Chef ο Νίκος Στεφανίδης (2018-2022). Chef ο Δημήτρης Λαζαρίδης.
Σxόλια (2)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
autoverv
πηγαμε στις 22/11 στα πλαισια του φεστιβαλ φαγητου, 8 ατομα παρεα... στην τηλεφωνικη κρατηση, ο μαιτρ ειναι φοβερος... σε κερδιζει γρηγορα... ευγενεστατος και εξυπηρετικος. Στο δια ταυτα τωρα... 2 επιλογες μενου (ή συνδυασμος αυτων): σουπα ημερας (στην περιπτωση μας ψαροσουπα ή φακες) ή πρασινη σαλατα με ντρεσσινγκ (δε μας ειπαν τι). Για κυριως, επιλογη αναμεσα σε μπιφτεκι με πατατες και σως μαγιονεζας, ή κοτοπουλο με λιαστη ντοματα, σως (παλι δε μας ειπαν) και αγριορυζο. Αυτα...
Παραθετω την αποψη μου (καθως και ολης της παρεας):
η σαλατα, τιποτα μα τιποτα το ιδιαιτερο... μια δροσερη απλη σαλατα και τιποτα παραπανω
Οι φακες (η ψαροσουπα ειχε τελειωσει μας ειπαν, παρολο που ημασταν μονο 3 παρεες) ομολογουμενως πολυ νοστιμες, αλλα οπως τις φτιαχνει η μαμακα μας στο σπιτι... δε χρειαζομασταν food festival για να δοκιμασουμε φακες...
Το κοτοπουλο, μικρη μεριδα, πολυ πολυ νοστιμη σως, καλοψημενα τα φιλετακια, η λιαστη ντοματα θεμα τυχης αν πετυχαινες μια στο πιατο σου, το αγριορυζο στα μισα πιατα ηταν πολυ καλο, στα αλλα μισα δεν τρωγοτανε... πρεπει να ηταν απο αλλη παρτιδα μαγειρεματος...
Το μπιφτεκι, απλα αχαρακτηριστο.... σχεδον κανεις δεν το εφαγε.... ενα κλικ κατω απο τα mcDonalds... οι πατατουλες οπως παντα βεβαια, ηταν ευπροσδεκτες απο ολους και εξαφανιστηκαν γρηγορα... η σως μαγιονεζας, απλη και νοστιμη.
Τα ψωμακια ανανεωνονταν τακτικα (χωρις χρεωση) ενω στην αρχη φερνουν και μια πιατελιτσα με μικρες φρυγανιτσες και 2 ντιπ για βουτιες, το ενα παστα ελιας και το αλλο κατι ταραμοειδες, αρκετα νοστιμα και τα δυο, φαγωθηκαν μεχρι τελους.
Προσωπικη μου γνωμη, απαραδεκτο το γεγονος οτι δεν προσφερει ποτο, σε αναγκαζει να παραγγειλεις οπότε τα 10 ευρω το ατομο εκτοξευονται στα 15, 17 ισως και 20 αναλογα με την παραγγελια (το πιο φθηνο ποτηρι κρασι εχει 5 ευρω)
2ον, μας εφερε 2 μπουκαλια με νερο χωρις να μας ρωτησει τα οποια στο τελος χρεωσε 5(!) ευρω (2,5 το ενα)........
3ον, το μαγαζι κλεινει στις 23.45 (δηλαδη απλα σε διωχνουν) γιατι ειναι λεει ξενοδοχειο και οχι εστιατοριο... νομιζω οτι σαν εστιατοριο προβαλλεται ή κανω λαθος;
αν θα ξαναπηγαιναμε; οχι οχι και παλι οχι
πηγαμε σημερα. ωραιος, καλαισθητος χωρος, σχετικα μικρος, περιπου 12-15 τραπεζια.
ευγενικο και αμεσο σερβις.
το μενου υπαρχει και online http://www.anatoliahotel.gr/downloads/menu_2010.pdf
ολο το μενου ακολουθει περιεχει
γκουρμε πιατα με ωραια παρουσιαση.
πηραμε βραστες πατατες με καπνιστο χοιρομερι, γλυκοπρασο και σαλτσα απο γιαουρτι και αγριομαραθο,
πρασινη σαλατα με κοτοπουλο, ξηρους καρπους και ντρεσινγκ απο καραμελωμενα κρεμμυδια και βαλσαμικο,
καθως και φιλετα σολωμου σχαρας με πουρε φρεσκιας πατατας και λαχανικα στον ατμο.
στην αρχη σερβιρουν λεπτες φρυγανισμενες φετες ψωμιου, αρωματισμενες με ρηγανι και λαδι και ντιπ με παστα ελιας και σαλσα ροσα.
πηγαμε στα πλαισια μιας προσφορας και φοβομουν μηπως και μας σερβιρουν φαγητο επιπεδου κεϊτερινγκ. ευτυχως οι φοβοι μου δεν επαληθευτηκαν και το φαγητο ηταν πολυ καλο.
επισης, οι μεριδες ηταν πολυ καλες σε ποσοτητα. με 2 κυριως, 1 σαλατα και 1 ορεκτικο σκασαμε.
