Φοβερή τοποθεσία το μαγαζί, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ανάλογο στη Χαλκιδική. Στο φαγητό όσα δοκιμάσαμε ήταν πολύ καλά. Ιδανικά θα ήθελα να ήμασταν περισσότερα άτομα, γιατί κάτι μοσχαρίσια πλευρά στο ξυλόφουρνο τα είχα βάλει στο μάτι, αλλά με μικρότερη ποσότητα το 1,2kg δύσκολο να τα φάμε. Τιμές λίγο τσιμπημένες, γλυκά μου φάνηκαν μέτρια. Επίσης παίζει παρκαδόρος με το που μπείτε μέσα.
Στην φετινή επίσκεψη ανάμεικτα συναισθήματα
Εξαιρετικό μαγαζί ,μαγική τοποθεσία ,δροσιά φυτά πολύ καλό ,σέρβις κάτι πρωτόγνωρο για Χαλκιδική θα έλεγα
Στα του φαγητού τα πρώτα ήταν παρά πολύ μέτρια …σαλάτες με άγουρες ντομάτες και αστεία ποσότητα χωριάτικης για τα 11 ευρώ που είχε …τα κυρίως κοντοσουβλια κλπ ήταν μια χαρά αλλά χωρίς συνοδευτικά ,μπιφτέκι συνοδείας 3 πατάτες φούρνου
Τιμές στα κρασια ακριβές …όποτε 40-50 ατομο για φαγητό ταβέρνας είναι για μένα overrated
Ps Το μαγαζί είναι γεμάτο συνεχώς
Ωραία τοποθεσία, όμορφη διακόσμηση, γραφικό χωριάτικο ρουστίκ θέμα, ένα οικογενειακό εστιατόριο που λειτουργεί από το μεσημέρι.
Το farm or barn to table concept είναι απλά μέρος της διακόσμησης, δεν δέχτηκαν να σφάξουν και να κάνουν γεμιστή μια πάπια που με στραβοκοίταξε όταν μπήκα στο εστιατόριο.
Το επισκέφθηκα τις πρώτες μέρες που άνοιξε οπότε θα είμαι επιεικής στα του φαγητού. Μέτριο προς καλό ότι δοκιμάστηκε, θέλει χρόνο προσαρμογής. Το αντικριστό αρνί ήταν πολύ στεγνό, τα μοσχαρίσια μάγουλα άλλη εκτέλεση από ότι περιέγραφε ο κατάλογος.
Λίστα κρασιών ... κλασική χωρίς αρχή και τέλος. Αρκετές επιλογές από τις ίδιες ποικιλίες ... χωρίς ποικιλία στις ποικιλίες.
Μπύρες δεν είχε ούτe μια weiss.
Από ότι πληροφορήθηκα υπεύθυνος Σεφ είναι ο Νίκος Τζούμας του Μαμαλούκα και παλιά του Ανάσσα.
Προτείνεται.
Ενδιαφέρουσα προσθήκη στην Χαλκιδική
κύριο και μοναδικό λόγο στο μενού έχουν ο ξυλοφουρνος, οι σουβλες, τα αντικριστά κρέατα (με την αυστηρή Κρητικη τεχνική), και τα φαγητά απευθείας σε ανοιχτή φωτιά, τα προζυμενια ψωμιά και αλλά) και ειναι ένα ουσιαστικά from farm to table εστιατοριο (γιατί έχουμε φάει και πολύ παπά όλα αυτα τα χρόνια με τον όρο from farm to table) όπου τα κηπευτικα και τα μποστάνια δεν είναι διακοσμητικά…. αλλά συμμετέχουν στη διαδικασία του εστιατορίου ως προϊόντα
Υπήρχαν 4 μαγειρευτά από τον ξυλόφουρνο και όλα τα άλλα σούβλες και αντικρυστα
Παρά πολύ ωραίος ο χώρος έξω, άνετος για παιδιά κλπ
Από μένα είναι ένα ναι …αν και πήγα με πολλές επιφυλάξεις (η ιδιοκτησία σχετίζεται με το Μαμαλουκα αλλα ευτυχώς δεν είχε Ρέμο, πυροτεχνήματα και λοιπά πανηγυρτζιδικα εφέ)
Και που να πας .... part III/IV διπλή επίσκεψη.
