ποτά.

Αρκετά καλό φαγητό.

Ωραίος και μοντέρνος χώρος.
Ευχάριστο και εξυπηρετικό προσωπικό.

Το μπαρ του είναι αρκετά φαρδύ με σκοπό να μπορεί άνετα κάποιος να πάρει ένα σύντομο γεύμα.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα για επαγγελματικά ραντεβού (πρωί έως και απόγευμα). Το βράδυ η μουσική (κυρίως ΠΣΚ) είναι λίγο παραπάνω δυνατή.
Rat Pack
Επίσκεψη βραδινή ώρα για δείπνο και ποτό. Γεμάτο ασφυκτικά.

Πολύ ωραίο μοντέρνο bar/restaurant, μεγάλο με εντυπωσιακό μπαλκόνι που είναι απολαυστικό τους ζεστούς μήνες.

Φαγητό άνω του μέσου όρου, καλό carpaccio, πίτσες (λίγο υπερβολικές σε υλικά), σαλάτες, premium κρέατα πολύ καλά με μόνη αστοχία τις αδιάφορες και κακά εκτελεσμένες συνοδευτικές σάλτσες.

Ωραία, εύγεστα και πληθωρικά γλυκά, καλή λίστα κρασιών και μεγάλο bar.

Αρνητικό στοιχείο η δυνατή μουσική που έφτανε σε ενοχλητικό επίπεδο. Ο σκοπός του DJ είναι να ξεσηκώσει τον κόσμο με ελληνικά και ξένα τραγούδια σε υψηλά decibel αλλά δεν παντρεύεται αρμονικά με φαγητό υψηλού επιπέδου.

Θα ήθελα να το επισκεφθώ μεσημέρι για επαγγελματικό γεύμα.
Προτείνεται.