2 ειναι τα αρνητικα σημεια. πρωτον, η τοποθεσια (βαρδαρη) δεν ειναι και η καλυτερη για να πας να φας γκουρμε πιατα. δευτερον, ειναι πολυ ακριβο. κανονικα θα μας εβγαινε 44 ευρω μονο τα φαγητα. αν βγαλεις εξτρα πχ και απο ενα ποτηρι κρασι, το συνολο βγαινει σχεδον 30€ το ατομο για ενα απλο γευμα.
αν καποιος μπορει να δωσει τοσα χρηματα και του κανει κλικ καποιο πιατο απο το μενου, αξιζει. το φαγητο ειναι πολυ ποιοτικο.
αν βγαλει παλι καποια προσφορα, σιγουρα θα το ξανατιμησουμε.
Παραθετω την αποψη μου (καθως και ολης της παρεας):
η σαλατα, τιποτα μα τιποτα το ιδιαιτερο... μια δροσερη απλη σαλατα και τιποτα παραπανω
Οι φακες (η ψαροσουπα ειχε τελειωσει μας ειπαν, παρολο που ημασταν μονο 3 παρεες) ομολογουμενως πολυ νοστιμες, αλλα οπως τις φτιαχνει η μαμακα μας στο σπιτι... δε χρειαζομασταν food festival για να δοκιμασουμε φακες...
Το κοτοπουλο, μικρη μεριδα, πολυ πολυ νοστιμη σως, καλοψημενα τα φιλετακια, η λιαστη ντοματα θεμα τυχης αν πετυχαινες μια στο πιατο σου, το αγριορυζο στα μισα πιατα ηταν πολυ καλο, στα αλλα μισα δεν τρωγοτανε... πρεπει να ηταν απο αλλη παρτιδα μαγειρεματος...
Το μπιφτεκι, απλα αχαρακτηριστο.... σχεδον κανεις δεν το εφαγε.... ενα κλικ κατω απο τα mcDonalds... οι πατατουλες οπως παντα βεβαια, ηταν ευπροσδεκτες απο ολους και εξαφανιστηκαν γρηγορα... η σως μαγιονεζας, απλη και νοστιμη.
Τα ψωμακια ανανεωνονταν τακτικα (χωρις χρεωση) ενω στην αρχη φερνουν και μια πιατελιτσα με μικρες φρυγανιτσες και 2 ντιπ για βουτιες, το ενα παστα ελιας και το αλλο κατι ταραμοειδες, αρκετα νοστιμα και τα δυο, φαγωθηκαν μεχρι τελους.
Προσωπικη μου γνωμη, απαραδεκτο το γεγονος οτι δεν προσφερει ποτο, σε αναγκαζει να παραγγειλεις οπότε τα 10 ευρω το ατομο εκτοξευονται στα 15, 17 ισως και 20 αναλογα με την παραγγελια (το πιο φθηνο ποτηρι κρασι εχει 5 ευρω)
2ον, μας εφερε 2 μπουκαλια με νερο χωρις να μας ρωτησει τα οποια στο τελος χρεωσε 5(!) ευρω (2,
3ον, το μαγαζι κλεινει στις 23.
αν θα ξαναπηγαιναμε; οχι οχι και παλι οχι
ευγενικο και αμεσο σερβις.
το μενου υπαρχει και online http:
ολο το μενου ακολουθει περιεχει
γκουρμε πιατα με ωραια παρουσιαση.
πηραμε βραστες πατατες με καπνιστο χοιρομερι, γλυκοπρασο και σαλτσα απο γιαουρτι και αγριομαραθο,
πρασινη σαλατα με κοτοπουλο, ξηρους καρπους και ντρεσινγκ απο καραμελωμενα κρεμμυδια και βαλσαμικο,
καθως και φιλετα σολωμου σχαρας με πουρε φρεσκιας πατατας και λαχανικα στον ατμο.
στην αρχη σερβιρουν λεπτες φρυγανισμενες φετες ψωμιου, αρωματισμενες με ρηγανι και λαδι και ντιπ με παστα ελιας και σαλσα ροσα.
πηγαμε στα πλαισια μιας προσφορας και φοβομουν μηπως και μας σερβιρουν φαγητο επιπεδου κεϊτερινγκ. ευτυχως οι φοβοι μου δεν επαληθευτηκαν και το φαγητο ηταν πολυ καλο.
επισης, οι μεριδες ηταν πολυ καλες σε ποσοτητα. με 2 κυριως, 1 σαλατα και 1 ορεκτικο σκασαμε.
2 ειναι τα αρνητικα σημεια. πρωτον, η τοποθεσια (βαρδαρη) δεν ειναι και η καλυτερη για να πας να φας γκουρμε πιατα. δευτερον, ειναι πολυ ακριβο. κανονικα θα μας εβγαινε 44 ευρω μονο τα φαγητα. αν βγαλεις εξτρα πχ και απο ενα ποτηρι κρασι, το συνολο βγαινει σχεδον 30€ το ατομο για ενα απλο γευμα.
αν καποιος μπορει να δωσει τοσα χρηματα και του κανει κλικ καποιο πιατο απο το μενου, αξιζει. το φαγητο ειναι πολυ ποιοτικο.
αν βγαλει παλι καποια προσφορα, σιγουρα θα το ξανατιμησουμε.