Εικόνες (88)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Miniardises: Macaron & Pate de Fruit & Chocolate Selection (όλα καλά)
Miniardises: Macaron & Pate de Fruit & Chocolate Selection (όλα καλά)
Miniardises: Macaron & Pate de Fruit & Chocolate Selection (όλα καλά)
Miniardises: Macaron & Pate de Fruit & Chocolate Selection (όλα καλά)
Miniardises: Macaron & Pate de Fruit & Chocolate Selection (όλα καλά)
Πιάτο 12/12: "Creme Caramel" (καλό)
Wine pairing: Ipomoni - Liatiko - Efrosini Winery (ταιριαστό για το γλυκό)
Πιάτο 11/12: "Αγκινάρα Ιερουσαλήμ" εσωτερικά
Πιάτο 11/12: "Αγκινάρα Ιερουσαλήμ" (απλώς οκ)
"Japan Wagyu beef Kagoshima A5" (συμπαθητικό, περιττές οι σάλτσες και τα αρωματικά, 38€, δεν άξιζε τα λεφτά του)
Συνοδευτικό ποτήρι με το Wagyu: Λαβύρινθος 9921 - Megas Oenos - Skouras (συμπαθητικό, αλλά με τίποτα δεν άξιζε τα ~40€ για μια μικρή γουλίτσα, όταν το μπουκάλι στη λιανική είναι στα ~110€)
Συνοδευτικό ποτήρι με το Wagyu: Λαβύρινθος 9921 - Megas Oenos - Skouras (συμπαθητικό, αλλά με τίποτα δεν άξιζε τα ~40€ για μια μικρή γουλίτσα, όταν το μπουκάλι στη λιανική είναι στα ~110€)
Πιάτο 10/12: "Τράγος" (καλός)
Wine pairing: Δέκα Χ 2016 - OenoGenesis - Δράμα (οκ)
Wine pairing: Monopole 2020 - CVNE - Ισπανία (εξαιρετικό)
Πιάτο 9/12: "Χέλι" (συμπαθητικό)
Πιάτο 8/12: "Χτένι" (απλώς οκ)
Wine pairing: Lapis Luna - Chardonnay - Καλιφόρνια (πολύ καλό)
Πιάτο 7/12: "Μανιτάρι" (πολύ καλό)
Πιάτο 6/12: "Mini burger" με συκώτι χελιού (δε μου άρεσε)
Πιάτο 5/12: "72 days dry aged μοσχάρι" (όμορφο πιάτο, αδιάφορη γεύση)
Wine pairing: Rose de Xinomavro 2022 - Thymiopoulos (οκ)
Πιάτο 4/12: "Καλαμάρι" (αδιάφορο)
Πιάτο 3/12: "Γαρίδα" το συνοδευτικό κουτάλι
Πιάτο 3/12: "Γαρίδα" (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ πιάτο, όλα τα υλικά είχαν νόημα, βαθιά γεύση)
Wine pairing: Akrathos 2020 - Newlands Winery (οκ)
Πιάτο 2/12: "Παλαμίδα" (οκ)
Wine pairing: Champagne Philipponat (αδιάφορο)
Πιάτο 1/12: "Στρείδι" (απλώς οκ)
Cocktails "Citrus Garibaldi" & "Cascara Negroni" (οκ, μικρές ποσότητες)
Βιβλιαράκι που εξηγεί τα διάφορα αρωματικά βότανα
Ένα μπουκέτο από κυπαρίσι, ελιά και πευκοβελόνες, έτσι για την φάση
Άποψη της σάλας εσωτερικά
Σοκολάτα raspberry, καραμέλα με miso
Πεύκο κουκουνάρι, αχλάδι, σαμπούκο
Λεμόνι σχίνος, γιαούρτι, άγουρη πράσινη τομάτα
BBQ skewer φαγόπυρο, θρούμπι, teriyaki
Short rib αγκινάρα, σχινόπρασο, σιναπόσπορος
Τράγος, ασπρομύτικα φασόλια Λήμνου, άγριο σκόρδο, ζωμός από μανιτάρι
Βούτυρο με πούδρα αυγοτάραχου
Λιναρόσπορος, φρέσκο βούτυρο, πίκλες
Κατά τα άλλα το κατάλαβα ότι αναφερόσουν στην γεύση.
Μπορεί π.
Επομένως, η ποσότητα όντως ήταν πολύ μικρή, αλλά αν η γεύση ήταν αυτή που προσδοκάς όταν παραγγέλνεις μια premium κοπή, δεν θα με πείραζε η ποσότητα. Στην προκειμένη δεν ήταν ουάου, και όπως έγραψα νομίζω ότι έφταιγε η σάλτσα που έριξαν από πάνω και χανόταν η γεύση του κρέατος/λίπους, αλλά δεν είμαι ειδικός (ούτε θέλω να γίνω!).
Δε ξέρω μέρος του ζώου, δεν έγραφε ο κατάλογος και δεν ρώτησα.
Ο χώρος είναι ένα νεοκλασικό στο Παγκράτι με ωραίο κήπο, υπάρχουν 2 διαφορετικά μενού degustation το 9 courses και το 14 courses μενού.
Τα πιάτα πέρα από τρομερές τεχνικές και παρουσίαση ήταν και πραγματικά γευστικά και νόστιμα χωρίς ακρότητες στην γεύση.
Καταπληκτικό σέρβις (μας ενημέρωσαν τηλεφωνικά ακόμα και για την ύπαρξη πάρκινγκ κοντά στο εστιατοριο).
Νομίζω ότι πάει και εδώ για αστέρι στην επόμενη αξιολόγηση.
Υπολογίστε με κρασί περίπου 100 ευρώ/άτομο