Ψάχνοντας στο efood για smashed burger, έπεσα στο Bart's burger, ψάχνοντας το έχει την ίδια διεύθυνση με εδώ, οπότε φαντάζομαι είναι ghost kitchen καθώς ως ιδιοκτησία έβγαζε το Michelangelo.
-Γλυκοπατάτες, εντάξει, not great not terrible, ένα πιάτο που νομίζω είναι παντού το ίδιο.
-Maggie Burger(διπλό μπιφτέκι, διπλό american cheese, κρεμμύδι, πίκλα, μαγιονέζα,κέτσαπ, μουστάρδα). Άσχημα εκτελεσμένο, υπερκάλυπταν κάθε άλλη γεύση η κέτσαπ και η μουστάρδα που ήταν σε δυσανάλογα μεγάλη ποσότητα, κάτι που έκανε άβολη και την κατανάλωση, καθώς γλιστρούσε το burger.
-Bart Burger(διπλό μπιφτέκι, διπλό american cheese, πίκλα, iceberg, bart's fart sauce). Μετά την απογοήτευση του Maggie, τρώω την πρώτη μπουκιά και μου δίνει τα αντίθετα συναισθήματα. Ωραία γεύση, μια ευχάριστη οξύτητα, ισορροπημένο, καταλάβαινες τα πάντα, όλες τις γεύσεις του. Ένα καλό burger.
Στην προσπάθεια αντικατάστασης της Farina που μας άφησε χρόνους, δοκίμασα την πίτσα με τα 5 τυριά και την τρούφα autentica (πάστα τρούφας, mix μανιταριών, μοτσαρέλα, γκούντα ωρίμανσης, πεκορίνο και λάδι μαύρης τρούφας).
Καλούτσικες, το ζυμάρι είναι στο ναπολιτάνικο στυλ (ίσως λίγο πιο chewy απ' όσο θα ήθελα) και δε μου έκατσε βαρύ στο στομάχι. Τα τόπινγκς ενδιαφέροντα γενικά, θα ήθελα να δοκιμάσω κι άλλες γεύσεις.
Στην πίτσα με τα 5 τυριά έβγαλε το γλυκό αχλάδι και έβαλε φέτα.. Αυτό ένα πράγμα σημαίνει, ότι η πιτσαρία έχασε την ψυχή της και λύγισε στις σειρήνες του κακόγουστου λαϊκισμού.
Η πίτσα μαργαρίτα μέτρια με ταλαιπωρημένη ζύμη και τα νιόκι με γκοργκοντζόλα είχαν ελάχιστη γκοργκοντζόλα. Δυστυχώς από πιτσαρία αξιώσεων έγινε μία συνοικιακή πιτσαρία με ωραίο μενού.
Φοβερή πιτσαρια. Καθότι στη γειτονιά δοκίμασα απο κοντά. Φαίνεται περιποιημένο μαγαζί με ποιότητα. Ο φούρνος εντυπωσιακός, θολωτός ψηνει όμως με υγραέριο όχι με ξυλο. Παρόλα αυτά η ζύμη ήταν άψογη, κανονική ναπολιτάνικη. Σωστή υγρασία, σκάσιμο στο κορνιτσιονε καψίματα εδώ κ εκεί.
Δυστυχώς δεν πήρα πίτσα με κόκκινη σάλτσα που αναφέρει ο φίλος, αλλά την 4+1 τυρια με καραμελωμενο αχλάδι, φοβερή, και μια με κρεμα κολοκυθας, ndujia, γκοργκοντζολα, κατσικισιο κορμό. Ήταν αμφότερες πολύ νόστιμες.
Αναφορικά με την ποσότητα των υλικών, νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό δλδ να μην φορτώνεται με ποσότητα για να καταλαβαίνεις τη ζύμη κ κάθε υλικό χωριστά. Στην Ελλάδα συνηθίσαμε πίτσες με κακό ζυμάρι φορτωμένο με αμφίβολης ποιότητας υλικά. Η πιτσαρία αυτή ακολουθεί άλλο δρόμο, κοντά στην ναπολιτάνικη εκδοχή.
Για μένα στο top 3 πιτσας στην πόλη.
Εμένα μου άρεσε. Πολύ λεπτή αλλά νόστιμη ζύμη, φρέσκα υλικά, σωστό ψήσιμο. Θα ήθελα κι εγώ λίγο παραπάνω αλάτι αλλά ok. Γρήγορη εξυπηρέτηση, φιλική ατμόσφαιρα. Δεν του φαίνεται αλλά αξίζει τα λεφτά του.
Αν και η ζύμη (πολύ κοντά σε ναπολιτάνικη) ήταν εξαιρετική , μαστιχωτη και τραγανή (αν και λίγο ανάλατη) και η σάλτσα τομάτας από τις πιο νόστιμες που έχω φάει Θεσσαλονίκη (θα τη ζήλευαν ακόμα και πολλές ιταλικές πιτσαρίες στη Νάπολι) το σύνολο ήταν απλώς οκ.
