Trizoni

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Ανήκει στην αλυσίδα Trizoni. Υπάρχουν 2 καταστήματα.
ΚατηγορίαΨαροταβέρνα, Εστιατόριο
ΔιεύθυνσηΣαλαμίνος 4 & Δόξης 1, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310542533
Διαδίκτυο
ΩράριοΔε 14:00-23:00, Τρ-Πε 14:00-23:30, Πα 14:00-00:00, Σα 13:00-00:00, Κυ 13:00-23:00
Χαρακτηριστικά
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε8 Σεπτεμβρίου 2022
Το κατάστημα αυτό βρισκόταν στο παρελθόν σε άλλη τοποθεσία.
Πρόσθετες πληροφορίες:
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το Γνήσιον, το Πανελλήνιον και το Tapas & Tapas.

Η γνώμη μας

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ταβερνοαλάνι
Έκατσα Μάρτιο 2023. Εστιατόριο ψαροφαγίας με 40 χρόνια εμπειρίας στη Χαλκιδική όπου οι άνθρωποι έχουν αποδείξει ότι ξέρουν από ψάρι. Δυστυχώς το μαγαζί στη Θεσσαλονίκη έχει σαν κύριο target group κόσμο της αισθητικής νεοπλουτέ, πράγμα που προσωπικά δε μου ταιριάζει (π.χ. γκλάμουρους κουστουμαρισμένο παλικάρι στην υποδοχή λες και είναι μαγαζί νύχτας). Σέρβις οκ. Από φαγητό κατά μέσο όρο αρκετά καλά, μερικά δυνατά πιάτα, υπήρχαν όμως και αστοχίες που δεν αναμένεις από μαγαζί με τέτοιο όνομα. Ξεχώρισα τον αποδομημένο μουσακά τόνου και τον χαλβά. Τιμές προφανώς τσιμπημένες. Θα μπορούσα να ξαναπάω αν με τραβήξει η παρέα.

Εικόνες (79)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Καλαμαράτα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Ταραμάς (πάρα πολύ καλός)
[εικόνα]
Παντελής φρικασέ με πουρέ σεληνόριζας (πεντανόστιμο)
[εικόνα]
Spaghetti chitarra alle vongole (η πάστα ωραία, αλλά κάτι έλειπε..)
[εικόνα]
Αυγά τινός ιχθύος (ενδιαφέροντα)
[εικόνα]
Μπάφα ceviche bowl (καλό)
[εικόνα]
Κακαβιά (αξία)
[εικόνα]
Caesar's με γαρίδες (μέτρια, πολύ αλμυρή, μεγάλη διαφορά με την προηγούμενη δοκιμή)
[εικόνα]
Μουσακάς με κιτρινόπτερο τόνο (σπέσιαλ)
[εικόνα]
Κακκαβιά (κλασική αξία)
[εικόνα]
Ceviche
[εικόνα]
[εικόνα]
Ντομάτα με κρίταμο (μέτριο)
[εικόνα]
Γαρίδες με ζυμαρικά (μέτριο)
[εικόνα]
Ταραμάς (καλός)
[εικόνα]
Μύδια (πολύ καλά)
[εικόνα]
Μελιτζάνα (οκ)
[εικόνα]
Τόνος (οκ)
[εικόνα]
Ροφός στον ταβά (οκ)
[εικόνα]
Ροφός φρικασέ
[εικόνα]
Ροφός 22kg
[εικόνα]
[εικόνα]
Ροφός 22 κιλών
[εικόνα]
Χταπόδι και τσιγαριαστά χόρτα (οκ)
[εικόνα]
Ceviche μπάφας (καλό)
[εικόνα]
[εικόνα]
Bonito (καλό)
[εικόνα]
Γιουβέτσι ροφός (καλό)
[εικόνα]
"Σουφλέ πορτοκάλι με χειροποίητο παγωτό βανίλια Αϊτής" (ενδιαφέρον, του έλειπε λίγο ρευστή σοκολάτα)
[εικόνα]
"Σουφλέ πορτοκάλι με χειροποίητο παγωτό βανίλια Αϊτής" (ενδιαφέρον, του έλειπε λίγο ρευστή σοκολάτα)
[εικόνα]
"Αρμενοβίλ με ganache σοκολάτας και καραμελωμένα φουντούκια" (μια χαρά αλλά τυπικό, δεν θύμιζε ganache αλλά σιρόπι σοκολάτας)
[εικόνα]
"Χαλβάς Τριζόνι με βουβαλίσιο βούτυρο και παγωτό κανέλας" (εξαιρετικό, μου θύμισε τους χαλβάδες που βρίσκεις στην Τουρκία)
[εικόνα]
Diplomatico κερασμένο
[εικόνα]
Ροφός στον ταβά
[εικόνα]
Ροφός στον ταβά (συμπαθητικό, του έλειπε κάτι, ίσως παραπάνω λαχανικά για να χορτάσεις)
[εικόνα]
Ροφός στον ταβά (συμπαθητικό, του έλειπε κάτι, ίσως παραπάνω λαχανικά για να χορτάσεις)
[εικόνα]
Σφυρίδα (απλώς οκ)
[εικόνα]
"Μουσακάς της στιγμής με κιτρινόπτερο τόνο" (πολύ καλό, αν είχε ψηθεί λιγότερο ο τόνος θα ήταν άριστο)
[εικόνα]
Σκάροι τηγανητοί (πολύ καλοί)
[εικόνα]
"Πατάτες τηγανιτές σε ελαιόλαδο" (μια χαρά)
[εικόνα]
Χταπόδι (μέτριο)
[εικόνα]
"Σουπιά στην σχάρα / σπανάκι γιαχνιστό" (μια χαρά)
[εικόνα]
"Σαρδέλα στα κάρβουνα / ψητή χειροποίητη πίτα / άιβαρ / φρέσκο κρεμμύδι" (μια χαρά)
[εικόνα]
Magoutes λευκό (δεν τρελάθηκα)
[εικόνα]
"Τριλογία από ψητά λαχανικά εποχής / κρέμα κολοκύθας" (καλά)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Γιουβέτσι ροφός, ροφός στον ταβά (πολύ καλά και τα δύο)
[εικόνα]
[εικόνα]
Χταπόδι (καλό)
[εικόνα]
Τυροκαυτερή
[εικόνα]
Χόρτα (ΑΡΡΩΣΤΑ)
[εικόνα]
Σκορπίνα
[εικόνα]
Λακέρδα (καλή)
[εικόνα]
Σκορπίνα τηγάνι (καλή)

