Πήγα δυο φορές την περασμένη εβδομάδα μετά από 5 περίπου χρόνια που δεν είχα κατέβει στην Αθήνα με αυτοκίνητο - όταν γίνεται κάτι τέτοιο πάντα σταματάω εδώ για φαί. Με καλό καιρό τρώς σε τραπέζια πάνω στο γρασίδι με θέα την θάλασσα. Το ψάρι (τσιπούρα) βγαίνει εκείνη την στιγμή από μια δεξαμενή στον κήπο τους και ψήνεται αριστοτεχνικά. Ψήνει βέβαια αριστοτεχνικά και ότι άλλο ψάρι βρεί στην αγορά. Φάγαμε μια τέτοια τσιπούρα, 10 φρεσκότατες και τεράστιες καραβίδες, μια ραδίκια, μια πατάτες τηγανιτές, μια σαλάτα λάχανο και μια μπύρα και πληρώσαμε γύρω στα 40 ευρώ. Το εσωτερικό, ουδέτερο αλλά πάλι με ωραία θέα. Έχω ακούσει ότι κάνει και καλά μαγειρευτά αλλά δεν τα δοκίμασα καθώς τα καλά μαγειρευτά δεν μας λείπουν στη Θεσσαλονίκη.