Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
AG
To εστιατόριο βρίσκεται μέσα στην καινούρια πτέρυγα του ομώνυμου ξενοδοχείου και είναι προς το παρόν το μοναδικό gourmet εστιατόριο στο χωριό.
Δοκιμάσαμε:
*φωλιά παρμεζάνας με άγρια μανιτάρια σωτέ-normal
*πράσινη σαλάτα με ντοματίνια, παρμεζανα, προσούτο,βαλσάμικο (normal)
*κατσικίσιο τυρί παναρισμένο με σουσάμι και μέλι (normal)
*αρνάκι καρέ με πατάτες baby (πολυ καλό-αν και δεν πέτυχε στο ψήσιμο)
*φιλέτο ζαρκάδι με μανιτάρια porcini, αποξηραμένα φρούτα και συνοδεία risotto παρμεζάνας (πάρα πολύ καλό, το κρέας σωστά ψημένο, το ρυζότο χυλομένο όπως πρέπει, 3/3)
*φιλέτο μοσχαρίσιο με σπαράγγια φρέσκα τυλιγμένα σε μπείκον και πατάτες baby (κ αυτό θαυμάσιο, σωστό ψήσιμο, ζουμερό και τρυφερό το φιλέτο)
*panacotta, κορμός σοκολάτας, και σου με παγωτό (κερασμένα)
Χώρος: πολύ καλή η σάλα του εστιατορίου, ζεστή με τζάκι και τον σωστό φωτισμό. Τα τραπέζια έχουν τραπεζομάντηλα, πετσέτες, τα σωστά ποτήρια για το κρασί κτλ. Η κάβα είναι ενημερωμένη με ελληνικά κρασιά ώς επί το πλείστον.
Service: σε καλά επίπεδα, με διακριτικούς και ευγενικούς σερβιτόρους. Και ο ιδιοκτήτης κος Κώστας, ήταν παρών και βοηθούσε στο service σαν καλός οικοδεσπότης.
Τιμές: εδώ είναι που τα χαλάμε καθώς ήταν πολύ ανεβασμένες. Ενδεικτικά, το ζαρκάδι είχε 28ευρώ η μερίδα! Και το φιλέτο μοσχάρι 29euros! Τα ορεκτικά μεταξύ 10-15euros. Υπολογίστε 40-50 ευρώ το άτομο για πλήρες γεύμα, αναλόγως τα ποτά.
Συμπερασματικά, αν αντέχει η τσέπη σας ή για ένα "πιο ιδιαίτερο" γεύμα/δείπνο, το προτείνω για το φαγητό του..είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής στον οικισμό του Αγίου Αθανασίου!
Δοκιμάσαμε:
*φωλιά παρμεζάνας με άγρια μανιτάρια σωτέ-normal
*πράσινη σαλάτα με ντοματίνια, παρμεζανα, προσούτο,
*κατσικίσιο τυρί παναρισμένο με σουσάμι και μέλι (normal)
*αρνάκι καρέ με πατάτες baby (πολυ καλό-αν και δεν πέτυχε στο ψήσιμο)
*φιλέτο ζαρκάδι με μανιτάρια porcini, αποξηραμένα φρούτα και συνοδεία risotto παρμεζάνας (πάρα πολύ καλό, το κρέας σωστά ψημένο, το ρυζότο χυλομένο όπως πρέπει, 3/3)
*φιλέτο μοσχαρίσιο με σπαράγγια φρέσκα τυλιγμένα σε μπείκον και πατάτες baby (κ αυτό θαυμάσιο, σωστό ψήσιμο, ζουμερό και τρυφερό το φιλέτο)
*panacotta, κορμός σοκολάτας, και σου με παγωτό (κερασμένα)
Χώρος: πολύ καλή η σάλα του εστιατορίου, ζεστή με τζάκι και τον σωστό φωτισμό. Τα τραπέζια έχουν τραπεζομάντηλα, πετσέτες, τα σωστά ποτήρια για το κρασί κτλ. Η κάβα είναι ενημερωμένη με ελληνικά κρασιά ώς επί το πλείστον.
Service: σε καλά επίπεδα, με διακριτικούς και ευγενικούς σερβιτόρους. Και ο ιδιοκτήτης κος Κώστας, ήταν παρών και βοηθούσε στο service σαν καλός οικοδεσπότης.
Τιμές: εδώ είναι που τα χαλάμε καθώς ήταν πολύ ανεβασμένες. Ενδεικτικά, το ζαρκάδι είχε 28ευρώ η μερίδα! Και το φιλέτο μοσχάρι 29euros! Τα ορεκτικά μεταξύ 10-15euros. Υπολογίστε 40-50 ευρώ το άτομο για πλήρες γεύμα, αναλόγως τα ποτά.
Συμπερασματικά, αν αντέχει η τσέπη σας ή για ένα "