Εικόνες (60)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Σαρδέλα τηγάνι (φρέσκια, το τηγάνι έτσι και έτσι)
Εσωτερικά (Απρίλιος 2024)
Καρυδόπιτα (καλή, την κάνει η γυναίκα του Θόδωρου)
Χοιρινό τηγανητό με πρασοσέλινο (πολύ καλό)
Σουτζουκάκια (καλά, αυτήν τη φορά πιο σωστά ψημένα, αλλά ένα κλικ λιγότερο γευστικά)
Ψωμί (μια χαρά, ζεσταμένο στη σόμπα)
Γίδα βραστή (καθαρή χωριάτικη γεύση, αυτήν τη φορά σκέτη, χωρίς καρότα/πατάτες κτλ)
Μπακαλιαράκι τηγανητό (φρέσκο, καλό, υπερβολικά μικρό)
Μελιτζάνα (ότι απέμεινε, καλή)
Πατσάς ανάμικτος πόδι κοιλιά (εντάξει, πολύ πιο πολύ πόδι. Όχι του γούστου μου, αλλά εκτίμησα φάση)
Λαχαντολμάδες (καλοί, αλλά άνισο ζέσταμα)
Σόμπα τον χειμώνα. Εδώ μαγειρεύονται και ζεσταίνονται όλα τα φαγητά
Σουτζουκάκια (πολύ καλά, αλλά αυτήν τη φορά παραψημένα)
Λαχανοντολμάδες (εξαιρετικοί)
Τσίπουρο άνευ (αυτήν τη φορά μέτριο, νερωμένο)
Εξωτερικά (Ιανουάριος 2024)
Πατάτες (νόστιμες, σαν τσιπς, με καλύτερο στράγγισμα θα ήταν άριστες)
Σουτζουκάκια (εξαιρετικά!)
Γίδα σούπα (εξαιρετική!!!)
Ψωμί (καλό, το ζέστανε στην σόμπα)
Λάχανο τουρσί (μέτριο) & Λάχανο σκέτο (πολύ καλό, πρέπει να ρίχνει ζάχαρη)
Λαχανοντολμάδες (εξαιρετικοί!)
Εσωτερικά (Ιανουάριος 2024)
Άποψη του χώρου εσωτερικά
Εξωτερικά (Δεκέμβριος 2010)
Εξωτερικά (Δεκέμβριος 2010)
πηγαμε κατα τις 20:
θα ξαναπάω.. ευγενεστατος, αποκαλεί την μαγείρισσα και γυναίκα του "
Το μόνο που δεν απόλαυσα από τη συνολική εμπειρία είναι το τσίπουρο . Δεν ρωτήσαμε καν βέβαια , αν υπάρχει εμφιαλωμένο . Όλα γίνανε τόσο φυσικά και όμορφα που δεν το σκεφτήκαμε καθόλου !!
Δε νομίζω ότι έχω να προσθέσω κάτι στους προλαλήσαντες , πρόκειται για εμπειρία , σχεδόν μυσταγωγία.
δεν ειναι για άτομα με φιδέ αισθητική, μιας και το φαγητό πεντανόστιμο και δεν χωράνε φλωριές σε τέτοιες μαγαζάρες.
το αλκοολ ψιλο ακαταλληλο αλλα δεν μασάμε.
Ήμουν μόνος μέσα στο μαγαζί. Ο κος Θόδωρος ωραίος τύπος, μου κράτησε ευχάριστη παρέα χωρίς να γίνει φορτικός.
Ζήτησα μια γιδοσουπα, λίγη αγγουροντοματα και μια μπύρα. Ζέστανε το βάλσαμο στη σόμπα και μου το έφερε. Παλιά, λέει, έβαζε και κρεμμύδια και καρότα αλλά χανόταν η γεύση. Πλέον μόνο ζωμός και γίδα. Ήταν ο,
Άφησα ένα 10ευρω και έφυγα με χαμόγελο.
Ομολογώ πως δεν είναι τόσο το φαγητό (παρόλο που σημειακά «είναι και παραείναι»), όσο η φιγούρα του κύριου Θόδωρου. Ευγενικός και εξυπηρετικός, όλο μες στην '
Μεζές '
Με το που πιάσαν οι πρώτες στάλες βροχής, ήρθε και γίδα βραστή. Απαλύνουσα και πραΰνουσα.
Κάποιες ώρες μετά, ο λογαριασμός συνοδεύτηκε με λίγο καθαρισμένο μήλο.
Το τσίπουρο έντονο, αλλά καλό. Έφερε τον γλυκύ.
Μία ομορφιά:)
Στα του φαγητού, δοκιμάστηκαν τουρσί (πολυ καλό), σουβλάκι χοιρινό (περίεργο μαρινάρισμα αλλά όχι κακό), γίγαντες (γλυκιά σάλτσα αλλά οκ), σαλάτα λάχανο (κακή) γίδα βραστή (πολύ καλή), λαχανοντολμάδες (καλοί αλλά το ζέσταμα ανομοιόμορφο), πατάτες τηγανητές (πολύ καλές) και σουτζουκάκια με 3 διαφορετικούς κιμάδες (πολύ καλά). Τσίπουρο οκ.
42 ευρώ ο λογαριασμός. Ωραίο και το προτείνω και για την λαϊκότητα και για την ιδιαιτερότητα της κουζίνας του.