Φαγητό καλό, τιμές οκ, μια χαρά για οικογενειακό εστιατόριο.
Ακόμα υπεύθυνος Σεφ είναι ο Νίκος Τζούμας του Μαμαλούκα και παλιά του Ανάσσα.
Εξαιρετικά κεφτεδάκια, σαλάτα φασολάκια καλοκαιρινή, στηθοπλευρά με τραχανά, κοντοσούβλια.
Λίστα κρασιών οκ.
Μόνιμα γεμάτο, πολυπληθές καλό σέρβις, γρήγορη κουζίνα.
Προτείνεται.
Εξαιρετικά κεμπαμπάκια, σαλάτα φασολάκια, κοντοσούβλια.
Μόνιμα γεμάτο με πολυπληθές σέρβις που εξυπηρετεί άμεσα.
Προτείνεται.
Εξαιρετικό μαγαζί ,
Στα του φαγητού τα πρώτα ήταν παρά πολύ μέτρια …σαλάτες με άγουρες ντομάτες και αστεία ποσότητα χωριάτικης για τα 11 ευρώ που είχε …τα κυρίως κοντοσουβλια κλπ ήταν μια χαρά αλλά χωρίς συνοδευτικά ,
Τιμές στα κρασια ακριβές …όποτε 40-50 ατομο για φαγητό ταβέρνας είναι για μένα overrated
Ps Το μαγαζί είναι γεμάτο συνεχώς
Το farm or barn to table concept είναι απλά μέρος της διακόσμησης, δεν δέχτηκαν να σφάξουν και να κάνουν γεμιστή μια πάπια που με στραβοκοίταξε όταν μπήκα στο εστιατόριο.
Το επισκέφθηκα τις πρώτες μέρες που άνοιξε οπότε θα είμαι επιεικής στα του φαγητού. Μέτριο προς καλό ότι δοκιμάστηκε, θέλει χρόνο προσαρμογής. Το αντικριστό αρνί ήταν πολύ στεγνό, τα μοσχαρίσια μάγουλα άλλη εκτέλεση από ότι περιέγραφε ο κατάλογος.
Λίστα κρασιών ... κλασική χωρίς αρχή και τέλος. Αρκετές επιλογές από τις ίδιες ποικιλίες ... χωρίς ποικιλία στις ποικιλίες.
Μπύρες δεν είχε ούτe μια weiss.
Από ότι πληροφορήθηκα υπεύθυνος Σεφ είναι ο Νίκος Τζούμας του Μαμαλούκα και παλιά του Ανάσσα.
Προτείνεται.
κύριο και μοναδικό λόγο στο μενού έχουν ο ξυλοφουρνος, οι σουβλες, τα αντικριστά κρέατα (με την αυστηρή Κρητικη τεχνική), και τα φαγητά απευθείας σε ανοιχτή φωτιά, τα προζυμενια ψωμιά και αλλά) και ειναι ένα ουσιαστικά from farm to table εστιατοριο (γιατί έχουμε φάει και πολύ παπά όλα αυτα τα χρόνια με τον όρο from farm to table) όπου τα κηπευτικα και τα μποστάνια δεν είναι διακοσμητικά…. αλλά συμμετέχουν στη διαδικασία του εστιατορίου ως προϊόντα
Υπήρχαν 4 μαγειρευτά από τον ξυλόφουρνο και όλα τα άλλα σούβλες και αντικρυστα
Παρά πολύ ωραίος ο χώρος έξω, άνετος για παιδιά κλπ
Από μένα είναι ένα ναι …αν και πήγα με πολλές επιφυλάξεις (η ιδιοκτησία σχετίζεται με το Μαμαλουκα αλλα ευτυχώς δεν είχε Ρέμο, πυροτεχνήματα και λοιπά πανηγυρτζιδικα εφέ)