Έχει να κάνει με την απίστευτη λακωνικοτητα στα υλικά....και κυρίως στη μοτσαρέλα. Πραγματικά δε κατάλαβα καν τυρί, ήταν τόσο λίγο και το περισσότερο που έτρωγες ζυμάρι (νόστιμο αλλά μπορώ να πάρω ψωμί από το ble και όχι 9 ευρώ pizza).
Κατανοώ πως βάζουν καλής ποιότητας υλικά (φαίνεται στη γεύση) ακόμα και το πεπερονι ήταν άψογο, σε τελική ανάλυση το αποτέλεσμα είναι τόσο φτωχό που νιώθεις πως χάνεις τα λεφτά σου ....
Θέλω να ξαναδοκιμάσω στο μέλλον γιατί πραγματικά το ζυμάρι και η σάλτσα ντομάτας ήταν εξαιρετικά.
Όπως είναι τώρα η κατάσταση 6.5/10
Έχουν ανέβει φωτογραφίες για να δείτε την ποσότητα στα υλικά.......
Άνοιξε πρόσφατα και η ιδιοκτησία πρέπει να σχετίζεται με το Sushaki. Δοκίμασα τις πρώτες μέρες λειτουργίας και μου άρεσε, αξίζει μια δοκιμή.
Να σχολιάσω ότι είναι λίγο αστεία κατάσταση να χρειάζεσαι Instagram για να δεις το μενού...
-Γλυκοπατάτες, εντάξει, not great not terrible, ένα πιάτο που νομίζω είναι παντού το ίδιο.
-Maggie Burger(διπλό μπιφτέκι, διπλό american cheese, κρεμμύδι, πίκλα, μαγιονέζα,
-Bart Burger(διπλό μπιφτέκι, διπλό american cheese, πίκλα, iceberg, bart'
Καλούτσικες, το ζυμάρι είναι στο ναπολιτάνικο στυλ (ίσως λίγο πιο chewy απ' όσο θα ήθελα) και δε μου έκατσε βαρύ στο στομάχι. Τα τόπινγκς ενδιαφέροντα γενικά, θα ήθελα να δοκιμάσω κι άλλες γεύσεις.
Η πίτσα μαργαρίτα μέτρια με ταλαιπωρημένη ζύμη και τα νιόκι με γκοργκοντζόλα είχαν ελάχιστη γκοργκοντζόλα. Δυστυχώς από πιτσαρία αξιώσεων έγινε μία συνοικιακή πιτσαρία με ωραίο μενού.
Σαλατα Καισαρα και chef πολυ καλες.
Στα γλυκα πασχει.
Δυστυχώς δεν πήρα πίτσα με κόκκινη σάλτσα που αναφέρει ο φίλος, αλλά την 4+1 τυρια με καραμελωμενο αχλάδι, φοβερή, και μια με κρεμα κολοκυθας, ndujia, γκοργκοντζολα, κατσικισιο κορμό. Ήταν αμφότερες πολύ νόστιμες.
Αναφορικά με την ποσότητα των υλικών, νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό δλδ να μην φορτώνεται με ποσότητα για να καταλαβαίνεις τη ζύμη κ κάθε υλικό χωριστά. Στην Ελλάδα συνηθίσαμε πίτσες με κακό ζυμάρι φορτωμένο με αμφίβολης ποιότητας υλικά. Η πιτσαρία αυτή ακολουθεί άλλο δρόμο, κοντά στην ναπολιτάνικη εκδοχή.
Για μένα στο top 3 πιτσας στην πόλη.
Αν και η ζύμη (πολύ κοντά σε ναπολιτάνικη) ήταν εξαιρετική , μαστιχωτη και τραγανή (αν και λίγο ανάλατη) και η σάλτσα τομάτας από τις πιο νόστιμες που έχω φάει Θεσσαλονίκη (θα τη ζήλευαν ακόμα και πολλές ιταλικές πιτσαρίες στη Νάπολι) το σύνολο ήταν απλώς οκ.
Έχει να κάνει με την απίστευτη λακωνικοτητα στα υλικά....
Κατανοώ πως βάζουν καλής ποιότητας υλικά (φαίνεται στη γεύση) ακόμα και το πεπερονι ήταν άψογο, σε τελική ανάλυση το αποτέλεσμα είναι τόσο φτωχό που νιώθεις πως χάνεις τα λεφτά σου ....
Θέλω να ξαναδοκιμάσω στο μέλλον γιατί πραγματικά το ζυμάρι και η σάλτσα ντομάτας ήταν εξαιρετικά.
Όπως είναι τώρα η κατάσταση 6.
Έχουν ανέβει φωτογραφίες για να δείτε την ποσότητα στα υλικά.......
Να σχολιάσω ότι είναι λίγο αστεία κατάσταση να χρειάζεσαι Instagram για να δεις το μενού...