Συνιδιοκτήτης πρέπει να είναι ο γαλλοϊταλός Ερβέ Προνζάτο (Hervé Pronzato), γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι Top Chef 2010 του ΑΝΤ1, και συνιδιοκτήτης του προηγούμενου L'Orangerie.
Στη θέση του υπήρχαν με φθίνουσα χρονολογική σειρά το L'Orangerie και η Γρανάδα. Στη θέση του άνοιξε το ΚΛΕΑ.
Κατάλογος (6)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Κατάλογος delivery μέσα 2011: σελίδα 6/6
Κατάλογος delivery μέσα 2011: σελίδα 5/6
Κατάλογος delivery μέσα 2011: σελίδα 4/6
Κατάλογος delivery μέσα 2011: σελίδα 3/6
Κατάλογος delivery μέσα 2011: σελίδα 2/6
Κατάλογος delivery μέσα 2011: σελίδα 1/6
Σxόλια (6)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Προσοχή! Τα σχόλια που ακολουθούν αφορούν ένα κατάστημα που έχει κλείσει.
Εάν δεν ξανανοίξει
θα μιλάμε για χώρο όπου
(μετά το "Γρανάδα")
τίποτε δεν στεριώνει.
Libero
Θετικό το αποτέλεσμα, επιδέχεται βελτίωση.Είναι όντως διαφορετική η κουζίνα του, αν ήθελα κάτι πιό συνηθησμένο θα μπορούσα να πάω σε οποιαδήποτε ταβέρνα.Θα ξανάρθω.
Άλλα ντ' άλλων ο κύριος Pronzato... μα είναι δυνατόν τα ψητά να έχουν γαρνιτούρα κάτι σε λαχανικά-τουρλού και να πλημμυρίζει το πιάτο από αυτό? Τα γλυκά άνοστα τύπου τα πήρα από το περίπτερο... γενικά ΟΥΤΕ ένα πιάτο δε μας άρεσε... κρίμα
Τελευταία επεξεργασία:
από ταβερνοαλάνι
AntiV
Απογοήτευση. Απλο ελληνικο εστιατοριο, με μέτριο φαγητό.
Μας φέρανε ρόκα - παρμεζάνα με κασέρι αντί για παρμεζάνα. Τα κρέατα ήταν όλα παραψημένα και στεγνά. Τα περισσότερα ορεκτικά και κυρίως έδιναν την εντύπωση ότι ήταν προ-μαγειρεμένα. Κρίμα που έχει την ευθύνη ο κ. Προνζάτο.
Εάν δεν ξανανοίξει
θα μιλάμε για χώρο όπου
(μετά το "
τίποτε δεν στεριώνει.
Μας φέρανε ρόκα - παρμεζάνα με κασέρι αντί για παρμεζάνα. Τα κρέατα ήταν όλα παραψημένα και στεγνά. Τα περισσότερα ορεκτικά και κυρίως έδιναν την εντύπωση ότι ήταν προ-μαγειρεμένα. Κρίμα που έχει την ευθύνη ο κ. Προνζάτο.