Το όνομα αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία του μαγαζιού: χειροποίητο φαγητό με ντόπια πρώτη ύλη. Η παρέα μου δηλώνει ότι έχει τα καλύτερα κρεατικά του νησιού (από κατσικάκι ψητό μέχρι λαγό στιφάδο). Εγώ τα έχω βρει σκούρα αφού οι βίγκαν επιλογές είναι περιορισμένες, παρά την καλή διάθεση της ιδιοκτήτριας να μου μαγειρέψει εκτός μενού. Πάντως ό,τι έχω δοκιμάσει από ορεκτικά και σαλάτες δεν με ενθουσίασε. Από τιμές, πάει με το κεφάλι. Εγώ θα πω ότι αν βρεθείτε στο νησί προτείνω να το δοκιμάσετε και να μας πείτε εντυπώσεις εδώ.