Επίσκεψη Δεκέμβριο 2024.
Ο χώρος πολύ "κρύος" και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πρόκειται για ένα χώρο τελείως λιτό με open kitchen που έχει διατηρήσει ακόμα και τις τζαμαρίες της προηγούμενης εκατονταετίας, που δεν μπορούν να προστατεύσουν από τις καιρικές συνθήκες. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε δύο φορές παρατήρηση για τη θέρμανση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Αντίθετα το φαγητό ήταν πολύ καλό. Δοκιμάσαμε το ψωμί, τη σαλάτα σπανακόπιτα και το vitello tonnato από τα πρώτα. Ξεχωρίσαμε το vitello tonnato το οποίο ήταν ιδαίτερα γευστικό και εκλεπτυσμένο.
Τα κυρίως άργησαν πάνω από 40 λεπτά να έρθουν...
Το caccio e peppe Mikrolimano άξιζε την αναμονή. Ένα πολύ καλό caccio e peppe συνδυάστηκε αρμονικά με τη μπισκ και το ταρταρ γαρίδας.
Αντίθετα το ψάρι bianco ήταν μέτριο καθώς θεωρώ ότι αδικήθηκε από την πρώτη ύλη (χελιδωνόψαρο).
Από τα γλυκά δοκιμάσαμε, μετά από σύσταση του σερβιτόρου, το medovik (μελόπιτα) το οποίο ήταν μία ευχάριστη έκπληξη.
Για τα παραπάνω πληρώσαμε 102 Ευρώ.
Συνολικά είναι ένα εστιατόριο που θα ξαναπήγαινα, αλλά σίγουρα κάποια πιο ζεστή ημέρα.
Ο χώρος πολύ "
Αντίθετα το φαγητό ήταν πολύ καλό. Δοκιμάσαμε το ψωμί, τη σαλάτα σπανακόπιτα και το vitello tonnato από τα πρώτα. Ξεχωρίσαμε το vitello tonnato το οποίο ήταν ιδαίτερα γευστικό και εκλεπτυσμένο.
Τα κυρίως άργησαν πάνω από 40 λεπτά να έρθουν...
Το caccio e peppe Mikrolimano άξιζε την αναμονή. Ένα πολύ καλό caccio e peppe συνδυάστηκε αρμονικά με τη μπισκ και το ταρταρ γαρίδας.
Αντίθετα το ψάρι bianco ήταν μέτριο καθώς θεωρώ ότι αδικήθηκε από την πρώτη ύλη (χελιδωνόψαρο).
Από τα γλυκά δοκιμάσαμε, μετά από σύσταση του σερβιτόρου, το medovik (μελόπιτα) το οποίο ήταν μία ευχάριστη έκπληξη.
Για τα παραπάνω πληρώσαμε 102 Ευρώ.
Συνολικά είναι ένα εστιατόριο που θα ξαναπήγαινα, αλλά σίγουρα κάποια πιο ζεστή ημέρα.