Κατάλογος (4)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Δεκεμβρίου 2023: σελίδα 1/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2023: σελίδα 2/2
[εικόνα]
Κατάλογος Μαρτίου 2023: σελίδα 1/2

Σxόλια (7)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
Δύναμη Τσι (πριν από 28 μέρες και 6 ώρες)
Το σέρβις ερασιτεχνικό κακο ,μου έριξαν νερό πάνω μου ενώ με σέρβιραν Νέα παιδιά αλλά ανεκπαίδευτα ,επίσης μου έφεραν τα ψάρι με αρκετά κόκκαλο (υποτίθεται ότι ζήτησαμε να μας το καθαρίσουν )γέλασα που είδα κάτι παιδιά στην υποδοχή τύπου Μαύρη Θαλασαα αλλά χωρίς το γκλάμουρ ήταν άλλη μια awkward στιγμή .
Το μεσημέρι στον πεζόδρομο η εμπειρία ίσως είναι καλύτερη αλλά βράδυ όχι (δεν έχει ατμόσφαιρα & σωστό φωτισμό )
Πρώτες Υλες ,ψάρι φυσικά καλά αλλά
Πονηριές στις χρεώσεις με το κουβέρ /ψωμι (3,5 per person για ψωμί και 5 ελιές Χαλκιδικής ) επίσης Τα επιδόρπια 12 ευρώ το ένα Ίσως μόνο για μεσημέρι με τσίπουρο και θέλει και πολύ προσοχή στον λογαριασμό και σε λοιπές κουτοπονηριές
varethika ton prologo
Κυδώνια, ροφός φρικασέ ,σουπιά με πουρέ αρακά, ριζότο με γαρίδες, νιγκιρι κροκέτα με γαύρο μαρινάτο, tuna crudo, αρμενοβιλ και χαλβάς
Όλα εξαιρετικά επίσης πολύ καλό σέρβις
zaknafein
Συμφωνώ με το ταβερνοαλάνι για το στιλ του μαγαζιού...Ο Κουστουμαρισμένος στην υποδοχή και εμένα μου φάνηκε κάπως, λες και πάω να μπω σε club ένα πράμα...Στο φαγητό ήταν καλά τα πράγματα πάντως. Ριζότο θαλασσινών, χυλοπιτάκι αλά Σπετσιώτα, σουπιά και σαλάτα με χόρτα ήταν πολύ δυνατά. Τα γλυκά μου φάνηκαν λίγο αδύναμα πάντως.
AG
Μέτριο και ακριβό την τελευταία φορά - ελπίζω να ήταν απλώς κακή μέρα και να μην είναι η νέα πραγματικότητα του γιατί ήταν άδειο ενώ τα δίπλα μαγαζιά με αρκετό κόσμο.
AG
Δυο επισκέψεις την προηγούμενη εβδομάδα , φάγαμε πολύ καλά ! Πιστεύω έχουν βρει τα πατήματα τους μαγειρικά πλέον . Θα το ξανά τιμήσω σίγουρα !
Με μπουκάλι κρασι και καλό φαγητό μας βγηκε 60 ευρώ το άτομο.
toy
Επίσκεψη την ενδιάμεση των εορτών άτομα 4, δοκιμάστηκαν σχεδόν τα πάντα πλην μεγάλου ψαριού.
Σε αντίθεση με τις προηγούμενες επισκέψεις τόσο στον περσινό χώρο όσο και στην Κρυοπηγή τα πράγματα ήταν απογοητευτικά.
Κακές εκτελέσεις, παραψημένος ο τόνος ως ταλιάτα, πολύ αλμυρός ο ταραμάς, και γαρίδα κριθαράκι με φέτα κι ένα πιάτο που ήρθε στα όρια της σούπας ... μέσα σ' όλα αυτά και το πολύ κακό service που δεν πατούσε καθόλου καλά στο "γήπεδο"
κι όλα αυτά στα 80€/ κεφάλι με κρασί.
Θα δυσκολευτώ πολύ να του ξαναδώσω ευκαιρία δυστυχώς..
AG
Επίσκεψη την εβδομάδα που άνοιξε. Θέλει λίγο τον χρονο του ώστε να μπορεσει να βρει το προσωπικό και η κουζίνα τους ρυθμούς τους. Το μερος ειναι σαφώς καλυτερο από πέρυσι, άνετος έξω χώρος.
Στο φαγητό, όλα μια χαρα, έχω φάει καλύτερα τον Αύγουστο στην Κρυοπηγή, ωστόσο επαναλαμβάνω είναι ακόμη πολύ αρχή και έτσι δεν μπορώ να το κρίνω αυστηρά.