Επισκεφθηκα το παραπάνω εστιατόριο (εχει και ξενοδοχείο) στις 27/12/2010. Δείχνει όψη ταβέρνας πολύ ζεστό μέσα και με χώρο πριβέ αν θέλει κάποιος. Τα κρέατα του πολύ καλής ποιότητας και τα ψήνει μπροστά σου στα ξύλα. Φοβερό θέαμα!!
Αξίζει να φάει κάποιος την χοιρινή μπριζόλα λαιμού, τον κιοφτε (ετσι λέγετε στα Βουλγαρικα..είναι κάτι σαν κεφτές ψητός). Αλλά γενικά για να δοκιμάσει κανείς όλα τα κρέατα αξίζει να πάρει την ποικιλιά κρεάτων "μεσινα σχάρα". Τεράστια πιατέλα.. εχει και αξιόλογα μαγειρευτα όπως καβουρβα χοιρινό και κοτόπουλο...Από τιμές για τα μέτρα της Ελλάδας πολύ φθηνές.
Αξίζει να φάει κάποιος την χοιρινή μπριζόλα λαιμού, τον κιοφτε (ετσι λέγετε στα Βουλγαρικα..