Εικόνες (11)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Μπακλαβάς φιστίκι, μπακλαβάς καρύδι, κουρκουμπίνια, κανταΐφι (μάπα τελείως)
Ο πάγκος με τα σιροπιαστά
Λουκουμάκια (συμπαθητικά αλλά μπορούσαν και καλύτερα)
Καριόκα (προτιμάω πιο σφιχτή γέμιση, αλλά ήταν καλή)
Καριόκα (προτιμάω πιο σφιχτή γέμιση, αλλά ήταν καλή)
Σουτζούκ λουκούμ με σουσάμι
Σουτζούκ λουκούμ με σουσάμι
Εξωτερικά (Φεβρουάριος 2011)
(Βρίσκεται και σε γνωστή σελίδα τροφοδιανομής.)
Δοκιμάστηκαν:
• μπακλαβαδάκι με φυστίκι (μακράν το καλύτερο από τα συροπιαστά)
• καταϊφάκι με φυστίκι (οκ)
• γαλακτομπουρεκάκι (μου αρέσει με περισσότερη κρέμα)
• κουρκουμπίνια (όχι κάτι το ιδιαίτερο)
• σουτζούκ λουκούμ κλασικό/φυστίκι/αμύγδαλο (πιο νόστιμο και φρέσκο το κλασικό, τα άλλα οκ)
Γενικά μείναμε ευχαριστημένοι, αλλά θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει και κάποιο μικρό εργαστήριο στην περιοχή που να φτιάχνει τα τοπικά γλυκά.