Πήγα την περασμένη Κυριακή 16/1/2010. Πηγαίνω βέβαια πάνω από 10 χρόνια αλλά η ποιότητα παραμένει διαχρονική. Μαγειρευτά ντόπια φαγητά εξαιρετικά και βεβαια τα ψητά του είναι άλλο πράγμα. Ο Γιάννης και η Αρετούλα είναι ασοι στην κουζίνα. Αξίζει να δοκιμάσει κανείς το κορέτσι του, το κεμπαπ χοιρινό, και φυσικά τα πρόβεια παιδάκια (είναι ο μόνος που δεν μαρινάρει τα πρόβεια). Οπωσδήποτε να δοκιμάσει κανείς το τσίπουρο που είναι δικής του παραγωγής. Απο τιμές θα τις χαρατήριζα φυσιολογικές. Μακράν η καλύτερη ταβέρνα - ψησταριά στην περιοχή!!!