Εξαιρετικό εστιατόριο μοριακής κουζίνας. Αν και δεν ειμαι τόσο φίλος της μοριακής, εδω το αποτελεσμα ήταν πραγματικά εκπληκτικό και με κέρδισε. Η κυρια Χειλιαδάκη έχει μαθητεύσει εξάλλου και στον θρυλικό Ferran Andria του El Bulli.
Υπάρχουν 3 menu, δοκίμασα το μεσαίο με κάπου 13 14 πιάτα. Σχεδόν όλα ήταν κατι παραπάνω απο τέλεια. Ξεχώρισα, το χτένι σε κρέμα ασπρης τρουφας, το burger τους(το καλυτερο που εχω δοκιμάσει)σε μέγεθος μινιατούρας, το πέστο που εφτιαχνες στο τραπέζι, και ο αρακάς με αγκινάρες.
Αλλα όπως η χωριατικη σαλατα υπό μορφή χιονιού, ενω εντυπωσιακά σαν ιδέα δεν πετυχαν τον κύριο σκοπό της μοριακής που ειναι η έμφαση στην γεύση.
Το σέρβις χαλαρό αλλα επαγγελματικό. Η λιστα κρασιου με πολλες και καλές επιλογες σε ευρος τιμών, χωρις μεγάλα mark ups. Το wine pairing απο την αλλη για τα μενου το βρήκα ασύμφωρο.
Ο χώρος μίνιμαλ, η περιοχη λίγο περιεργη αλλα όλα πολυ προσεγμένα. θα ήθελα να ξαναπάω όταν αλλάξει εντελως το μενου.
Υπάρχουν 3 menu, δοκίμασα το μεσαίο με κάπου 13 14 πιάτα. Σχεδόν όλα ήταν κατι παραπάνω απο τέλεια. Ξεχώρισα, το χτένι σε κρέμα ασπρης τρουφας, το burger τους(το καλυτερο που εχω δοκιμάσει)
Αλλα όπως η χωριατικη σαλατα υπό μορφή χιονιού, ενω εντυπωσιακά σαν ιδέα δεν πετυχαν τον κύριο σκοπό της μοριακής που ειναι η έμφαση στην γεύση.
Το σέρβις χαλαρό αλλα επαγγελματικό. Η λιστα κρασιου με πολλες και καλές επιλογες σε ευρος τιμών, χωρις μεγάλα mark ups. Το wine pairing απο την αλλη για τα μενου το βρήκα ασύμφωρο.
Ο χώρος μίνιμαλ, η περιοχη λίγο περιεργη αλλα όλα πολυ προσεγμένα. θα ήθελα να ξαναπάω όταν αλλάξει εντελως το μενου.