Ξεκινώντας από το πρωινό: η ποικιλία, η ποιότητα και η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετικές: ενδεικτικά όλα τα πιάτα με αυγά -πλην των βραστών- παρασκευάζονταν τη στιγμή της παραγγελίας κατά την επιθυμία του πελάτη (χτυπητά, ομελέτα, ποσέ, benedict, κ.ο.κ). Στη στιγμή ετοιμάζονται και προσφέρονται και οι αυστριακές κρέπες (Palatschinken).
Στο μεσημεριανό γεύμα δοκίμασα το Kalbsrahmbeuschel, παραδοσιακό πιάτο με μοσχαρίσια εντόσθια (πνευμόνια, καρδιές, σπλήνα, γλώσσα) εμπλουτισμένο με ζωμό γκούλας και με κρέμα γάλακτος και συνοδευόμενο με Semmelknödel. Ήταν νόστιμο αλλά αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το υπέροχο Kaiserschmarrn που φάγαμε ως επιδόρπιο - ίσως το καλύτερο από όσα έχω γευτεί στη Βιέννη.
Στο δείπνο οι επιλογές ήταν κλασσικές: Ορίτζιναλ βιεννέζικο σνίτσελ (μοσχάρι) με βραστές πατάτες και ανάμεικτη σαλάτα (η οποία είχε και ένα ελαφρύ δροσιστικό dressing με βασιλικό & ελαιόλαδο), και για επιδόρπιο ζεστό Apfelstrudel με κρέμα σαντιγί.
Σε χαμηλή ένταση, σαν "μουσικό χαλί" παίζει ήρεμη τζαζ μουσική που δένει ιδανικά με τον αρτ ντεκό εσωτερικό διάκοσμο. Οι τιμές είναι υψηλές (όπως σε όλα τα καλά εστιατόρια της Βιέννης), αλλά τις κρίνω αντάξιες της συνολικής εξαιρετικής εμπειρίας (συμπεριλαμβανομένου του σέρβις).
Στο μεσημεριανό γεύμα δοκίμασα το Kalbsrahmbeuschel, παραδοσιακό πιάτο με μοσχαρίσια εντόσθια (πνευμόνια, καρδιές, σπλήνα, γλώσσα) εμπλουτισμένο με ζωμό γκούλας και με κρέμα γάλακτος και συνοδευόμενο με Semmelknödel. Ήταν νόστιμο αλλά αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το υπέροχο Kaiserschmarrn που φάγαμε ως επιδόρπιο - ίσως το καλύτερο από όσα έχω γευτεί στη Βιέννη.
Στο δείπνο οι επιλογές ήταν κλασσικές: Ορίτζιναλ βιεννέζικο σνίτσελ (μοσχάρι) με βραστές πατάτες και ανάμεικτη σαλάτα (η οποία είχε και ένα ελαφρύ δροσιστικό dressing με βασιλικό & ελαιόλαδο), και για επιδόρπιο ζεστό Apfelstrudel με κρέμα σαντιγί.
Σε χαμηλή ένταση, σαν "