Όλυμπος Νάουσα

χάρτης

Πληροφορίες

Εμφάνιση όλων των εικόνων
ΚατηγορίαΕστιατόριο
ΔιεύθυνσηΛεωφόρος Νίκης 5, Θεσσαλονίκη
ΝομόςΘεσσαλονίκης
Χάρτης
Τηλ. επικοινωνίας2310275715
Διαδίκτυο
Ωράριο
Λέξεις κλειδιά
Άνοιξε29 Απριλίου 2022
Πρόσθετες πληροφορίες:
Βρίσκεται στο ξενοδοχείο "ON Residence".

Συστεγάζεται με το bar Tiger Loop.

Executive chef ο Δημήτρης Τασιούλας (γνωστός από το THRIA).

Στη θέση του υπήρχε το Όλυμπος Νάουσα.

Εικόνες (22)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κιουνεφέ με παγωτό κανέλα (12€, δεν θύμιζε κιουνεφέ)
[εικόνα]
Μουσακάς τομή
[εικόνα]
Μουσακάς με black angus (25€, ωραίο, νόστιμο)
[εικόνα]
Αγιορείτικος μπακαλιάρος (23€, καταπληκτικός)
[εικόνα]
Καλωσόρισμα σεφ με ντοματόσουπα
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
Club sandwich με κοτόπουλο (τυπική γεύση ξενοδοχείου, ψιλομέτριο)
[εικόνα]
Cocktails με ωραία θέα από το roof garden του ξενοδοχείου
[εικόνα]
Γλυκάδια (εξαιρετικά)
[εικόνα]
Αποδομημένη νουγκατίνα (πολύ καλή)
[εικόνα]
Χιουνκάρ μπεγεντί με μάγουλα (πολύ καλό)
[εικόνα]
Προβατίνα με τραχανότο και παντζάρι (πολύ καλό)
[εικόνα]
Μεσογειακή σαλάτα με κινόα, καρπάτσιο λαβράκι, αυγά χελιδονόψαρο, μανταρίνι beurre blanc (πολύ καλή)
[εικόνα]
Amuse bouche (ok)
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]
[εικόνα]

Κατάλογος (17)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2023
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2023
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2023
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2023
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2023
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2023
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2023
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2023
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2023
[εικόνα]
Κατάλογος Οκτωβρίου 2023
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2022: σελίδα 3/7
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2022: σελίδα 2/7
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2022: σελίδα 6/7
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2022: σελίδα 4/7
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2022: σελίδα 1/7
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2022: σελίδα 7/7
[εικόνα]
Κατάλογος Απριλίου 2022: σελίδα 5/7

Σxόλια (14)

Εμφάνιση όλων των εικόνων
alter-strawberry
Μετά από 3 επισκέψεις έχω να πω ότι overall είναι μία ωραία (ακριβή) εμπειρία. Πρώτη επίσκεψη 05/2023, δεύτερη 03/2024 και τρίτη 07/2024. Εχουμε δοκιμάσει Μαντί Πολίτικο, Χουνκιαρ Μπεγιεντι, το ορεκτικό με το σνίτσελ, Κόκορα, ένα πιάτο με αρνί/κατσίκι που είχε, μοσχαρίσια μπριζόλα και από γλυκά ένα με διάφορα είδη σοκολάτας, πάστα Νουγκατίνα και Πορτοκαλόπιτα. Ο κόκορας νομίζω είναι το μόνο που την τελευταία φορά δεν είδα στο μενού και ευτυχώς γιατί ήταν λίγο στεγνό. Αγαπήσαμε τόσο το Μαντί όσο και το Χουνκιαρ Μπεγιεντί και η κοπή τους είναι πάρα πολύ νόστιμη. Από τιμές, τη φορά που πήραμε κοπή 2 άτομα μας μαζί με κρασί και ορεκτικό (χορτόπιτα) βγήκε 200 ευρώ, αλλά μας κέρασαν το καινούργιο τους γλυκό - πορτοκαλόπιτα. Τις άλλες φορές είχαμε δώσει περίπου 50 ευρώ/άτομο. Μεγάλη ποικιλία κρασιών, προσεγμένο σέρβις. Μια εμπειρία που αξίζει.
Conx9
Μα δεν είναι δυνατόν να συγκριθεί ένα αστικό εστιατόριο με ταβέρνες και πιτόγυρα πού έχει γραφτεί παρακάτω. Ένα εστιατόριο με έναν επιφανή σεφ (το όνομα και την παράδοση δεν τα βάζω γιατί ουσιαστικά πρόκειται για άλλο εστιατόριο σε σύγκριση με το παλιό ΟΝ). Το αν αξίζει ή όχι τα λεφτά του είναι άλλο θέμα, αλλά όχι αυτές οι συγκρίσεις...
teris3
και βαλε μας και 2€ μαύρα σπόρια μάστορα...
tsipouratos
12 ευρώ μία πάστα... Καλή σας όρεξη.

[Συγκριτικά: 2.5 Ευρώ η πατατόπιτα με απ' όλα, 4 ευρώ μερίδα + ψωμί πακέτο από μαγειρείο, 5 Ευρώ ένα σάντουιτς θηρίο με κυπριακή ή μπαγκέτα, 20 Ευρώ το άτομο σε μία καλή ταβέρνα ή ένα καλό γυράδικο με μερίδες, 25 Ευρώ μία τούρτα, 25-30 Ευρώ σε μία καλή ψαροταβέρνα.]

