Πληροφορίες
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Το κατάστημα αυτό έχει κλείσει.
Κατηγορία | Μεζεδοπωλείο |
|
Διεύθυνση | Κίμωνος 13, Συκιές |
Νομός | Θεσσαλονίκης |
Χάρτης |
|
|
|
Λέξεις κλειδιά | |
Άνοιξε | Φλεβάρη 1993 |
Το όνομα του μαγαζιού προέρχεται από την παλιά ονομασία της περιοχής Παράσχου στην οποία βρίσκεται, η οποία παλιότερα λεγόταν ο Κήπος του Κωφού γιατί η περιοχή εκεί έξω από τα Κάστρα ανήκε σε κάποιον που ήταν κουφός και με τα χρόνια απέκτησε αυτήν την ονομασία.
Ο ιδιοκτήτης, ο Πέτρος, πριν ανοίξει την ταβέρνα ήταν ναυτικός.
Έκλεισε Νοέμβριο 2010 λόγω προβλημάτων υγείας του ιδιοκτήτη. Μπόρεσε να ανοίξει ξανά Ιανουάριο 2011 αλλά Φλεβάρη 2011 έκλεισε και πάλι. Άνοιξε ξανά τον Μάιο 2011 αλλά από τότε λειτουργεί με αυστηρή πόρτα μόνο για γνωστούς (τελευταία ανανέωση Μάρτιο 2013). Από το 2017 λειτουργεί ξανά, αλλά μόνο κατόπιν ραντεβού.
Εικόνες (40)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μεζές 2021, με τηγανητή μελιτζάνα, φρέσκο κρεμμύδι, φρέσκο σκόρδο, καυτερή πιπεριά, παστουρμά και λιαστή ντομάτα.
Εσωτερικά (Νοέμβριος 2017)
Εξωτερικά (Οκτώβριος 2010)
Ρολό χοιρινό (λιπαρό και άρα νόστιμο σαν την κόλαση)
Λουκάνικο (από τα λίγα πολύ κακά πιάτα του, τα κάνει στο φούρνο μιας και δεν έχει τηγάνι)
Μελιτζανοσαλάτα (δικιά του)
Μαριγοσαλάτα (φαίνεται ύποπτη αλλά είναι πολύ νόστιμη) *ανανέωση 2010: το έχει καταργήσει πλέον
Το περίφημο ζεστό ψωμί του
Σκαντζόχοιρος (τυλιγμένο χοιρινό και εσωτερικά έχει τσιμένι, το βρίσκω λίγο υπερβολικά "δυνατό")
Αμήν Αμάν (χοιρινό με πορτοκάλι και ένα κομμάτι Σύγκλινο Μάνης)
Σουτζουκάκια Σμυρνέϊκα (πολύ καλά)
Σουτζουκάκια (σαν χωριάτικα λουκάνικα)
Κότσι (μεγάλη ποσότητα, ιδανική για παρέα)
Βαριά σεκλέτια (εσωτερικά)
Αν θυμηθώ κι εγώ, θα τον πάρω.
635400
χαιρετισμους και καλες μασες σε ολους
5/1/2011 πήρα πριν λίγο τηλέφωνο και δουλεύει....
Να '
Καλή χρονιά σε όλους !!!!
Για το τέλος θα ήθελα να σχολιάσω λίγο τον Πέτρο. Πάρα πολύ σωστό είναι αυτό που διάβασα στο προηγούμενο σχόλιο, ότι ο Πέτρος "
Τέλος πάντων για να μην τα πολυλογώ... Καλό το περιβάλλον, ωραίο το φαΐ (τότε δεν είχε microwave), μέτριες οι τιμές, το σέρβις το γνωστό, αλλά τελευταία φορά που πήγα πριν από 3 χρόνια παραλίγο να παίξουμε μπουνιές οπότε δεν ξαναπάτησα.
Νο2:
Νο3:
Νο4:
Ελεος..
Απο φαγητά παρα πολυ ωραία δε μπορώ να πω αλλά αργείς να εξυπηρετηθείς και γενικά αυτού του τύπου οι ανθρωποι εμένα δε μου αρέσουν προσωπικά οπότε λογικά δε θα ξαναπάω..
Το φαγητο στον Πετρο ειναι με τις μερες του. Μπορει να φας και να παθεις πλακα,
Σε οσους δεν αρεσει ας πανε αλλου που εχει 10 σερβιτορια.
Το ξαναλεω: Γερος να ειναι να συνεχισει να εχει την καλυτερη ταβερνα της πολης. Γνωμη μου.
Με λύπη συνειδητοποιώ ότι ο κόσμος έχει φάει το παραμύθι του "
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πρωί ο "
Όσο για το φαγητό, τουλάχιστον μέχρι όταν πήγαινα ακόμα (πριν 5-6 χρόνια) τα μικροκύματα βαρούσανε υπερωρίες στην κουζίνα. Πως αλλιώς άλλωστε ένας τυπάς και μια γκόμενα θα κρατήσουν ένα μαγαζί (χωρίς σερβιτόρους, βοηθούς, μάγειρες κλπ).
Κουζινα ιδιαιτερη,
Την πρωτη φορα πας για εξοικειωση,
ΥΓ.
Οπως λεει και ο ιδιος,