Πήραμε κουμπίρ από ένα από τις δεκάδες μαγαζάκια που βρίσκονται παρατεταγμένα το ένα δίπλα στο άλλο. Μην ξεγελιέστε, όλοι το ίδιο πράγμα πουλάνε, δεν νομίζω πως υπάρχει καμία διαφορά.
Το κουμπίρ είναι μεγάλη βραστή πατάτα με την φλούδα, την οποία ανοίγουν στην μέση, ανακατεύουν το εσωτερικό της με κασέρι μέχρι να γίνει πουρές και έπειτα προσθέτουν ότι υλικό θέλεις σαν να είσαι σε ελληνικό τοστάδικο ή κρεπερί.
Μεταξύ των υλικών είναι καλαμπόκι, μανιτάρια, ελιές, πιπεριές, πλιγούρι, τουρσί, ρώσικη (αμερικάνικη στην Τουρκία!), μαγιονέζα, κέτσαπ και πολλά άλλα.
Μπορείτε να τους πείτε mix και θα βάλουν λίγο απ' όλα.
Ενδιαφέρον concept, φτηνό φαϊ του ποδαριού, αξίζει μια δοκιμή.
Το κουμπίρ είναι μεγάλη βραστή πατάτα με την φλούδα, την οποία ανοίγουν στην μέση, ανακατεύουν το εσωτερικό της με κασέρι μέχρι να γίνει πουρές και έπειτα προσθέτουν ότι υλικό θέλεις σαν να είσαι σε ελληνικό τοστάδικο ή κρεπερί.
Μεταξύ των υλικών είναι καλαμπόκι, μανιτάρια, ελιές, πιπεριές, πλιγούρι, τουρσί, ρώσικη (αμερικάνικη στην Τουρκία!), μαγιονέζα, κέτσαπ και πολλά άλλα.
Μπορείτε να τους πείτε mix και θα βάλουν λίγο απ' όλα.
Ενδιαφέρον concept, φτηνό φαϊ του ποδαριού, αξίζει μια δοκιμή.