Να δούμε πόσο θα αντέξουν...
Food Thessaloniki
Επίσκεψη στο εστιατόριο για δευτερη φορά. Η πρώτη ήταν πριν έρθει ο νέος σεφ και ήταν λίγο απογοητευτική για την ιστορία του εστιατορίου.
τα πιάτα όλα πεντανόστιμα. Χορτόπιτα αρνί καρέ καταπληκτικό με τέλειο ψήσιμο και μουσακάς λίγο άνευρος. Συνοδεύσαμε με 3 ποτήρια κρασί ασύρτικο σαντορίνης και τελειώσαμε με γλυκο. Συνολικά πληρώσαμε 170 € που ήταν μάλλον ακριβό για τα πιάτα. Όμως Overall το φαγητό, το service και η ποιότητα ήταν εξαιρετικά. Σίγουρα θα ξαναπάω
guru
Επίσκεψη με τη συζυγο, και πολύ θετικές εντυπώσεις καθώς όλα τα πιάτα που επιλέξαμε ήταν πολύ νόστιμα και σωστά εκτελεσμένα, πράγμα σπάνιο (το ΟΛΑ τα πιάτα)
Πήραμε μεσογειακή σαλάτα με καρπατσιο λαβράκι, κινοα beurre blanc (πολύ καλό), γλυκάδια με μανιτάρια και πουρέ παστινακι (εξαιρετικό) προβατίνα με τραχανοτο και παντζάρι (πάρα πολύ καλό) χιουνκαρ με μάγουλα (πάρα πολύ καλό) αποδομημενη νουγκατινα (πάρα πολύ καλή). Οι τιμές είναι υψηλές. Το σέρβις ευγενικό και επαγγελματικό. Προσωπικά θα το ήθελα ένα κλικ πιο αόρατο, δηλαδή οκ την πρώτη φορά που σου γεμίζουν νερό και κρασί, να πουν "στην υγειά σας" και τις επόμενες απλά να ανανεώνουν το ποτό στο ποτήρι χωρίς ευχές, αλλά οκ λεπτομέρειες. Αρκετά μεγάλη wine list, θα προτιμούσα να είχαν και οικονομικοτερες επιλογές. Θα ξαναπήγαινα, ευχαρίστως, όχι σύντομα λόγω κόστους. Ο χώρος μας άρεσε πάρα πολύ
gorgiop@vl
καλομαγειρεμένο φαγητό, επαγγελματικό σέρβις, αναίτια πανάκριβο
το μενού έχει κάποιο ενδιαφέρον
άδειο σε βαθμό να τρομάζεις παρασκευή βράδυ
για μια φορά οκ, για δεύτερη δεν ξέρω...
Tassos
Σκέφτηκα να πάω να καθήσω μετά της συμβίας, αλλά πες ότι δεν είχε ψυχή μέσα με αποτέλεσμα να είμαι επιφυλακτικός για την ...φρεσκάδα, πες ότι η αισθητική της σαλας ήταν χάλια, την έκανα. Αλλο πράγμα το vintage κύριε interior designer και άλλο η στυλιστική decandance
toy
επίσκεψη 5/2022
χαμηλή η πτήση όπως ακριβώς είχα προειδοποιήσει τους έτερους συνδαιτυμόνες

Μελιτζάνοσαλάτα Αγιορείτικη : αδιάφορο πιάτο καθόλου ένταση κανένα άρωμα
Μπαχτσές στα κάρβουνα: μετριότητα, μιλφειγ ψητών λαχανικών με κρέμα τυριού τηγανιτή πίτα ατμού παλαιωμένο ξύδι και απόσταγμα μπριάμ, εκτός από την ένταση που έχει το ανεβατό όλα τα υπόλοιπα ήταν υποτονικά
Σαλάτα του πιεμόντε: μετριότατη εκτέλεση, Baby σπανάκι, αχλάδι ποσέ, μανιτάρια, αφρός γκοργκοτζόλα, μανιτάρι ψητό αρωματικά βότανα, όλα μαζί ήρθαν σαν να είχαν κολυμπήσει στην βινεγκρέτ και δυστυχώς, πνίγηκαν
Τόνος Σποράδων: καλό πιάτο, αλλά υπερβολικό το αλάτι και το ψήσιμο, λαγόχορτο σε 2 υφές εξαιρετική η εκτέλεση.
Γιουβέτσι θαλασσινών: μέτρια εκτέλεση, πολύ καλό το κριθαράκι, εντελώς over cooked η γαρίδα.
Πάστα νουγκατίνα: ένα καλό γλυκό.

Ο χώρος πολύ όμορφος, έλειπε από την πόλη, το service ευγενικό και επαγγελματικό, η κουζίνα όπως είναι λογικό βγάζει παιδικές ασθένειες, μαζί με κρασιά και κάτι νερά κουβέρ ανθρακούχα στα 75€/ άτομο, δεν άξιζε τα λεφτά της η συνολική εμπειρία, η επόμενη επίσκεψη θα είναι το χειμώνα μετά από ένα εξάμηνο τουλάχιστον.
varethika ton prologo
29/4 θα ανοίξει
ταβερνοαλάνι
Μόλις πέρασα απέξω και έχει ακόμη λαμαρίνες από τις εργασίες.
dokimastis
Πρέπει να ξεκίνησε λειτουργία
varethika ton prologo
Μέτα απο συνάντηση με κάποιον που εμπλέκεται με το πρότζεκτ με πληροφόρησε ότι για άνοιγμα πάμε για άνοιξη του 2022