Βρίσκεται στον 1ο όροφο. Στο ίδιο κτίριο υπάρχει ομώνυμο bar στο ισόγειο και club στο υπόγειο.
Ιδιοκτήτες ο Δημήτρης Πετρίδης και ο Γεωργακαράκος που έχουν και το
shark, το
Tre Marie, το Club Vogue και το Molos Seaside Café Bar στον Μαρμαρά (Ιούλιος 2011).
Στη θέση του άνοιξε το
Banconar (από την ίδια ιδιοκτησία).
Πολύ ευγενικός και ο σερβιτόρος.
Το μενού έχει ένα πιάτο ορεκτικά/σαλάτα, επιλογή από κοτόπουλο ή μπριζολάκια για κυρίως, μους για γλυκό και ποτό. Από γεύσεις μου άρεσαν αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Αντικειμενικό είναι ότι βγήκε ακριβώς 10€/άτομο και δεν είχε λαμογιές του στυλ χρεώνω το νερό, το ψωμί κλπ. Προτείνεται.
Για ορεκτικό είχε μία σαλάτα με διάφορα λαχανικά και λάδι τρούφας,
Για κυρίως είχε δύο επιλογές:
Φαχίτας με κοτόπουλο,
Η δεύτερη επιλογή ήταν χειροποίητα τορτελίνια με σπανάκι και κρέμα γάλακτος. Γεύση ικανοποιητική, ποσότητα σχετικά μικρή.
Το επιδόρπιο ήταν μους γιαουρτιού με μπισκότο και βύσσινο.
Συμπεριλαμβάνεται επίσης στο μενού κρασί η μπύρα.
Να τονίσω πως μας έφεραν 2 φορές ψωμάκια(τέλεια στην υφή και γεύση) και μας έφεραν και 2 φορές νερό εμφιαλωμένο το οποίο δεν χρεώνεται!
ΜΠΡΑΒΟ picadilly plus!
Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι!!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Και τα μενού της Τρίτης και της Τετάρτης φοβερά!
Σαλάτα με βραστά λαχανικά (πατάτα, μπρόκολο, σπαράγγι, παντζάρι) και τόνο σε ελαιόλαδο με θυμάρι που συνοδευόταν από Κτήμα Γεροβασιλείου λευκό 2011 (Ασύρτικο – Μαλαγουζιά). Βραστά λαχανικά μεν αλλά όπως ακριβώς έπρεπε με εξαιρετικό ελαιόλαδο και με τον τόνο να δίνει την αλμύρα και την ένταση που χρειαζόταν τα λαχανικά. Η Μαλαγουζιά με το υπέροχο άρωμα και την φρεσκάδα της ήταν ιδανικό κρασί για να συνοδεύσει την σαλάτα
Καλαμάρι με τοματίνια και ρόκα στην σχάρα, μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο, λάιμ και θυμάρι που συνοδευόταν από το Κτήμα Γεροβασιλείου Fume´ 2010 (Sauvignon blanc). Τα καλαμάρια κομμένα σε πολύ μικρές ροδέλες συνοδευόταν από πολύ ψιλά κομμένο (πιο λεπτό και από σπίρτο) τηγανητό κολοκυθάκι και συνδυαζόταν εξαιρετικά με την έντονα καπνιστή γεύση και άρωμα που δίνει στο κρασί το βαρέλι.
Ριζότο με κρόκο Κοζάνης , γαρίδες και κριτσίνι από μελανί σουπιάς που συνοδευόταν από Κτήμα Γεροβασιλείου Chardonnay 2009 (Chardonnay) . Η πλούσια λιπαρή γεύση του ριζότο έκανε άψογη αντίθεση με το Chardonnay. Δεν είμαι ειδικός στο κρασί αλλά το Chardonnay του Γεροβασιλείου θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα Ελληνικά κρασιά αυτής της ποικιλίας.
Rib-eye με αρωματικό λάδι, ζεστό πουρέ μελιτζάνας με μασκαρπόνε και τρούφα που συνοδευόταν από Κτήμα Γεροβασιλείου Syrah 2008 (Syrah). Κρέας σε όλο του το μεγαλείο άψογα ψημένο χωρίς περιττά γύρω γύρω μόνο λίγο λαδάκι και πουρέ μελιτζάνας (!!!!).
Γκανάζ σοκολάτας με μπισκότο και σάλτσα πορτοκάλι που συνοδευόταν από Μαλαγουζιά Όψιμος Τρύγος 2007. Γλυκάκι super αν και διαβητικός το τσάκισα. Η έντονη και λίγο «λιπαρή» σοκολάτα ήταν η ιδανική συνέχεια του κρέατος και της μελιτζάνας. Εγώ συνέχισα και με το γλυκό το κόκκινο κρασί.
Η ποσότητα φαγητού που υπήρχε σε κάθε πιάτο μπορεί να φαινόταν μικρή αλλά το σύνολο του φαγητού που σερβιρίστηκε ήταν αρκετό για να χορτάσω (και αυτό πιστέψτε με δεν είναι εύκολο). Κοντολογίς με 25 ευρώ έφαγα εξαιρετικής ποιότητας φαγητό και ήπια όση ποσότητα κρασιού ήθελα από 5 διαφορετικά κρασιά του κτήματος Γεροβασιλείου. Αυτό εγώ το λέω πολύ καλή περίπτωση. Σε 2 εβδομάδες θα έχουν παρουσίαση τα κρασιά του κτήματος Αβέρωφ. Θα είμαι εκεί.
Το φαγητό γευστικότατο. Δοκιμάσαμε φρέσκα ζυμαρικά (νόστιμα) και φαχίτας (τρομερά!). Οι μερίδες δεν είναι για να σκάσεις, αλλά μπορώ να πω ότι με κάλυψαν. Το service ευγενέστατο και πολύ καλό (χωρίς να το παίζουν κυριλέ ιστορία). Ο χώρος απλά υπέροχος. Δεν είδα τον κατάλογο του μαγαζιού για να δω τις τιμές εκτός festivel, αλλά επειδή μου έκανε πολύ καλή εντύπωση θα πάω ξανά.
γλυκάκι μους γιαουρτιού, πολύ καλό, και κρασάκι,
οι μεριδούλες σχετικά μικρές αλλά χορταίνεις άνετα!!
νερό και ψωμάκια δεν χρεώνονται!!!