Επίσκεψη για γρήγορο τσιπουράκι βραδάκι καθημερινής. Πρώτη εικόνα οτι ο χώρος δεν είναι του γούστου μου αλλά ο κατάλογος είναι. Οταν βλέπεις τον χώρο δεν περιμένεις να δεις κατάλογο με τεμάχια κλπ. Στα του φαγητού:
Χιουνκάρ, στραπατσάδα με λουκάνικο πολύ καλά όπως και η τηγανιά με μανιτάρια.
Φάβα, μαιντανοσαλάτα καλές αλλα ξεχώρισε η σκορδαλιά που ήταν τρομερή.
Γενικά τίποτα αδιάφορο και όλα άνω του μετρίου.
Θα ξαναπάω γιατί θέλω να δοκιμάσω κι άλλα πιάτα του καταλόγου.
Τιμές νορμαλ, κερασμένο γλυκό.
Χουνκιάρ μοσχάρι γευστικό αλλά χλιαρό προς κρύο. Κεφτέδες μοσχαρίσιοι γευστικοί και πολύ σωστά μαγειρεμένοι. Πατάτες-Τρούφα εξαιρετικές σε γεύση και ψήσιμο. Ντοματοκεφτέδες εντελώς άγευστοι, εικάζω ότι δεν ήταν καλές οι ντομάτες. Αρσενικό πολύ καλά ψημένο. Και 3 ποτά. Σύνολο 65 ευρώ. Προσωπικό εξαιρετικό. Χώρος, εμένα μου αρέσει αλλά το θεωρώ εξαιρετικά υποκειμενικό. Μουσική, υποκειμενικό και πάλι, με κούρασε ιδιαίτερα.
Παραμένει ενα συμπαθητικό μέρος με ευγένεια και επαγγελματισμό στην εξυπηρέτηση. Ωστόσο έχει αρχίσει η κουζίνα να δουλεύει τεμπέλικα, βγάζοντας από τα μικροκύματα πράγματα που θα έπρεπε να ετοιμάζονταν την ώρα της παραγγελίας. Φάγαμε κολοκυθοκεφτέδες από τα μικροκύματα που προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο.
Αυτό σε συνδυασμό με το ότι καπνίζουν πλέον, είναι ο λόγος που για εμάς δεν υπάρχει επιλογή από το να πάμε παρακάτω. Εξηγουμαι: οταν επιτρέπεις το κάπνισμα σε χώρο που είναι ενιαίος επειδή στο επιτρέπει το παραθυράκι του νόμου, τότε δεν με σέβεσαι. Όσο λοιπόν οι ιδιοκτήτες, διαλέγουν τους καπνιστές από τους μη καπνιστές και εμείς θα διαλέγουμε μαγαζιά που μας σέβονται περισσότερο και θα επιβραβεύουμε τους ευσυνείδητους. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Άλλωστε καταναλωτής είναι αυτός που αξιολογεί και κρίνει. Αλλιωτικα είναι ενα άβουλο ζώον που αποδέχεται ότι του "σερβίρουν". Με όλο το σεβασμό
Βελτιώθηκε κάπως η κουζίνα, πέρασε από τη νηπιακή στην εφηβική ηλικία και πλέον τρως οικονομικά και αξιοπρεπώς για τα χρήματα που δίνεις. Δυνατό σημείο παραμένει η οξυδέρκεια του σέρβις και ο επαγγελματισμός. Έχουμε πάει 5-6 φορές από τότε που άνοιξε πριν 12-18 μήνες και ανεβαίνει σταθερά. Αυτό αποδεικνύεται και από τον κόσμο, παρότι δεν βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, άλλωστε η Τρίτση είναι πολύ κοντά, ωστόσο γεμίζει συχνά. Μπράβο στα παιδιά που το τρέχουν, ξέρουν καλά τη δουλειά.
Το φαγητό δεν εντυπωσιάζει, δεν νομίζω καν να ήταν σκοπός τους αυτό. Κλασική ελληνική κουζίνα, ότι περιμένεις να φας από ενα μεζεδοπωλείο χωρίς πειραματισμούς
Δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα από το φαγητό, αλλά πήγα μόνο μία φορά, οπότε δεν είναι ασφαλής η αξιολόγηση μου. Τίποτα δεν ήταν κακό αλλά τίποτα δεν ήταν και αρκετά καλό. Θα δώσω άλλη μία ευκαιρία γιατί υπάρχει επαγγελματισμός στο σέρβις και προσωπικά με βολεύει πολύ η τοποθεσία για έξοδο χωρίς οδήγηση....
Χιουνκάρ, στραπατσάδα με λουκάνικο πολύ καλά όπως και η τηγανιά με μανιτάρια.
Φάβα, μαιντανοσαλάτα καλές αλλα ξεχώρισε η σκορδαλιά που ήταν τρομερή.
Γενικά τίποτα αδιάφορο και όλα άνω του μετρίου.
Θα ξαναπάω γιατί θέλω να δοκιμάσω κι άλλα πιάτα του καταλόγου.
Τιμές νορμαλ, κερασμένο γλυκό.
Αυτό σε συνδυασμό με το ότι καπνίζουν πλέον, είναι ο λόγος που για εμάς δεν υπάρχει επιλογή από το να πάμε παρακάτω. Εξηγουμαι: οταν επιτρέπεις το κάπνισμα σε χώρο που είναι ενιαίος επειδή στο επιτρέπει το παραθυράκι του νόμου, τότε δεν με σέβεσαι. Όσο λοιπόν οι ιδιοκτήτες, διαλέγουν τους καπνιστές από τους μη καπνιστές και εμείς θα διαλέγουμε μαγαζιά που μας σέβονται περισσότερο και θα επιβραβεύουμε τους ευσυνείδητους. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Άλλωστε καταναλωτής είναι αυτός που αξιολογεί και κρίνει. Αλλιωτικα είναι ενα άβουλο ζώον που αποδέχεται ότι του "
Το φαγητό δεν εντυπωσιάζει, δεν νομίζω καν να ήταν σκοπός τους αυτό. Κλασική ελληνική κουζίνα, ότι περιμένεις να φας από ενα μεζεδοπωλείο χωρίς πειραματισμούς