Μπουγάτσα τυρί και κιμάς, το λαχείο. Οι γεμίσεις δεν ήταν κάτι το φοβερό, περισσότερο το φύλλο κέντριζε το ενδιαφέρον, που ήταν crunchy και (ευτυχώς) όχι πολύ λαδωμένο. Οι μερίδες γενναίες, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τα τυροπιτάκια του πρέπει να είναι σπιτικά, γιατί το φύλλο δε θύμισε την τυποποίηση που κυκλοφορεί λέφθερη και κατακλυστική. Ο καφές (freddo espresso) καλός. Σε επόμενο πέρασμα ίσως γίνει σταμάτημα για την pizza, που φαινόταν πολλά υποσχόμενη.
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν γράφτηκαν πριν από 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο χαρακτήρας του καταστήματος πιθανόν να έχει αλλάξει από τότε και επομένως ενδέχεται τα σχόλια να αποκλίνουν από τη σημερινή πραγματικότητα.
Δοκιμή ανάμικτη κιμά και δίπλα σπανακοτύρι.
Το σπανακοτύρι είναι το δύσκολο. Ας το αντιπαρέλθουμε. Ο κιμάς όμως είναι συνήθως στανταράκι οκ. Εδώ δε μου άρεσε, μου φάνηκε γεύση από μπιφτέκι. Τα μπαχαρικά ήταν λάθος.
Γενικά ενώ είναι παινεμένος, εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλό. Και το φύλλο πολύ ντεμί... Κοιτάξτε κάπου αλλού.
Μπουγάτσα τυρί και κιμάς, το λαχείο. Οι γεμίσεις δεν ήταν κάτι το φοβερό, περισσότερο το φύλλο κέντριζε το ενδιαφέρον, που ήταν crunchy και (ευτυχώς) όχι πολύ λαδωμένο. Οι μερίδες γενναίες, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τα τυροπιτάκια του πρέπει να είναι σπιτικά, γιατί το φύλλο δε θύμισε την τυποποίηση που κυκλοφορεί λέφθερη και κατακλυστική. Ο καφές (freddo espresso) καλός. Σε επόμενο πέρασμα ίσως γίνει σταμάτημα για την pizza, που φαινόταν πολλά υποσχόμενη.
Το σπανακοτύρι είναι το δύσκολο. Ας το αντιπαρέλθουμε. Ο κιμάς όμως είναι συνήθως στανταράκι οκ. Εδώ δε μου άρεσε, μου φάνηκε γεύση από μπιφτέκι. Τα μπαχαρικά ήταν λάθος.
Γενικά ενώ είναι παινεμένος, εγώ δεν κατάλαβα κάτι καλό. Και το φύλλο πολύ ντεμί... Κοιτάξτε κάπου αλλού.