Εικόνες (35)
Εμφάνιση όλων των εικόνων
Παγωτό με χαβιάρι (καταπληκτικό)
Παγωτό με χαβιάρι (καταπληκτικό)
Turbot και βαρελίσιο ξύδι (καλό)
Turbot και βαρελίσιο ξύδι (καλό)
Kohlrabi & χαβιάρι (καλό)
Καλαμάρι και daikon (ενδιαφέρον)
Σκουμπρί και κουκουνάρι (καλό)
Σκουμπρί και κουκουνάρι (καλό)
Πετροσωλήνες και μαύρο σκόρδο (καλό)
Πετροσωλήνες και μαύρο σκόρδο (καλό)
Ψωμί με παλαιωμένο βούτυρο (οκ)
Κάβουρας σε καλαμποκίσιο πουγκί (οκ)
Χτένι και μαρέγκα νόρι (δυνατό)
Αξίζει να το επισκεφτείτε εαν το επιτρέπει η τσέπη σας ( το μενου έχει 140 ευρώ μόνο για το φαγητό κατά άτομο ).
Υπάρχει πολύ μεράκι, επιστήμη και τέχνη στο πώς δουλευουν το ψάρι.
Θέλουν να μυηθούν το concept fish butchery της Αυστραλίας από ότι κατάλαβα σε μικρότερο μέγεθος.
Είναι κάτι το διαφορετικό και πρωτοπόρο.